Humor

Сайт за забавления

Latest topics

» Kоварен СЕКС въпросник :)
Пон Мар 03, 2014 5:10 am by SweetDreams

» Бъдете честни(за момчета)
Съб Мар 24, 2012 9:48 am by 13579

» Всички марки коли!
Съб Яну 22, 2011 5:18 am by killerkux

» Мисли за приятелството
Съб Яну 22, 2011 5:16 am by killerkux

» В какво училище учите?
Съб Яну 22, 2011 5:09 am by killerkux

» Мистични същества - игра
Съб Яну 22, 2011 4:56 am by killerkux

» Човешкото тяло (ЕНЦИКЛОПЕДИЯ)
Вто Яну 04, 2011 7:52 am by Гост

» Покана за уика форум
Вто Дек 28, 2010 7:48 am by kaela

» Силата на човешката психика - по-силна от всичко!?
Сря Юни 16, 2010 3:29 am by Гост


  Училище за горещи момичета

  Share
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Училище за горещи момичета

  Писане  zay4e on Сря Яну 02, 2008 3:52 pm

  Сещаш ли се за някоя позната, която и в най-невзрачната рокля на света изглежда мега атрактивна? Или пък докато яде спагети и се омазва със сос, очарова всички наоколо? Да си секси не е въпрос само на предизвикателен външен вид. Това е състояние на ума и излъчване.

  В женската природа е заложено умението да съблазнява и провокира (още от древногръцките епоси го знаем). Трябва само да усъвършенстваш тази си способност и да я превърнеш в качество. Така ще се научиш да управляваш голяма част от мъжкия свят около себе си.

  Не е необходимо да си звероукротителка с бич в ръка, нищо, че голяма част от мъжете са като диви животни (добре, де, това е крайно сравнение). Няма нужда и да играеш фаталната жена, без да го искаш.

  Няколко елементарни правила ще ти помогнат да се настроиш на гореща вълна.

  Поддържай мистериозния си ореол

  Не бързай да казваш и да показваш всичко, запази няколко тайни, които да държат мъжете нащрек. Пък и не само тях. Никак не е лошо да имаш още един скрит коз, който да измъкнеш от... сутиена си, образно казано.

  Това може да е бегла усмивка, закачлив поглед или жартиер, който стърчи своенравно отнякъде. А може и да направиш ненатрапчива демонстрация на някое ценно качество, например да не бълваш постоянно клюки за колежките си и за всякакви популярни личности.

  Покажи повече самоуважение

  Ако често казваш „Да“, съгласявайки се с какви ли не капризи на близките и приятелите си, това е адски посредствено. И изобщо не е секси, особено ако при всяка нова връзка се нагаждаш спрямо партньора си.

  Не става дума да се държиш враждебно и зле с всички. Просто не се съгласявай с другите за своя сметка. Ако ти не уважаваш собственото си Аз, те още по-малко ще го зачитат.

  Бъди уверена в себе си

  Някои мъже определено си падат по лигави „котета“, които постоянно имат нужда от силно присъствие до себе си. Всеки има слабости и страхове, но е доста по-добре да си уверената мацка, която знае какво иска и командва парада.

  Да играеш постоянно ролята на жертва не е секси опция. Изтърква се бързо и става досадно. Пък и не ти позволява да си равнопоставена приятелка, още по-малко любовница и партньорка. По-добре е да бъдеш силна и да контролираш ситуацията, нали?

  Драматичните роли са за киното

  Не ги пренасяй в живота, нямат място там. Не е нужно да имаш график на нервните си изблици, свързан с излизането на любимия. Нито да тормозиш приятелките си нощем, защото си направила гаф в офиса или нямаш време за... маникюр.

  Преди да преувеличаваш поредната ежедневна случка, която дори и теб не може да разтърси, опитай да си поемеш въздух и да спреш за малко. След известно време, когато си по-спокойна, ще бъде лесно да видиш нещата от друг ъгъл. Може би по-забавния.

  Спри да повтаряш „Аз, аз, аз“

  Ти не си център на Вселената, или поне не за всички. Ако не харесваш живота си и все мрънкаш за нещо, едва ли имаш много приятели. А пък и разговори, които се въртят постоянно около теб самата, не са много съблазнителни.

  Да си любезна с околните и да се интересуваш от живота им не е проява на слабост, а на внимание. Прегръдките, леките докосвания и въпроси от типа „Как мина деня ти?“ ще накарат всички около теб да търсят нежната ти компания.

  Да се шегуваш не е престъпление

  Никой не обича пънове. Имаме предвид, че е ужасно да си мълчиш постоянно и да очакваш другите да водят разговора. Никак не е секси, нали?

  Не е престъпление да споделяш мнението си по каквито и да било въпроси. Или пък да имаш закачливо чувство за хумор и да караш другите да се смеят. И в офиса, и сред непознати ще ти бъде по-лесно да се впишеш, при това успешно.

  Надяваме се, че ти стана ясно кое е секси и как да го използваш. Не забравяй, че това е вътрешно усещане. За да го постигнеш, трябва да харесваш себе си преди всичко.

  Разбира се, ние ще продължаваме да споделяме дребни и по-едри женски трикове, с които да влудяваш мъжете. Пък и ще ти бъде доста по-лесно да постигаш целите, които си поставяш, защото горещите мацки обикновено добре знаят какво искат, нали?

   В момента е: Сря Юли 18, 2018 10:42 pm