Humor

Сайт за забавления

Latest topics

» Kоварен СЕКС въпросник :)
Пон Мар 03, 2014 5:10 am by SweetDreams

» Бъдете честни(за момчета)
Съб Мар 24, 2012 9:48 am by 13579

» Всички марки коли!
Съб Яну 22, 2011 5:18 am by killerkux

» Мисли за приятелството
Съб Яну 22, 2011 5:16 am by killerkux

» В какво училище учите?
Съб Яну 22, 2011 5:09 am by killerkux

» Мистични същества - игра
Съб Яну 22, 2011 4:56 am by killerkux

» Човешкото тяло (ЕНЦИКЛОПЕДИЯ)
Вто Яну 04, 2011 7:52 am by Гост

» Покана за уика форум
Вто Дек 28, 2010 7:48 am by kaela

» Силата на човешката психика - по-силна от всичко!?
Сря Юни 16, 2010 3:29 am by Гост


  Преобразете тялото си за плажа за шест седмици

  Share
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Преобразете тялото си за плажа за шест седмици

  Писане  zay4e on Нед Дек 30, 2007 2:07 am

  Пролетта е дошла.Цветята цъфтят, якетата се прибират и най-вероятно вече започвате да се притеснявате, че отново ще сложите банския костюм.Спокойно.Не тръгвайте още за северния полюс. Можете да преобразите тялото си за шест седмици или по-малко.
  Ако сте упорити и имате нагласата, може да извършите големи трансформации по тялото си навреме за лятото.Не се притеснявайте, въпреки че за тези промени ще трябва да сте изцяло отдадени, строги диети и тежки тренировки не се изискват.
  Прочетете статията,за да разберете повече както за малките, така и за големите плюсове, ако започнете да спортувате днес, за да оформите тялото си за банския костюм.
  1) Вземете топката.Ако нямате още такава, купете си една евтина топка за фитнес.Използвайте я, за да изпълнявате упражнения за стягане на краката и корема 5 дни в седмицата.Правете упражнения 5-10 минути сутрин и 5-10 минути вечер.Има стотици упражнения, които могат да се правят с топката, за начинаещите и за напредналите, така че разнообразието ще прогони скуката и ще поддържа натоварването върху вашето тяло.
  2) Добавете упражнения за сила към вашите дневни тренировки.Ако в момента не тренирате за сила, започнете още днес.Правете поне две тренировки с такъв вид упражнения седмично. Всяко упражнение трябва да натоварва всичките главни мускулни групи с 2-3 серии на упражнение с 8-12 повторения като се използва натоварване, което изтощава напълно мускулите на последното повторение. Започнете с по-големите мускули и тогава правете упражнения като включите е по-малките мускули.
  В допълнение към атрактивния външен вид, който се придобива с тренировки за сила, това спомага и за по-бързото отслабване. Дори ако мускулите не се използват активно, на тях им трябва енергия, за да работят. Така че, колкото повече мускули имате, толкова повече енергия е необходима и следователно ще изгаряте повече калории.
  3) Сменяйте упражненията за сила.Ако вече включвате упражнения за сила в седмичната ви тренировъчна програма, тогава я променете значително.Важно е да променяте тренировките си на няколко седмици.Промяната гарантира натоварването върху тялото ви и възстановяването на множество мускулни влакна и най-вече, че вие напредвате и виждате добър резултат.
  4) Правете интервално трениране.Стремете се да правите 30-минутни сесии от упражнения всяка седмица.Времето за трениране е кратко, със силно натоварени тренировки, които се сменят с почивки.Това е най-ефективния начин да се изгарят калории.Тези високо- и ниско-интензивни периоди се повтарят няколко пъти, за да се оформи цялостната тренировка.Като се упражнявате упорито за кратки интервали от време и след това правите кратки почивки за възстановяване, вие напредвате по-бързо.
  5) Обърнете внимание на хранителните си навици.Дори малки промени могат да намалят калориите значително.Например, елиминирайте или поне ограничете безалкохолните напитки.Ако пиете един литър на ден – това са около 1050 калории на седмица, които можете да елиминирате.Така премахвате голяма част от калориите, които приемате седмично, само като смените калоричните напитки с некалорични.
  6) Намерете начини да прибавите повече физическа активност във вашето ежедневие като допълнение към тренировките.Не подценявайте силата на миниатюрните промени. Просто станете на крака и се движете колкото можете. Махнете дистанционното на телевизора и сменяйте каналите ръчно, ходете на място по време на любимото ви предаване, когато можете, стойте прави вместо седнали, по време на ежедневните си задължения, и т.н.
  7) Вложете вашите усилия в кръстосаното трениране.Кръстосаното трениране е вид режим на трениране, който комбинира упражнения за сила, дишане и разтягане.С този метод използвате различни мускули всеки ден, което означава, че ще работите интензивно без да пренатоварвате тялото си.Така че пробвайте да редувате дни с интервално трениране с дни, когато трениране за сила и дни с кръстосано трениране.
  8) Ако успеете да съчетаете всички тези препоръки, вие ще можете да сте готови за плажа и да придобиете самочувствие за нула време.Но не спирайте, когато сте достигнали целта си.Тези препоръки са подходящи за дългосрочен успех и трябва да бъдат внедрени в начина ви на живот за дълго време, за да се поддържа добро здраве и форма.

   В момента е: Сря Юли 18, 2018 10:56 pm