Humor

Сайт за забавления

Latest topics

» Kоварен СЕКС въпросник :)
Пон Мар 03, 2014 5:10 am by SweetDreams

» Бъдете честни(за момчета)
Съб Мар 24, 2012 9:48 am by 13579

» Всички марки коли!
Съб Яну 22, 2011 5:18 am by killerkux

» Мисли за приятелството
Съб Яну 22, 2011 5:16 am by killerkux

» В какво училище учите?
Съб Яну 22, 2011 5:09 am by killerkux

» Мистични същества - игра
Съб Яну 22, 2011 4:56 am by killerkux

» Човешкото тяло (ЕНЦИКЛОПЕДИЯ)
Вто Яну 04, 2011 7:52 am by Гост

» Покана за уика форум
Вто Дек 28, 2010 7:48 am by kaela

» Силата на човешката психика - по-силна от всичко!?
Сря Юни 16, 2010 3:29 am by Гост


  За пениса, мастурбацията и мокрите сънища

  Share
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default За пениса, мастурбацията и мокрите сънища

  Писане  zay4e on Пон Дек 10, 2007 10:12 am

  Пенисът


  Много момчета се притесняват, че пенисът им е много малък. Да, размерите наистина са различни, но можеш да бъдеш сигурен, че разликата е наистина минимална. Има много причини за намаляване и увеличаване размера на пениса ти. Някои от тях са доста субективни. Например, ако погледнеш пениса си докато лежиш или си прав, ще решиш, че той е по-малък, но това е защото го гледаш отгоре-надолу. Ако обаче застанеш в цял ръст пред огледалото, ще видиш, че пениса ще ти се стори по-голям. Но при студено време или стрес, например, пенисът наистина се свива и скъсява.
  Обикновено пенисът на младежите е дълъг 6-10 см в спокойно състояние и съответно 12-19 см - при ерекция. Дебелината му във възбудено състояние е 3-4 см. Повечето 12-годишни момчета имат пенис дълъг 3-5 см, а при ерекция той може да достигне до 8 см.
  Много е важно всяко момче да знае, че дължината и големината на пениса му се определят единствено от организма. Упражнения, дърпане масажиране или каквито и да било подобни действия не биха могли да променят размера на твоя пенис.
  Чрез тънка тръбичка към пениса са свързани тестисите. Всеки мъж има по два тестиса, които произвеждат сперма. Както семенната течност, така и урината преминават през един и същи канал, наречен уретер.
  Много е важно да полагаш грижи за тестисите си! Нормално е върху тях или върху пениса ти да има петънца, пъпчици или бенки, това не бива да те притеснява. Но ако напипаш бучки или пък усещаш болки в тестисите, непременно потърси уролог.
  Мастурбация

  Мастурбацията при момчетата  Твоето тяло произвежда и акумулира семенна течност и те кара да еякулираш, за да направиш място за останалото количество сперма. Понякога това се случва чрез нощни отделяния, наречени "мокри сънища".
  Много често това се случва чрез мастурбацията. Самозадоволяването е абсолютно безопасно. То не би могло да повлияе структурата и формата на пениса ти, репродуктивния ти потенциал, спиране на растежа или да доведе до рак на тестисите.
  Друго всеобщо погрешно схващане е, че само самотните и непопулярни мъже и момчета мастурбират. Това е много далече от истината. Някой, който ти казва, че не мастурбира вероятно просто се чувства виновен или засрамен от самозадоволяването си. Този порочен кръг разпространява (пропагандира) неоткритото мълчание и срам, които все още обгръщат мастурбацията. Всъщност много женени или самотни хора мастурбират и фактът, че го правят не означава задължително, че това влияе върху честотата на сексуалните им контакти. Така че не се притеснявай!
  Момчетата обикновено започват да мастурбират съвсем рано, макар че много от тях не еякулират преди 12-15-годишна възраст. Мастурбацията има своя пик около пубертета и продължава през целия живот, дори когато другите форми на сексуалност са налице. Все пак, много момчета са смутени от мастурбацията и само малък процент говорят за това, предимно с близки приятели от мъжки пол. Много момчета се страхуват, че могат да бъдат "хванати в крачка" от родителите и затова се учат да го правят бързо. Само в по-късен етап от живота те научават, че способността да забавят оргазма е много важна за максималното сексуално удоволствие - всички тези "бързи" техники трябва да бъдат отучени.
  Подобно на това, някои възрастни мъже опитват да скрият мастурбацията си от техните партньорки, вярвайки, че това може да бъде възприето погрешно като форма на отхвърляне. Но мъжете, които имат прогресивно минало в това отношение с техните партньорки, почти винаги казват,че имат много задоволителен сексуален живот.  Мастурбацията при момичетата
  Мокри сънища
  На повечето младежи им се е случвало или ще им се случи да се събудят и да усетят, че са се изпразнили докато са спали. Може и да е неприятно, че е останало петно върху чаршафа, но всъщност мокрите сънища не трябва да те притесняват - те са нещо напълно нормално. Повечето момчета започват да еякулират на 13-14 години. Но какво всъщност се случва? Сексуалната възбуда води до свиване на мускулите в пениса и изхвърляне на семенна течност. Всеки от тестисите произвежда около 2000 сперматозоида в секунда, а това прави близо 200 милиона сперматозоида дневно! А за да бъде оплодена еда яйцеклетка е нужен само един сперматозоид…


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!

   В момента е: Пет Яну 18, 2019 10:58 am