Humor

Сайт за забавления

Latest topics

» Kоварен СЕКС въпросник :)
Пон Мар 03, 2014 5:10 am by SweetDreams

» Бъдете честни(за момчета)
Съб Мар 24, 2012 9:48 am by 13579

» Всички марки коли!
Съб Яну 22, 2011 5:18 am by killerkux

» Мисли за приятелството
Съб Яну 22, 2011 5:16 am by killerkux

» В какво училище учите?
Съб Яну 22, 2011 5:09 am by killerkux

» Мистични същества - игра
Съб Яну 22, 2011 4:56 am by killerkux

» Човешкото тяло (ЕНЦИКЛОПЕДИЯ)
Вто Яну 04, 2011 7:52 am by Гост

» Покана за уика форум
Вто Дек 28, 2010 7:48 am by kaela

» Силата на човешката психика - по-силна от всичко!?
Сря Юни 16, 2010 3:29 am by Гост


  Дежа ВУ!

  Share
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Дежа ВУ!

  Писане  zay4e on Сря Яну 02, 2008 3:54 pm

  Новите секс правила - част I
  Възползвайте се от всяка свободна секунда, за да сте заедно. Снимка: Корбис

  Всичко тече, всичко се променя, са казали умните хора. Сексът също се променя, ще допълним ние и едва ли ще изненадаме някого с това твърдение.

  И за да сте в крак с новостите в секса, както сте в крак с новостите във всичко друго, ви ги представяме – новите правила, сравнени със старите – в няколко части.

  Старо правило: Добрият секс трябва да продължава часове

  Ново правило: Страхотният секс може да трае кратко, или дълго – както искате вие

  Идеалната вечер е съчетание от романтична вечеря, свещи, гореща вана с розови листенца и часове и часове плътска наслада.

  Ако бъдем реалисти обаче, трябва да признаем, че такава възможност ( най-вече толкова свободно време) се отдава на човек само няколко пъти годишно, а на семейните двойки с деца, сигурно и по-рядко.

  Ограниченото лично време доведе на мода бързият секс, който, според запознати от близо, не отстъпва по нищо на бавния, дори напротив.

  И ако преди време бързо приключващите нежности бяха едва ли не срамни, сега ви съветваме да цените всяка минутка, която сте успели да откраднете само за вас двамата.

  На всичкото отгоре, бързият секс често се практикува на места, на които е много възможно да бъдете хванати в крачка. Това пък повишава адреналина, дава енергия и оргазмът е почти сигурен.

  Малкият ключ към успешен бърз секс е силната възбуда. Нали разбирате, че в ограничено време няма място за прелюдии, прегръдки и останалите техники за увеличаване на женската възбуда.

  Любовната игра трябва да започне много преди да се отделите само двамата за малко някъде. Развихрете въображението си, включете фантазията си в действие и се настройте на подходящата вълна.
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Дежа ВУ!

  Писане  zay4e on Сря Яну 02, 2008 3:55 pm

  Новите секс правила – част II


  След като разбихме на пух и прах старото твърдение, че добрият секс трябва да продължава с часове, ще опровергаем и второто твърдение, а именно:

  Старо правило: Той прави първата стъпка

  Ново правило: Можеш да го съблазняваш когато поискаш

  Дори след сексуалната революция ( тогава хората заедно решили, че няма нищо лошо в това да се прави секс за удоволствие и това начинание не е никак срамно), повече жени са на мнение, че мъжът е този, който винаги трябва да прави първата стъпка.

  Дали защото жените се ласкаят от мисълта, че са ухажвани и желани или защото се притесняват да не изглеждат прекалено "леки" в очите на мъжа, когото искат да съблазнят, но е факт, че дамите се притесняват да проявят инициатива.

  А не трябва да е така. Желанието за секс не е само мъжко право, отдавна всички знаят, че на жените също им харесва.

  Смяната на ролите в леглото е един от най-лесните начини за разнообразяване на интимния живот.

  Естествено, най-добре да е поемата инициативата когато сте в настроение за това. Иначе ще си проличи, че го правите насила и магията ще изчезне.

  Ако ви липса увереност, можете да си припомните как да се превърнете в секс-богиня и как да настроите партньора си за секс.
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Дежа ВУ!

  Писане  zay4e on Сря Яну 02, 2008 3:55 pm

  Новите секс правила – част III

  След като изяснихме, че прекрасният секс може да трае само пет минути и че първата стъпка не е задължително да е на мъжа, идва ред на още едно старо правило да отиде в небитието, заменено от ново.

  Старо правило: Фантазиите трябва да останат в главата ви

  Нов правило: Споделянето на фантазиите е прекрасен начин за сближаване с партньора в и извън леглото

  Смяташе се, че мръсните фантазии са признак едва ли не за психично отклонение, маниакалност и какво ли още не. Също така се смяташе, че признаването на глас на такива "порочни" мисли е направо забранено.

  Пратете мисли като "Нормално ли е да си мисля такива неща, за каква ( какъв) ще ме помисли, има ли ми нещо" и подобни в небитието.

  Армия от лекари, сексолози и психолози, доказаха през годините, че в сексуалните фантазии няма нищо нередно или нездраво.

  Чувствителният момент настъпва когато трябва да споделите фантазиите си с партньора и по възможност да ги претворите в реалност. На първо място трябва да си имате много голямо доверие. Не става да въведеш някого, когото познаваш от снощи, в най-тайните кътчета на съзнанието си.

  Споделянето на фантазиите с постоянния ви партньор ще създаде истинска интимност между вас, защото това са само и единствено вашите, най-съкровени и истински моменти.

  Започнете от далече ( освен ако не те свикнали да си казвате всичко без притеснение, което би било най-добрият вариант за всяка връзка). Гледайте заедно еротичен филм и обсъдете кое ви харесва и кое не от това, което виждате и неусетно ще започнете да говорите и за собствените си фантазии, не само за тези на режисьора на филма.

  Изберете подходящ момент и подскажете на партньора си какво би ви харесало в леглото.

  Другият чувствителен момент настъпва при изпълняването на фантазиите.

  В никакъв случай, никога никога, не оказвайте натиск на партньора си и не му поставяйте ултиматуми в стил "Ако не го направиш, значи не ме обичаш". Уважавайте чуждото мнение и се съобразявайте с него.

  А и в крайна сметка не е задължително фантазиите да станат реалност. Самото говорене за секс е силен афродизиак, който превръща и рутинните отношения в горещо преживяване.
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Дежа ВУ!

  Писане  zay4e on Сря Яну 02, 2008 3:56 pm

  Новите секс правила - част IV

  мъжът еднолично трябва да поема инициативата в леглото.

  Пригответе се да изпратите в небитието още едно твърдение.

  Старо правило: Сексът означава проникване

  Ново правило: Сексът е всичко

  Традиционното мнение е, че сексът обозначава само моментът на проникването. Което обаче изобщо не е вярно. Секс са всички нежности, които си разменяте с партньора, всички ласки, които ви носят удоволствие.

  "Основното действие" всъщност започва в момента, в който се гушнете или си размените страстна целувка. Няма значение как го правите, важното е да изпитвате наслада от докосването.

  В този ред на мисли, уважаеми мъже, не препускайте през любовната игра като през неприятно задължение. Отпуснете се и се радвайте на жената до вас с всички части на тялото си, не само с една.

  Начинът, по който получавате оргазъм, няма значение. Никой не е казал, че е задължително върховният момент да дойде само и единствено след проникването. Има десетки начини, по които можете да достигнете емоционалния връх и изобщо не трябва да се ограничавате само в един.

  И най-хубавото е, че всъщност няма значение как го правите, важното е да ви е хубаво.
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Дежа ВУ!

  Писане  zay4e on Сря Яну 02, 2008 3:56 pm

  Новите секс правила - част V

  Без излишни уводни думи, представяме ви петото поред ново правило в секса. За пропусналите предните правила, ще обясним, че трябва да забравите всичко, което сте знаели до сега и да въведете новите секс правила в интимния си живот още тази вечер.

  Старо правило: Двамата партньори трябва да са еднакво активни в леглото
  Ново правило: Няма нищо лошо в това понякога да взимаш инициативата само в твои ръце или пък просто да си лежиш

  Много е хубаво, когато и двамата оставате абсолютно доволни от сексуалния си живот. Още по-хубаво е, особено за мъжете, когато жената сама се заеме със задачата да си достави удоволствие.

  Това обаче изобщо не означава, че всеки път, когато правите любов, активността трябва да е разпределена по равно. В крайна сметка понякога се случва така, че един от вас да е преуморен или напрегнат и да няма енергия за забавления през цялата нощ.

  Няма никакъв проблем в такива ситуации "измореният" само да се отпусне и да остави другия да действа.

  Размяната на ласки не трябва да е състезание. Ако не сте в настроение да давате, научете се само да получавате, без да мислите какво трябва да направите за партньора си, за да се щастлив.

  Същото важи и в обратната посока. Ако се чувствате прекалено изморени, за да преживеете поредния разбиващ оргазъм, дайте такъв на партньора си, без да трябва той да ви отвръща със същото.

  Една от причините за липсата на оргазъм може да се крие точно в това - стремежа да дадеш същото внимание, което получаваш, пречи да се отпуснеш и да усетиш с всичките си сетива удоволствието от докосването.
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Дежа ВУ!

  Писане  zay4e on Сря Яну 02, 2008 3:57 pm

  Новите секс правила - последна част
  "Женени" не означава обречени на еднообразие. Снимка: Корбис

  Последното за разрушаване старо правило е свързано с вече семейните двойки. Вижте тук какво се случи с другите вече стари и неверни правила в секса.

  Старо правило: Семейните двойки трябва да знаят как да си доставят удоволствие всеки път
  Ново правило: Горещите точки се променят с годините, така че не спирайте да търсите

  Хората смятат, че един път намерили златната среда в леглото, не трябва да променят нищо, за да не "развалят" наученото. Съвсем невярно предположение.

  Вкусовете, желанията и предпочитанията са съвсем различни когато си на 25 и когато си на 35. Брачната халка изобщо не означава, че е дошъл краят на експериментите и търсенето на нови удоволствия, напротив.

  "Наличието" на постоянен сексуален партньор, с който имате изградена връзка и доверието за вас не е само дума, ви позволяват да се отпуснете напълно и да изпълните всички странни хрумвания, които ви споходят в леглото.

  Семейните двойки често смятат, че щом сексът, който правят, е добър, няма нужда от каквито и да е било промени. Тялото обаче, както казахме вече, се променя непрестанно, а с него и местата, които носят удоволствие.

  Затова не се колебайте и включете фантазията си. Няма как да се провалите.
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Дежа ВУ!

  Писане  zay4e on Сря Яну 02, 2008 3:58 pm

  Грешките, които правят косата ви да изглежда ужасно


  На всеки се е случвало да се чувства така, сякаш прави някаква ужасна грешка с косата си, но не знае точно каква е тя и как да я оправи.

  За да не изпадате в паника и да ви се иска да заприличате на Шиниъд О'Конър в клипа на „Nothing compares to you“, вслушайте се в съветите на професионалните фризьори.


  Грешките, които правят косата ви да изглежда ужасно

  Подстригване на непокорните кичури

  Винаги има някой косъм, а в някои моменти и цели кичури, които просто не желаят да застанат на мястото си. Запомнете, че отрязването им няма да помогне, напротив, ще стане още по-лошо.

  Най-добрият начин да вкарате косата си в ред, е просто да я измиете. Ако нямате време за душ, използвайте стилизиращ продукт. Оставете ножиците на фризьорите.

  Неподходяща козметика за коса

  На това фризьорите му казват „злоупотреба с продукти“. Истината е, че рекламите не дават много яснота за качествата на продукта. Към това трябва да прибавите и факта, че един шампоан действа различно на вашата коса и на косата на приятелката ви.

  Начинът е да се доверите на изпитания метод „проба-грешка“. Ако след първото измиване не сте доволни от резултата, по-добре дайте шампоана на сестра си, отколкото да се тормозите с лошия вид на косата си докато опаковката свърши.

  Огромни количества козметика

  Големите количества от даден продукт също могат да направят косата ви да изглежда сплескана, мазна, без форма и т.н, колкото и качествен да е самият продукт.

  По-голямата част от козметиката за коса е концентрирана и няма смисъл да слагате с тонове, за да подейства, дори и шампоана.

  Лош поглед върху косата ви

  Това е една от най-разпространените грешки. Тъй като виждаме само предната част на косата си, обръщаме изключително внимание на нея и забравяме, че хората виждат главата ни „в пълнота“.

  Така че, научете се на лесния номер с двете огледала, при който можете да се огледате и отзад и направете прическата си качествено.

  Неподходяща прическа

  Става дума не за прическа, която не ви отива, а за такава, която не можете да поддържате лесно.

  Преди да седнете на стола, разпитайте фризьора си за грижите, които трябва да полагате за косата си след това. Ако сметнете, че ще ви отнема прекалено много време или не сте достатъчно сръчни за това, изберете прическа, която ще поддържате лесно. Иначе ще станете роб на фризьора си, а това струва и време, и пари.

  Неподходящ цвят

  Всички цветове изглеждат прекрасно на опаковката на боята, но не всички ви отиват.

  Sponsored content

  default Re: Дежа ВУ!

  Писане  Sponsored content


   В момента е: Сря Юли 18, 2018 10:36 pm