Humor

Сайт за забавления

Latest topics

» Kоварен СЕКС въпросник :)
Пон Мар 03, 2014 5:10 am by SweetDreams

» Бъдете честни(за момчета)
Съб Мар 24, 2012 9:48 am by 13579

» Всички марки коли!
Съб Яну 22, 2011 5:18 am by killerkux

» Мисли за приятелството
Съб Яну 22, 2011 5:16 am by killerkux

» В какво училище учите?
Съб Яну 22, 2011 5:09 am by killerkux

» Мистични същества - игра
Съб Яну 22, 2011 4:56 am by killerkux

» Човешкото тяло (ЕНЦИКЛОПЕДИЯ)
Вто Яну 04, 2011 7:52 am by Гост

» Покана за уика форум
Вто Дек 28, 2010 7:48 am by kaela

» Силата на човешката психика - по-силна от всичко!?
Сря Юни 16, 2010 3:29 am by Гост


  Проблеми с ерекцията

  Share
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Проблеми с ерекцията

  Писане  zay4e on Нед Дек 09, 2007 11:05 pm

  Проблеми с ерекцията

  Кой мъж не би желал винаги да е "във върховна форма", когато е с желаната жена. На млади години обикновено това не е проблем, но какво да правят мераклиите, прехвърлили половин вековния си юбилей. Много от тях навлизат в "златната възраст" с неприятния товар на хипертонията, диабета и други болести, известни като "сексуални терминатори".
  Днес сексологията предлага богати възможности за възстановяване и компенсиране на "нарушената мъжественост “. Добрата новина е, че преобладаващата част от ерекционните нарушенията се дължат предимно на психично потискане. Такива са до 90 % от проблемите на младите мъже, които нямат други здравни кахъри. Наистина никой не е застрахован от случайна “засечка “, а колкото повече се амбицираме за реванш, толкова по-лесно се хващаме в клопката на собствената си тревожност, която безотказно ни проваля при всеки нов “опит “. За да излезем от “омагьосания кръг “ понякога е достатъчно просто да изоставим ученическия си манталитет и да не превръщаме леглото в черна дъска, на която някой ще ни изпитва.
  В случай, че усилията ни остават безрезултатни, спокойно може да се подкрепим с някой от хитовете на съвременната фармацевтична индустрия. Сред спасителните хапчета на първо място са тези, които премахват тревожността и напрежението. Конкретният избор обаче, трябва да се напрви от компетентен специалист, за да си спестим някои от главоболията на самолечението или шарлатанското манипулиране.
  По-сложен е проблемът, когато очевидно нещата не са само на “психична основа “. За това подсказва загубата на спонтанна ерекция /обикновено сутрин при събуждане/, наличието на високо кръвно, данни за диабетни усложнения и пр. При тези състояния обикновено се нарушава еластичността и проходимостта на съдовете, които снабдяват с кръв кавернозните тела на члена. Диабета и някой по- рядко срещащи се заболявания могат да нарушат инервацията или някой от сложните биохимични процеси, чрез които се реализира ерекцията.
  До скоро хората с подобни проблеми бяха принудени по неволя да се примирят с положението. Съвременните фармацевтични средства, както и възможностите на съдовата хирургия, днес превръщат голяма част от органичните ерекционни затруднения в напълно преодолим проблем. Естествено решаваща е прецизната диагноза, която обикновено изисква участието на екип от специалисти.
  Ако съдовите нарушения са все още в начален етап, чудесни резултати могат да се получат от използването на т.н. локални вазодилататори. Това са лекарствени средства, които инжектирани в кавернозните тела предизвикват усилен приток на кръв в тях. Получената по този начин ерекция може да продължи до два часа. На нашия пазар вече може да се намери един от най-ефективните и с най-малко странични действия медикамент от тази група - препаратът Coverject на фирмата Pharmacia-Upjohn.

   В момента е: Пет Яну 18, 2019 10:57 am