Humor

Сайт за забавления

Latest topics

» Kоварен СЕКС въпросник :)
Пон Мар 03, 2014 5:10 am by SweetDreams

» Бъдете честни(за момчета)
Съб Мар 24, 2012 9:48 am by 13579

» Всички марки коли!
Съб Яну 22, 2011 5:18 am by killerkux

» Мисли за приятелството
Съб Яну 22, 2011 5:16 am by killerkux

» В какво училище учите?
Съб Яну 22, 2011 5:09 am by killerkux

» Мистични същества - игра
Съб Яну 22, 2011 4:56 am by killerkux

» Човешкото тяло (ЕНЦИКЛОПЕДИЯ)
Вто Яну 04, 2011 7:52 am by Гост

» Покана за уика форум
Вто Дек 28, 2010 7:48 am by kaela

» Силата на човешката психика - по-силна от всичко!?
Сря Юни 16, 2010 3:29 am by Гост


  Относно Клизмата

  Share
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Относно Клизмата

  Писане  zay4e on Нед Дек 09, 2007 11:03 pm  КЛИЗМА

  Често виждаме обяви за "медицински" секс, но съм уверен, че повечето хора нямат представа как правилно се прави тази или онази процедура. (Вижте глава МЕДИЦИНА) Затова представям способ за клизма, по мое мнение достатъчно интересен.
  В други глави стана въпрос за клизмата като най-доброто средство за неизпитване дисомфорт по време на анален секс. Това наистина е процедура, която ще направи аналните забавления любима част от сексуалното ви меню. Препоръчвам го и на двата пола.
  Съществуват два сходни инструмента. Крушовидния гумен балон не е много удобен, тъй като заедно с водата в правото черво може да попадне и въздух. Най-удачно е да се ползва съда на Есмарх, в който се налива от 1 до 3 литра вода. Количеството се определя така : колкото можете да влеете в себе си без да изпитате неприятно усещане. Не бива да опитвате изведнъж с 3 литра. Съветвам да се започне с 1-1,5 литра и всеки следващ път прибавяйте по 0,5 л. Температурата трябва да е 25-35 градуса. Може да има няколко тънки стружки сапун. Съда трябва да е повдигнат на 0,5-1,5 м. Преди вкарването на наконечника изкарайте от него въздуха като пуснете течност. Легнете на лявата си страна с повдигнати крака към корема и поставете наконечника в аналното отверстие. Переиодично притискайте с пръсти гумения маркуч, за да постъпва равномерно разтвора в долните отдели на правото черво. След вкарването на една четвърт от течността се завъртете по корем без да изваждате накрайника продължете въвеждането на течност, а след това се завъртете на лявата си страна. Процедурата трябва да завърши когато в съда остане малко течност. По време на процедурата трябва дa дишате дълбоко с корем. След 3-5 минути може да освободите правото черво. По време на клизма мъжете могат да се занимават с онанизъм сами или което е много приятно - ако го прави жена. На жените може да се препоръча също да мастурбират или да си направят вагинален масаж с помощта на вибромасажор. Повярвайте, ще е възхитително. Всичко зависи от това колко е развита фантазията ви. Експериментирайте с клизмата и ще разберете колко увлекателен и приятен процес е тя.
  Поклонниците на игри с клизми са измислили множество интересни вариации.
  1. Освен анални можете да правите вагинални и уретриални клизми. Но затова трябва медицинско образование, тъй като може да имат лош край.
  2. Вагиналната клизма може да доведе до всевъзможни нарушения на състоянието на влагалището/матката. Уретриалната трябва най-малкото да умеем да поставим. Най-добре e да се използва стерилен разтвор за безопасност. Носите отговорност за своя подопечен/а !
  Аналната трябва да е с кисела среда, за да не нанесе вреда на микрофлората на правото черво. Mоже да се използва солена вода - т. нар. "хипертонична клизма" (много напрегнат вариант). С неголямо количество вода се постига голям ефект от медицинска гледна точка. Но и скромен ...
  3. При обикновената (анална) клизма е твърде малка границата между "мазохистично-приятното" и "не издържам ..." Всевъзможните "запушалки" са малко ефективни, а прекомерното разтягане на сфинктера също не е много полезно.
  4. Мечтата при такива игри е обикновен катетър с латексов балон. Вкарваме го и надуваме до желаните размери. Най-малкото решаваме проблема с "неполезността" на вагиналната клизма. Много е важно да не прекалим с налягането !
  5. Можете да опитате да намерите необходимото в магазини за медицински инструменти или в аптеки, продаващи различни медицински прибори и катетри. Не е сигурно, че ще се сдобиете с желаното, но можете да вземете обикновен катетър, а за диаметъра на изходното отверстие да подберете неголяма спринцовка.

  ПОДРОБНО ЗА КЛИЗМАТА
  Както вече казахме очистителната клизма може да служи за прелюдия и дори подготовка за анален полов акт. Тя ще ви позволи да "потренирате" разхлабване мускула на аналния сфинктер и да привикнете с наличието на "щадящи" предмети в сравнение с по-големите размери на члена. Клизмата преди анален полов контакт ще ви избави от опасенията за съдържимото на дебелото ви черво и гарантирано ще избегнете редките, но винаги неприятни конфузий. Освен това тя е много еротична. Самия процес на въвеждане на наконечника във физиологично отверстие и впръскването на течност в него по-скоро напомнят полов акт, а не медицинско действие. Тези, при които аналната област е обилно снабдена с нервни окончания (често това са жени, при които ерогенната зона е малко изместена към промеждутъка) могат да изпитат истинско полово удовлетворение. Мисля, че болшинството от тези, които ще опитат клизмата също ще изпитат истинска възбуда и ще оценят доверието, оказано ви от партньора в толкова интимна процедура. Впрочем, опитните поклонници на тази еротична игра прекрасно знаят преимуществата й. Напътствията са адресирани преди всичко за тези, които правят първите си крачки в областта на медицинския секс.
  Избор на сценарий. Преди да пристъпите към подготовката на всичко необходимо се постарайте да изясните каква цел преследвате. В зависимост от това са възможни три основни сценария (детайлите, разбира се варират безкрайно - това е благодатно поле за вашите фантазий) :
  1. По-скоро имитирате клизмата отколкото я правите. Водата не присъства и всичко се ограничава с вкарването на наконечника. Този вариант е привлекатекен с простотата си. Може да служи за отправна точка в медицинските ви игри, ако партньорkaта ви не готова за пълноценен експеримент с промиване на ректума. Достойнство е, че след такава "клизма" можете веднага да правите секс без да губите време за ходене до тоалетната и напълно да използвате възбудата от играта.
  2. Въвежда се ограничено количество вода (200-250 мл.) Преимуществата на този вариант е преди всичко в това, че включва всички елементи на истинската клизма, но не носи всичките й недостъци. Няма да чувствате налягането на водата и не може да се получат неприятноси, ако не успеете да я задържите в себе си. През втория сценарий е пътя към истинската клизма. Освен това ако прибягвате твърде често към клизмата в еротичните си игри пълнообемното промиване може с времето да повлияе на микрофлората му. Имайте предвид, че такава "микроклизма" е напълно достатъчна за подготовка към анален полов акт - преди всичко ни интересува чистотата на правото черво, която даже с малко количество вода се промива достатъчно надеждно.
  3. Адресиран е до "големите" любители на клизмата. Описание на класическия вариант ще намерите в долния текст.
  Инструментариум и подготовката му. В домашни условия обикновено се използва съда на Есмарх. Представлява съд с вместимост 1-2 л., съединен с гумен маркуч с дължина 1,5 м и диаметър 1 см. На свободния му край има пластмасов наконечник, дълъг 8-10 см. и кран, регулиращ постъпването на течността.
  Има и друг инструмент, чиято единствена разлика от първия е, че течността се налива в гумен балон и е по-малък по обем. По-трудно е да се отстрани въздуха, за да не влезе в ректума, но всеки сам може да предпочете този или онзи. Ако искате могократно да се наслаждавате на вкарването на накрайника го изберете заради малкия обем.
  Необходими са ви 1,5 л. вода (подгряна до +38 +40 С), които да налеете в съда и да го повдигнете на 1,5 м. Подгответе предварително смазка. Оптимално средство е обикновения вазелин. В краен случай може да се използва мазен крем. Помнете, че крема бързо попива в слизестата лигавица, затова ако продължи повече нанесете допълнително. Малко мек сапун също върши добра работа.
  Сами изберете къде ще направите процедурата и дали ще е с партньора. Ако е в леглото пригответе съдове за мръсната вода. Ваната може да се окаже неудобна. Удачен вариант е тоалетната чиния. Сега, когато всичко е готово можем да пристъпим към клизмата.
  Процедура. Главното правило е да не бързате. Ако в опитите си предизвикате болка у партньора или се почувства неудобно може задълго да убиете желанието му за подобни експерименти. Очистителната клизма обикновено се прави в положение "настрани" или на колене и лакти. Препоръчвам ви да започнете в положение настрани. Това е най-малко травмоопасната позиция, позволяваща на пaртньора ви да се отпусне, а на вас да не бързате. "Пациентът" трябва да легне на лявата си страна до края на леглото със сгънати и допрени до корема крака. Може да изнесе малко десния (горния) крак напред - това ще ви позволи да разтворите добре бузите. При колянно-лакътно положение коленете са на разстояние на раменете като се стараем главата и гърдите да се допрат да леглото. В клиниките при някои случаи използват "по гръб" (краката се закрепят във вдигнато положение) или на гинекологичен стол. След поставянето на пациента подгответе ануса. Сложете вазелин на пръста си и започнете с кръгови движения да смазвате преданалната област (участък широк около 1-2 см. около ануса). Ако не е стегнат смажете и входа на ануса като вкарате обилно намазания си пръст. Ако тези манипулаций се окажат неприятни за партньора ви не упорствайте и се ограничете с вазелина отвън. Изпуснете малко вода от клизмата, за да изкарате въздуха. Партньрът ви трябва напълно да се отпусне. Може да стане като вдиша дълбоко няколко пъти с корем. Обикновено това е достатъчно, за да се отпусне сфинктера и да влезе наконечника. Вкарайте го внимателно и бавно. Ако почувствате съпротивление го върнете 1-2 см. и го вкарайте с леки постъпателни движения. Отначало наполовина (5-6 см.) вкарвайте наконечника по направление към пъпа, а след това го насочете малко назад. Когато е напълно вкаран можете да пристъпите към вливането на вода. Ако водата не постъпва в ректума извадете малко накрайника и продължете. Ако пък налягането на водата е много силно и партньора ви има неприятни усещания свалете съда по-ниско. При нормалната очистителна клизма трябва да вкарате от 1 до 1,5 л. вода. Този обем може, разбира се да варира в разумни граници. За да избегнете вкарването на вода не изпускайте водата от съда напълно. Когато водата е вкарана в дебелото черво трябва да бъде задържана десет минути за най-добро промиване. Ако преследвате по-скоро сексуални, отколкото медико-санитарни цели можете да съкратите този етап и партньора ви да посети тоалетната (и желателно душа), след което да преминете към по-нататъшните еротични експерименти.
  Мерки за безопасност. Описаните по-долу мерки ви гарантират предпазване от неприятности и усложнения при процедурите :
  1. Откажете се от такива еротични игри ако страдате от : възпалителни явления в дебелото или правото черво ; хемороиди ; изсипване на правото черво ; кръвотечения .
  2. Не използвайте самоделни, нестандартни или повредени накрайници.
  3. Никога не наливайте друга течност освен чиста вода. Дори препоръчваните медицински отвари и разтвори могат, бързо разтваряйки се в кръвта през слизестата обвивка да окажат непредсказуемо физиологическо въздействие. Ако обезателно искате да усилите очистителния ефект добавете във водата чаена лъжица разтвор детски сапун или 1-2 супени лъжици глицерин, или 1-2 супени лъжици преварена сол.
  4. Не използвайте гореща или твърде хладна вода.

   В момента е: Пет Яну 18, 2019 11:00 am