Humor

Сайт за забавления

Latest topics

» Kоварен СЕКС въпросник :)
Пон Мар 03, 2014 5:10 am by SweetDreams

» Бъдете честни(за момчета)
Съб Мар 24, 2012 9:48 am by 13579

» Всички марки коли!
Съб Яну 22, 2011 5:18 am by killerkux

» Мисли за приятелството
Съб Яну 22, 2011 5:16 am by killerkux

» В какво училище учите?
Съб Яну 22, 2011 5:09 am by killerkux

» Мистични същества - игра
Съб Яну 22, 2011 4:56 am by killerkux

» Човешкото тяло (ЕНЦИКЛОПЕДИЯ)
Вто Яну 04, 2011 7:52 am by Гост

» Покана за уика форум
Вто Дек 28, 2010 7:48 am by kaela

» Силата на човешката психика - по-силна от всичко!?
Сря Юни 16, 2010 3:29 am by Гост


  Ендермология - най-успешният метод за борба с целулита

  Share
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Ендермология - най-успешният метод за борба с целулита

  Писане  zay4e on Нед Дек 30, 2007 2:00 am

  Статистиката недвусмислено сочи, че проблема с излишните килограми вълнува все повече хора по света. Този проблем вече намери своето решение благодарение на използването на съвременна високо технологична медицинска апаратура. Натрупването на излишъците от храни и вредни за организма вещества в подкожието води до образуване на т.нар. целулит - “портокалова кожа”. Това натрупване е обусловено най-вече в женския организъм и от самосебе си е вид заболяване, тъй като се нарушавя нормалната обмяна на веществата. С възрастта това води до обездвижване - т. Нар. “тежки крака”- до втвърдяване на кожата и болезненост при допир. Целулита засяга възрастовата граница от 20 години нагоре и колкото по-отрано се вземат мерки, толкова по-успешна е борбата с него.
  Методът за борба с целулита “Ендермология” се базира на неинвазивна /без хирургическа намеса/ терапия посредством физиотерапевтичния апарат Celly M6 на френската фирма LPG Systems признат лидер в целия свят. За тази техника за борба с целулита отвъд океана, / в САЩ / се изказват мнения, че “Ендермология” е нещо революционно, наистина работещо. Същността на мотодът “Ендермология” се състои в масаж и аспирация на кожата целящи подобряване и засилване циркулацията и обмена на токсините и хранителните вещества в мастните клетки. В следствие на това, те се премахват и размерите на тялото в тези зони се намаляват, кожата става по-гладка, по-еластична и свежа. Подобрява се и мускулната тъкан под кожата в следствие на по-добро хранене. Този процес преструктурира кожната и съединителна тъкан, стимулирайки кръвната и лимфна циркулация и улеснява премахването на излишните масти и вредни за организма вещества. По този начин се задейства естественият процес на изгаряне на излишните мазнини. “Ендермология” тонизира и стяга тялото и се постига гладка кожа, по-слаба и по-финна фигура. Особеността на метода “Ендермология” се състои в естествения начин /без хирургическа намеса/ за премахване на целулита. Организма по естествен път свиква сам да разгражда излишните мазнини и токсини. По време на прoцедурата трябва да се пие повече вода - 2, 2.5 л. Дневно - за да може предизвиканият с терапията лемфин дренаж на излишните масти и токсини да се освободи по-лесно чрез отделителната система.
  Това е един метод, който е в синхрон с днешната философия за търсене на естествени решения за лечение без прилагане на лекарствени средства и хирургически намеси и без постоперативан период. Пациентът не нарушава нормалния си естествен ритъм на живот, той се чувства релаксиран и тонизиран. “Ендермология” е не само метод за лечение на целулит. Той е и метод за възстановителна физиотерапия след спортни и др. Травми, заболявания на опорно-двигателния апарат, а също така играе роля на пасивна гимнастика чрез поредица от мускулно изграждащи упражнения върху масата за масаж. Провеждат се минимум 14 процедури - по 2 седмично - с продължителност на една процедура - 35 мин. При по-тежките случаи процедурите могат да бъдат, колкото е необходимо повече. След постигането на желания резултат се препоръчват, също така поддържащи процедури през определен интервал от време. Процедурите са приятни, имат определено тонизиращ ефект, без странични отрицателни последици. Трябва да се подчертае изключително естествената същност на метода “Ендермология”, организмът сам да привикне към разграждане на излишните масти и токсини, да се привикне към нов, здравословен начин на живот.
  Какво е Ендермология?
  Ендермология е най-новата високотехнологична медицинска терапия за борба с целулита и оформяне на тялото. Тя действа като не се нарушава цялостта на кожата, т.е. неинвазивно и манипулира кожните структури чрез масаж и аспириране /засмукване/.
  Създаден във Франция методът Ендер-мология бързо се оценява отвъд океана и в момента е хит в американските центрове за красота.
  Апаратът CELLU M6 преструктурира кожната съединителна тъкан, стимулира кръвната и лимфна циркулация и улеснява премахването на токсините. Като задейства естествения процес на организма за изгаряне на излишните мазнини Ендермология тонизира, стяга, а тово води до гладка кожа и по-слаба, по-финна фигура.
  Друго предимство на Ендермология е, че със своя успокояващ и релаксиращ ефект се бори и със стреса, който е в основата на редица патологии, дискомфорт и непълноценност на индивида.
  В допълнение на способностите си за терапевтично и естетическо лечение Ендермология може да се бори и с проблемите на застаряването. С увеличаване на възрастта обменните процеси се влошават и кожата загубва еластичността си.
  Чрез увеличаване на локалната микроциркулация третирането на лицето с Ендермология възстановява трофиката на съединителната тъкан и допринася за редуциране на бръчките и локализирането на мастните торбички. Така тя се бори с нежеланите последици от остаряването. Ендермология дава на жената това, което тя винаги е желала: по-младо, по-красиво тяло в пълна хармония.
  Как въздейства Ендермология върху тялото?
  приблизително 35 минути и се провежда 2 пъти седмично в поредица от 14-20 процедури. По време на терапията пациентът носи специално трико. Забележителните разултати от Ендермология могат да се потвърдят чрез измерване на обиколките и снимки направени преди и след лечението.
  CELLU M6 е снабден с високо усъвършенствана глава за терапия, която чрез всмукване захваща кожата, чиито структури биват благоприятно повлияни от механичните движения на два моторизирани ролера/ролки.
  Дермалната и хиподермална съединителна тъкан, която може да се сравни с “гел”, който често е прекалено гъст, става по-течен и гладък още с първите вдижения. Комбинираното движение от ролерите, които безпрепятствено захващат и отпускат кожата и ритмично извършените движения променят плътността на тъканите и подобряват клетъчната обмяна. Отпускането и намаляването на натиска върху артериалните, венозните и лимфните структури веднага води до приток на кръв. Заедно с нейните ценни елементи тъканта се трансформира, а кожата и подкожието изтънява. Стимулира се произвеждането на колаген и еластин, което прави кожата мека и гладка.
  Ендермология активно и пасивно стимулира мускулите като ги снабдява с важни хранителни вещества и допринася за добрия тонус и форма на тялото.
  Тези процедури се извършват в Борекс - верига медико-козметични центрове гр. София
  ул. "Ст. Стамболов" 10 ап.10
  тел.: 989-55-48
  ул. "Цар Самуил" 87
  тел.: 980-30-73, 980-06-51, 980-29-15
  ул. "Черни Лом" 4 ап.8
  тел.: 931-20-84, 31-37-80
  факс.: 931-21-14

   В момента е: Вто Юли 17, 2018 8:23 am