Humor

Сайт за забавления

Latest topics

» Kоварен СЕКС въпросник :)
Пон Мар 03, 2014 5:10 am by SweetDreams

» Бъдете честни(за момчета)
Съб Мар 24, 2012 9:48 am by 13579

» Всички марки коли!
Съб Яну 22, 2011 5:18 am by killerkux

» Мисли за приятелството
Съб Яну 22, 2011 5:16 am by killerkux

» В какво училище учите?
Съб Яну 22, 2011 5:09 am by killerkux

» Мистични същества - игра
Съб Яну 22, 2011 4:56 am by killerkux

» Човешкото тяло (ЕНЦИКЛОПЕДИЯ)
Вто Яну 04, 2011 7:52 am by Гост

» Покана за уика форум
Вто Дек 28, 2010 7:48 am by kaela

» Силата на човешката психика - по-силна от всичко!?
Сря Юни 16, 2010 3:29 am by Гост


  Шамарчета по дупето

  Share
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Шамарчета по дупето

  Писане  zay4e on Нед Дек 09, 2007 11:02 pm

  Шамарчета по дупето

  ПОШЛЯПВАНИЯ
  Пошляпванията са удари с длан по задника. Това е форма на телесно наказание, която може да бъде преобразувана в сексуална игра. Наред с чувствата присъстват спомени от детството. Подобен физически ефект може да бъде постигнат с помощта бич за телесно наказание, но акцента тук е върху удара с ръка.

  КЪДЕ Е ТАЙНАТА
  Пошляпванията са по-лични и интимни отколкото другите форми на наказание. Няма друго такова чувство за момичето като това да чувстваш партньора си, поставил те на колене и навирил задника ти, когато го очакваш със страх и очакване. Пошляпванията извикват в паметта телесните наказания изпитани в детството. За тази цел много жертви търсят Господин, който да изиграе ролята на Татко, Треньора, Големия Брат или друга авторитетна фигура.

  СПОСОБИ НА ИГРАТА
  ПОЗИЦИЙ И ПОЛОЖЕНИЯ
  Един от факторите, който поставя шляпванията настрана от другите форми на наказание е обмислянето, а понякога церемонийте и позицийте на участиците. Препоръчвам ви пошляпвания с ритуални позиций. И двамата - наказвания и наказващия (по-долу в текста жертва и Господин) заемат позиций, които облегчават и съдействат екзекуцията. Тези позиций обикновено са преимуществено за Господина и неудобни за жертвата.
  КОМФОРТ
  Без значение дали стои или седи, Господина се разполага комфортно във всички отношения. Трябва да има възможност да движи ръцете си под естествен ъгъл и с лекота да нанася силни удари.
  СИЛА
  Тъй като Господина има възможност да движи ръцете си под естествен ъгъл той може достатъчно удобно да бие по избраната цел с голяма сила. В същото време стоейки няма тази свобода, но завъртайки тялото си придава допълнителна сила на тревожното очакване.
  ПЪЛЕН ДОСТЪП
  Позицийте на жертвата са за пълно разкриване на задните им части, а позицията на Господина - да ги постави под удобен ъгъл и височина. Следователно той има възможността да наблюдава, бие и щипе .
  БЕЗОПАСНОСТ
  Тъй като Господинът лесно контролира ъгъла на удара, то малковероятно е той да да е по-нагоре или надолу.
  УПРАВЛЕНИЕ
  Позицията на Господина предполага "ръката отгоре" и му позволява лесно да контролира жертвата. Той седи или стои по-високо от жертвата и я управлява.

  ЖЕРТВИТЕ ПОЛУЧАВАТ СЛЕДНИТЕ УДОВОЛСТВИЯ ОТ ПОЗИЦИЯТА СИ :
  ОТНОСИТЕЛЕН КОМФОРТ
  Освен при установени предварително неприятности, позицията на жертвата е комфортна и тя може да се съсредоточи на усещанията отзад.
  ОЧАКВАНЕ
  Да си поставен в някоя позаиция с готов за екзекуция задник е сигнал за действие и предизвиква очакване.
  ПОВЕЧЕ УСЕЩАНЕ
  Добре поставения задник призовава да бъде хубаво напляскан.
  УНИЖЕНИЕ
  Да си поставен на колене е унизителна поза. Унижението се чувства във всичко - пълно подчинение, заеманата поза, наказанието.
  ГЛЕДКАТА
  Задните бузи са разтворени, вътрешността им е разкрита, ануса и вулвата се виждат напълно.
  ПОКОРНОСТТА НА ЗАДНИКА
  Главното е, че жертвата чувства, че с готовност ще издържи екзекуцията си като осъден. Тя знае че няма да се измъкне или спаси от ударите.
  ПОДЧИНЕНИЕ
  Самото заемане на позиция за наказание е пълно подчинение.
  БЕЗОПАСНОСТ
  Тук има малко утешение - жртвата може да се чувства достатъчно комфортно, тъй като позицията й предполага безопасност. Разбира се, смущаващ е факта, че е ударите може да бъдат дори много силни.
  ЗАГУБА СВОБОДАТА НА ДЕЙСТВИЕ
  Заемайки позиция отначало, жертвата губи свободата си и може да не е толкова лесно да я получи отново до пълното прекратяване на екзекуцията. За жертвата ще е трудно да скрие задните си части от линита на огъня, дори и да се опита.
  НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ СТЕГНЕ
  Когато сте прави можете да напрегнете задните си бузи, приближавайки ги, като така смегчите ударите. При правилна позиция обаче е много по-сложно да се напрегнете и плясканията ще бъдат върху напълно отпуснатия ви задник.
  ПРЕКРАСНА ГЛЕДКА
  Някои момичета изглеждат още по-възхитителни и прекрасни, когато са заели позиция за наказание. Това се подчертава не само от дупето. Самата форма украсява образа и възбужда сексуално. Позицията за наказание може да бъде сексуална не само за хора, непосредствено въвлечени в процеса.

  СПЕЦИАЛНИ ПОЗИЦИЙ
  По-нататък се описват няколко различни, много сексуални позиций. Обърнете особено внимание на използването на описаните тактики, за да подобрите позицийте и да се предпазите от контузий.
  НА КОЛЕНЕ
  "Бащата" седи удобно на стол без обегалки събрал коленете си. Жертвата трябва да легне с лице надолу напряко на коленете му, главата наляво, краката надясно. Краката трябва да са достатъчно далеч, за да се разположи удобно задника непосредствено около дясната ръка на Господина. За да съхрани благопристойността си жертвата може да опита да легне равно (с главата нагоре и изправени крака), но ако я безпокои благопристойността, то преди всичко не трябва да се оказва в ситуация в която я пляскат. Главата и краката трябва да са сгънати надолу, за да изхвръкне достатъчно задника. Коленете трябва да са раздалечени минимум 15 см. и кръста така изгънат, че да оголва всичко, което се намира между краката. Това напълно ще разголи жената и ще постави на всеобщо виждане влагалището й. Тежестта на жертвата трябва да е на коленете на Господина. Ръцете или на пода или хващат краката на стола. Ако дясната ръка на жертвата се опитва по време на наказанието да прикрие дупето, то Господинът може да я притисне към гърба на жертвата с лявата си ръка. Непосредствено преди началото на наказанието "Бащата" може да обхване талията на жертвата с лявата си ръка, за да предотврати евентуален опит на жертвата да се отскубне. След това с левия лакът натиска между лопатките за да не може жертвата да се дърпа. Когато жена или мъж шляпа момче трябва сте уверени, че пениса му нежно ще се притиска към бедрото ви.
  Звъртайки горната част на тялото си Господинът може да достигне максимален размах и да напляска силни шамари. Използвайки всички тези прийоми той може жестоко да притисне жертвата и да я шляпа докато посинее (жертвата или Господина).
  МЕЖДУ КОЛЕНЕТЕ
  Способ, подобен на по-горе описания с изключение на това, че жертвата лежи лявото коляно и краката й се придържат от дясното коляно на Господина.
  РЪЦЕ НА ХОДИЛАТА
  Това е класическа ученическа позиция. Студентката ттрябва да стои свободно, разкрачена на ширината на раменете. Без да сгъва коленете и гърба си трябва да се наведе и да обхване с ръце ходилата си. Учителят може да контролира положението на ръцете й и при неподчинение да я удря допълнително. Учителят стои с лице към лявата страна на студентката достатъчно далеч, но така че ударите да са на дясната й страна. Няма нито една друга такава позиция при която всичко така да е на показ. Тъй като ъгълът между краката и гърба е по-малък от 90 градуса, тази позиция разтваря бузите и открива ануса и гениталийте повече от всяка друга. Тя е великолепна и е безопасна за жертвите с гъвкаво тяло. Не особено особено гъвкавите няма да могат без да допират ходилата си, а мъжете рискуват да получат удар в топките.
  РЪЦЕ НА КОЛЕНЕТЕ
  Това е по-безопасна, по-работеща позиция от горната. Тя може да бъде по-привлекателна, тъй като задника може да бъде повдигнат в малко "боен" вид. Краката са на ширината на раменете и ръцете трябва стриктно да заемат мястото си. Студентката трябва да гледа напред.
  НА ВИСОКА ТАБУРЕТКА
  Това навярно е най-добрата позиция за наказание тъй като задника се вижда в широк и отпуснат маниер. Мазохистката трябва да лежи с цялата си тежест на табуретката като краката й висят, а ръцете обхващат краката на табуретката на ниво, което помага малко на тялото. Много удобна позиция за дълго шляпане.
  ЛЕЖЕЙКИ НА ПОСТЕЛЯ
  Друга удобна позиция за дълго пошляпване и последващи развлечения. Жертвата лежи по корем. Лицето трябва да е притиснато в матрака, а бедрата и корема са на възглавница. Тъй като възглавницата се смачква силно, може да се наложи да използвате три или четири.
  НА КОЛЕНЕ В КРЕСЛО
  Една от любимите ми позиций за шляпане, тъй като правилно изпълнена показва задника в най-прелъстителна форма. Фокусира на екзекуцията. Жертвата застава на колене на седалката на креслото. Две неща формират задника. Първото е облегалката, пречеща да се наведе много силно, а второто е, че мускулите на сгънатите в коленете крака максимално издуват дупето.

  ТАКТИКА
  Следващата тактика може да бъде използвана за усилване и фокусиране на позицията.
  РЕГУЛИРАНЕ И КОРЕКЦИЙ
  Важно е да се обмисли позицията още преди първия удар. Акцента трябва да е върху позиционирането и показването на задника напълно. В течение на шляпането позицията на жертвата трябва да се коригира, за да се избегне изменението й.
  avatar
  ~КоТеНцЕ~
  vip
  vip

  Брой мнения : 333
  Age : 26
  Location : Карлово
  Registration date : 09.12.2007

  default Re: Шамарчета по дупето

  Писане  ~КоТеНцЕ~ on Вто Дек 11, 2007 6:19 am

  може това "пошляпване"да става и от момичето срещу момчето :D .не винаги на момичето й е приятно да я "пошляпват",но в певечето случаи момичетата се радват,ако някое момче ги закачи по този начин :)
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Шамарчета по дупето

  Писане  zay4e on Вто Дек 11, 2007 9:26 am

  Много си информирана макар и за неопитна, но съм съгласен с теб захарче! :cherry:


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  ~КоТеНцЕ~
  vip
  vip

  Брой мнения : 333
  Age : 26
  Location : Карлово
  Registration date : 09.12.2007

  default Re: Шамарчета по дупето

  Писане  ~КоТеНцЕ~ on Сря Дек 12, 2007 5:08 am

  защо мислиш,че съм неопитна,сладурче? :geek:
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Шамарчета по дупето

  Писане  zay4e on Сря Дек 12, 2007 6:50 am

  Защото си дефствена и мисля, че едва ли разбираш от пошляпвания по дупето,но ти вече ме покани в Карлово лятото,ще дойда и ще практикуваме... 🐰


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  ~КоТеНцЕ~
  vip
  vip

  Брой мнения : 333
  Age : 26
  Location : Карлово
  Registration date : 09.12.2007

  default Re: Шамарчета по дупето

  Писане  ~КоТеНцЕ~ on Сря Дек 12, 2007 8:29 am

  тцтцтцт....оки...но не мисли,че като дойдеш в Карлово ще практикуваме нещо :) ;) 8)
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Шамарчета по дупето

  Писане  zay4e on Чет Дек 13, 2007 12:17 am

  Щом няма,спри да ми пускаш намеци :wtf13: :wtf13:


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  ~КоТеНцЕ~
  vip
  vip

  Брой мнения : 333
  Age : 26
  Location : Карлово
  Registration date : 09.12.2007

  default Re: Шамарчета по дупето

  Писане  ~КоТеНцЕ~ on Чет Дек 13, 2007 5:24 am

  еми мило аз не ти пускам намеци,ти сам намекваш smile
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Шамарчета по дупето

  Писане  zay4e on Чет Дек 13, 2007 5:44 am

  Бля.. така ли стана? :(


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  ~КоТеНцЕ~
  vip
  vip

  Брой мнения : 333
  Age : 26
  Location : Карлово
  Registration date : 09.12.2007

  default Re: Шамарчета по дупето

  Писане  ~КоТеНцЕ~ on Чет Дек 13, 2007 5:56 am

  ми явно май така стана....ти май ме зарибяваш само...така ми се струва май май.. hmm
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Шамарчета по дупето

  Писане  zay4e on Чет Дек 13, 2007 6:03 am

  Защо ли аз останах с впечатление,че ти ме зарибяваше :Р


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!

  Sponsored content

  default Re: Шамарчета по дупето

  Писане  Sponsored content


   В момента е: Пет Яну 18, 2019 11:06 am