Humor

Сайт за забавления

Latest topics

» Kоварен СЕКС въпросник :)
Пон Мар 03, 2014 5:10 am by SweetDreams

» Бъдете честни(за момчета)
Съб Мар 24, 2012 9:48 am by 13579

» Всички марки коли!
Съб Яну 22, 2011 5:18 am by killerkux

» Мисли за приятелството
Съб Яну 22, 2011 5:16 am by killerkux

» В какво училище учите?
Съб Яну 22, 2011 5:09 am by killerkux

» Мистични същества - игра
Съб Яну 22, 2011 4:56 am by killerkux

» Човешкото тяло (ЕНЦИКЛОПЕДИЯ)
Вто Яну 04, 2011 7:52 am by Гост

» Покана за уика форум
Вто Дек 28, 2010 7:48 am by kaela

» Силата на човешката психика - по-силна от всичко!?
Сря Юни 16, 2010 3:29 am by Гост


  Мръсни Секс Истории !

  Share
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:21 am

  Ивет-3та част  На портала ни очакваха двама военни с маски на лицата, държащи в ръцете си гумени палки. Когато спрях единият вдигна радиостанцията и каза нещо, след като изслуша командите даде сигнал на колегата си и двамата се насочиха към колата. Натиснах бутоните и задните две стъкла се смъкнаха около5-6 см. Военните застанаха от двете страни и с фенерчетата осветиха вързаната и беззащитна Ивет. Тя дишаше учестено, явно възбудата и страха й от неизвестното се бореха в Ивет за надмощие. В огледалата наблюдавах доволните им физиономии , и единия вдигна отново радиостанцията и каза:
  - Господарю, вашите гости пристигнаха! Чакам инструкции?
  - Да, слушам, тъй вярно!
  - След като влезете, можете да развържете очите на момичето, до портала вътре ви очаква човек, който ще ви упъти на къде да карате!

  След което отвориха портала и преди да натисна педала попитах Ивет:
  - Иве, миличка сега е наистина последния ти шанс да се откажеш и да си тръгнем, влезем ли вътре, ще си единствената жена сред много, наистина много перверзни мъже и докато не бъдеш разчекната от ебане и не ти се наситим всички по най-извратените начини, няма да излезем от тук! Предупредих те, кажи последно да се връщаме или да влизаме?
  - Ще ме обичаш ли след всичко което ще се случи вътре?
  - Да, Иве, и то повече от всякога понеже знам, че ти си жената, с която мога да реализирам всяка фантазия!
  - Карай!

  Потеглих и бавно влезнахме в двора на танковото поделение, след което войниците затвориха вратата на портала и останаха вън на пост. Фаровете ми осветиха мъж с черно наметало и качулка на главата, който ми даде знак да спра за да се качи.
  Отключих колата и тайнствения мъж отвори задната врата и посегна към лицето на Ивет, погали я нежно, след което ръцете му жадно стиснаха до болка циците й. Стискаше ги и ги мачкаше сякаш му е за последно през живота, наведе се и със зъби захапа шалчето с което бях и вързал очите за да не знае, че монтирах камера в колата, която да записва всичко и за да не вижда на къде я водя.

  Рязко дръпна със зъби и махна шала от лицето на Ивет, хвана я за брадичката и й изсъска със зъби:
  - Мръсница си ти…. толкова красива и невинна на пръв поглед девойка не сме имали като теб тук! Мдааа всички ще те харесат много, курво малка!
  - Навършила ли е малката курва 18 години?
  - Да, ето ти личната й карта, виж преди 2 месеца и беше осемнадесетия и рожден ден!
  Мъжа погледна личната карта на Ивет, след което ми я върна.
  - Карай по пътя, но бавно понеже от както е закрито тук, вече всичко се руши и пътят не е хубав.

  Потеглих бавно, а мъжът повдигна Ивет и се пъхна под нея, като й причини лека болка съдейки по изражението на лицето й. Повдигна наметалото си нагоре и 20-сантиметровия му член лъсна надървен в дясната му ръка, на сантиметри от малкото дупе и путката на Ивет.
  Започна да си търка главата на кура по вътрешната страна на лявото й бедро а с лявата си ръка започна да гали путката й през белите й прашки. Дишаше учестено и по всичко личеше, че е жаден да я спука от ебане, но не му е позволено още.

  - Даааа курво малка, ще ревеш докато курът ми те шиба, цялата обляна в пот и беззащитна на пода на казармената тоалетна, ще те чукам на всяко мизерно място в това забравено от бога поделение!
  - Приятелю, моля те, ще си затвориш ли очите ако само и го вкарам на малката курва, за да я почувствам колко е тясна и да съм първия, който й го е вкарал? Ще ти се издължа!
  - Да, но само й го вкарваш без да го движиш и като ти кажа го вадиш! Разбрано!?!
  - Да!

  Отмести й прашките настрани и дебелата глава на кура му влезна в мазната тясна путка на Ивет и от дупката която не видях гледайки в огледалото какво става отзад, кура му се наниза до край в Ивената путка.
  - Оооо богиня малка!!! Оооох курво страшна си!!! О да колко си тясна и мокра …
  - Сега на ляво или на дясно?
  - На ляво, към Щаба на поделението!
  След което си извади кура от путката й и си го забърса със наметалото и се измести от Ива и премина на предната седалка.
  - Затова на никой нито дума, нали?
  - Да, приятелю! Колко човека ни очакват вътре?
  - Двайсет сме всички общо, всичките някога сме били тук на служба докато не ни съкратиха от армията. Ето там спри до стълбището!

  От отворилата се току що врата на Щаба на поделението излезна моя добър приятел и някогашен командир на поделението с прякор по онова време “Свирепия”, дойде до колата и отвори вратата за да излезне подчинения му и зае неговото место.
  - Здравей Алекс! Винаги си държиш на думата и както винаги си точен до минута!
  След което се обърна и огледа Ивет, поразен от красотата и невинноста й съчетани с червените въжета с които бе вързана като секс мишена, ракзрачена, достъпна и беззащитна.
  - Пиленце, ще ме наричаш Свирепия! А ти как се казваш?
  - Ивета!
  - Подпиши се на този лист след като ти го прочета, че си съгласна и предупредена! ОК?
  - Да
  - “Този документ служи като доказателство, че сама поканих всичките тези мъже и им се предоставих да правят всичко, което пожелаят с мен, включващо изтезания, секс и всичко по тяхна воля.” Сега ще дойда при теб и ще ти отвържа дясната ръка да си напишеш името отдолу и да се подпишеш, малката!

  При което излезна и седна до Ива, отвърза й дясната ръка и тя си написа името и подписа на документа, Свирепия й върза отново ръката както си беше и се извърна към мен с въпроса.
  - Нали нямаш нищо против да я наебем тук в Мерцедеса както е вързана малката курва? И да й смажем путката за останалата глутница, която я чака вътре?
  - Нищо против, помогни ми да изместим седалките насам за да имаме място!
  Свирепия извади нож от АК и го пъхна внимателно под прашките на Ива, така че да не я пореже. Осетила студения метал върху пламтящата си мокра путка, Ива потрепера цялата и от страх да не се пореже не посмя да мръдне, а само извика от страх.
  - Аааа студено ми е и настръхвам от метал, моля те майни го от мен този нож !!!
  Свирепият с рязко движение резна прашките й, и пъхайки си лявата ръка отстрани ги разкъса и пъхна в широко отворената й уста.

  - Викай малка курво, искам да викаш докато те ебем! Кой искаш да е пръв- аз или приятелчето ти?
  - Искам Алекс да е първи!
  - Това ти беше последното желание докато си тук, оттук на сетне си никоя и нямаш право на нищо, което не сме пожелали да ти дадем!
  След което й заши лек шамар по лицето, стисна й брадичката и облиза сочните й устни, засмуквайки ги и хапейки ги. Разкъса й блузката и я захвърли на пода на колата и се отмести от Ива. Вече бях свалил панталона си и застанах между разкрачените й крака.
  Ива видя камшика който държах в дясната си ръка и за момент понечи да каже нещо, когато Свирепия я прекъсна хващайки я за косата и пъхна кура си в устата й, застанал на колоне на седалката.
  - Лапай го путко перверзна, сега ще си го получиш… и само да си посмяла да ми го одраскаш със зъби!

  Ива отвори устата широко като за миг устата и ми заприлича като на надуваемите кукли, а Свирепия започна да набива дебелия си дълъг кур и с всяко следващо проникване си го вкарваше все по навътре в устата й.
  Започнах да я шибам леко с камшика по путката, като се стараех не да я, а да я разпаля, но Ива подскачаше и мучеше при всяко плясване на тънките ресни по бръснатата и путка.След 7-8 плясвания подадох камшика на военния и нагласих кура си в пламтящата путка на Ивета.

  Сложих си ръцете на разчекнатите й бедра и започнах да я еба като животно, стисках бедрата й силно и я чуках сякаш няма кокали тъй като Свирепия си извади кура от устата й, и започна да мачка сочните й цици, тя си въртеше главата наляво, надясно изпаднала в екстаз.
  - Точно така малката ми, стягай си путката около кура ми докато те еба! Точно така, както съм те учил Иве….
  Свирепия пъхна дръжката на камшика в устата й и започна да я чука с камшика.
  - Лапай го курво !!!Поеми го навътре в гърлото!
  Не можех повече да издържа, пулсирането на тясната й путка около кура ме влудяваше и след миг започнах да се празня в путката й. Спермата ми заливаше матката й на огромни порции и не си го извадих, докато не изтече и последната капка сперма.
  - Хайде Майоре сега е твой ред!


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:22 am

  Ивет-2ра част

  Колата ни чакаше пред заведението, черен Мерцедес паркиран на тъмния паркинг.

  - Иве седни на задната седалка, аз ще взема някои неща от багажника и ще дойда при теб!

  Насладих се на перверзната й походка, забитата в путето и спринцовка я затрудняваше и Ивет ходеше леко разкрачена. Отвори задната врата и се настани удобно. Извадих въжетата, дълги и червени на цвят, взех и камшика с дебелата кожена дръжка и тънките ресни. Сложих всичко това в една торба и се насочих към другата задна врата.

  - Иве , сигурна ли си че си готова да направим това? Та ти и представа си нямаш къде ще те водя?

  - Алекс искам кур вътре в мен, искам да съм протрита от секс и да не мога да ходя!

  - Ок , слушай ме внимателно, че закъсняваме вече! Седни по средата на седалката!

  - Добре мило! Охо, нещо интересно май си намислил, а?

  - Да не би да се съмняваш в мен! Разкрачи се максимално, искам едното ти стъпало да е зад седалката до вратата на лявата врата, а другото- зад дясната седалка до вратата!

  Ивет бавно протегна първо левия си крак, и след като го постави точно, където исках, стори същото и с десния. Полата й се бе вдигнала и Ивет бе така яко разкрачена, че спринцовката бе изпъкнала изпод белите й прашки.

  - Сладурчето ми, сега стой мирно и кротувай!

  Направих примка и я пъхнах внимателно покрай обувката на лявото й стъпало. Стегнах добре и започнах да връзвам възел около седалката за да не може да се освободи без да съм й помогнал аз. След като приключих с левия й крак, се насочих към десния, като по същия начин приковах стъпалото към дясната седалка.

  - Миличка, сега докато са ти свободни ръчичките си отмести прашките настрани и извади бавно спринцовката!

  - Ох, Алекс, не мога да повярвам колко съм възбудена, цялата настръхвам и топли вълни преминават по цялото ми тяло….

  Ивет хвана едрите си цици през блузката, стисна ги силно в шепите си, разтри с пръсти набъбналите си зърна, след което

  плъзна ръцете си надолу по стегнатия си корем и отмести прашките си настрани с лявата си ръка, а с пръстите на дясната хвана спринцовката. Започна бавно да я изважда, стигнала до средата, я завъртя леко наляво и надясно и започна отново да я пъха навътре.

  - Ооо да Иве , чукай се със спринцовката…

  Започна да забързва движенията си, хапеше си устните и стенеше така страстно, че за мен бе ясно че скоро ще свърши.

  - Спри! Не бързай очаква ни дълга нощ. Извади спринцовката, оближи я хубаво и ми я подай!

  Ивет ме послуша, и след като извади спринцовката от подгизналата си путка, я насочи към широко отворената си уста, гледайки ме хищно.

  - Ох, миличък, подлудяваш ме с този строг поглед!

  Започна бавно да вкарва спринцовката в устата си, устните й я обвиха и засмукаха навътре като близалка, след което започна да я изважда, въртейки я и плъзвайки език.

  - Доволен ли си ?

  - Да Иве , а сега си вдигни ръцете горе над седалката до облегалките за глава!

  Ивет ме послуша и сега щракнах белезниците на лявата й ръка, леко я извих за да мога да я заключа на лявата облегалка, след което заключих и дясната й ръка по същия начин.

  - Ето така съм си те представял винаги, когато свършвам дълбоко в путката ти- вързана и на мое разположение винаги, когато те поискам!

  Наместих й прашките, повдигнах й поличката още малко над дупето за да е по- перверзна гледката и насочих фотоапарата. Започнах да я снимам от всеки

  възможен ъгъл- от предните седалки и през отворените врати, след което се качих и запалих колата.

  - Иве, готова ли си котенце мое?

  - Да, Алекс , пусни ми само Енигма докато пътуваме….

  Пуснах музиката и натиснах педала до край. Мерцедесът полетя мощно в тъмнината с висока скорост към старото танкистко поделение, затворено вече от 4-5 години.


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:22 am

  Ивет-1ва част


  Моята приятелка се казва Ива и е с 14 години по- малка от мен , тоест на 19 години.

  Висока 1.78 с невероятна дълга черна коса, която подчертава красивото й нежно лице. Очите й са зеленикаво сини, а устните й са плътни и страстни, обещаващи и нежни. Кожата й е млечно бяла и така нежна и чувствителна, че дори и като си помисли че ще я докосна и настръхва, притаила дъх в очакване.

  Дълги и слаби бедра, невероятно стегнато дупе и толкова тънка талия, следвана

  от малко едри за тялото й гърди, красиви, стегнати и сочни….

  Любимото облекло на Ива са късите поли, без значение дали са дънкови или кожени, има красиви крака и обича да ги показва, подобно е положението и с циците й. В началото адски ревнувах, когато виждах жадните погледи на мъжете, които всячески се опитваха да видят още и още какво има в деколтето на стегнатите й къси блузки, с които дори и зимно време излиза под късото си яке.

  - Алекс нали ми обеща, че за днес си ми подготвил изненада?

  - Да, Ива , но не знам дали ще си съгласна с идеята ми….

  - Хайде мило, знаеш че винаги когато пийна се съгласявам с твоите идеи, а тази вечер пийнах малко повече!

  - Иве, искам да знаеш че когато стигнем до мястото, на което ще те заведа , няма да имаш избор и дори да не ти хареса идеята ми ще трябва да се подчиниш на желанието ми!

  - Ох само като се сетя за онзи път когато ме изчука в тоалетната на онзи коктейл бар и се подмокрям…..

  - Да Иве , но сега фантазията която имам с теб е доста пъти по- брутална!

  - Лекичко си пъхни ръката между краката ми, опипай ме да видиш колко съм съгласна на всичко, което желаеш!

  Дясната ми ръка се плъзна между коленете й , Ивет леко ги разтвори за да ме улесни. На момента се надървих при допира с топлите й дълги бедра, а когато пръстите ми опряха в мокрите й прашки, тя стисна ръката ми за да не я дръпна.

  - Моля те, бръкни ми в путката, Алекс! Отмести ми бикините и вкарай два пръста в мен, моля те и ги задръж за минутка само!

  - Иве ще ни забележат, на бара сме, макар че е тъмно…

  - Моля те! После ти обещавам, че ще дойда с теб, където пожелаеш и ще направя всичко, което искаш!!!

  Пъхнах грубо ръката под прашките й и нарочно ги дръпнах надолу , точно до края на късата и пола. Исках да е гола между краката исках да е достъпна за пръстите ми и да й вкарам каквото си поискам и да я чукам тук на края на затъмнения бар, да ни види някой, да ми завижда и да иска да е на мое място. Как само се върза на това, че се притеснявам да не ни забележат.

  - Ооох да, Алекс искам пръстите ти в мен мило, желая те! Хайде направи го!

  - Сега котенце мое, бъди търпелива!

  При което бръкнах в джоба на якето си и издърпах бутона на празната й дебела спринцовка. Извадих я скришом и ръката ми се пъхна пак под полата

  на Ивет.

  - О, хайде Алекс ще свърша без да си ме докоснал още!

  Ивет подскочи, когато опрях от вътрешната страна на дясното й бедро върха на спринцовката, започнах да галя бедрото й, оставяйки тънки следи по кожата й и пъхайки спринцовката навътре към голата и путка.

  - Алекс какво е това?

  - Това е една много дебела спринцовка, без игла, която ще вкарам в тясната ти и мокра путка и ще изпразня въздуха вътре в теб! Искаш ли?

  - Да мило ! Ох искам го хайде, но лекичко и нежно…

  Гледах я в очите, и в момента, в който спринцовката опря бръснатата й путка, видях как Ива прокара езичето си по пресъхналите си сочни устни.

  Дишаше учестено, зърната й се виждаха през тънката материя как са настръхнали и щръкнали.

  Натиснах леко, и въртейки започнах да вкарвам с въртеливи движения 15 сантиметровата спринцовка в путката на Ива. След като и я вкарах цялата до край, натиснах рязко за да я заболи леко. В момента, в който тя леко подскочи от стола и привлече вниманието на бармана, аз му поръчах още две малки уискита.

  - Сега притисни бедрата си и леко ги трий едно в друго за да се движи спринцовката в путето ти, миличка!

  - Ох Алекс, наистина ли ще ми изпразниш всичкия въздух от спринцовката в путето ми?

  - Да Иве , но бъди добро момиче и помни какво си ми обещала за после!

  Започнах да чукам Ива бавно със спринцовката, дълбоко и с постепенно засилващ се натиск. Гледах я в очите сякаш не правим нищо нередно и по треперенето

  на устните й забелязах, че й се иска още по навътре и още по- бързо и вместо въздух, спринцовката да бе пълна със сперма, която да й инжектирам вътре в путката й.

  - Ох Алекс, ужасен си, натисни силно, забий я до дъно и задръж така за минутка и ми напълни путето после със въздух…

  Както заврях до дъно спринцовката в путката на Ива, започнах да натискам буталото и започнах да издувам до пръсване тясната и мокра бръсната путка. Точно, когато изстисках до край спринцовката, с другата си ръка върнах прашките й и ги наместих както си бяха, но със спринцовка под тях.

  Платих сметката и поведох Ивет към най-перверзното приключение в живота й до момента.


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:23 am

  Унижението на Джулия


  Срещнахме Джулия преди около 8 години. Тя беше типичната купонджийка- първа в бара и последна на тръгване. Беше наистина добре изглеждаща жена, на 26, но изглеждаше страхотно. Тя бе почти метър и седемдесет, много слаба, направо кльощава, с малки стегнати цицки.

  Джулия беше винаги в нашия местен клуб и шестимата се разбирахме много добре с нея. Първо я ядосвахме, а после се редувахме да й пипаме гърдите. До края на вечерта тя винаги беше с почти насинени зърна и доста подгизнало от сперма путенце. Беше си неписано правило никой да не прекрачва тази граница.

  Всичко това обаче приключи, когато Джулия беше придърпана до директора на местния магазин, който не знаеше нищо за мрачното й минало.

  Бях забравил напълно за Джулия докато не я видях една вечер в бара, бях заедно с още няколко приятелчета. Отделих се от тях, когато внезапно я видях на бара. Мислейки, че не трябва да пропускам такава хубава възможност, се приплъзнах до нея хванах дупето й с ръце и се опитах да вкарам част от палеца си в ануса й, но тя изкрещя, обърна се и удари ръката ми, отблъсквайки я надалеч. Проблясъци в главата й я светнаха и каза:
  - Копеле такова, помня те…

  Както и да е, ще поскъся малко историята, тя казала на мъжа си за случая(че съм я обидил), затова той пък пратил биячи за да ме поступат.

  Беше малко преди Коледа, когато осъществих и своето отмъщение. Телефонът ми звънна към един сутринта. Беше малката ми сестра Катя, казвайки ми, че е пила твърде много и иска да я прибера у тях. Облякох се бързо и отидох да я прибера.

  Когато отидох до нея, забелязах, че тя държеше и друго момиче. Катя отвори вратата на колата и вкара приятелката си вътре. За моя най- голяма изненада до мен седеше именно Джулия, и боже… беше адски пияна! Катя ми обясни как е срещнала Джулия в бара и са си допаднали доста и сега са най- добри приятелки. Джулия спеше, когато потеглихме, а Катя ми обясни къде живееше приятелката й, молейки ме да закарам и нея.

  Мозъкът ми бързо заработи, оправдавах се с всичко случило се онази вечер. Казах на Катя, че първо ще закарам нея, а после ще закарам и Джулия. Получи се идеално. Първо оставих Катя, а после останах сам самичък с Джулия в колата.

  Когато се отправих към дома й, протегнах ръка и помачках хубаво гърдите й. Дори и в подобно състояние на пълно безсъзнание, гърдите й реагираха на моето грубо докосване. Отбих колата в една отбивка и смъкнах презрамките на роклята й. Гърдите й бяха просто страхотни.

  Започнах да смуча зърната й, бяха като малки куршумчета. Включих пак двигателя и карах така напред оставяйки я с голи гърди на предната седалка. Погледнах си часовника, беше 2 и 20. Бях си играл с тези гърдички близо половин час, време беше за малко истинско забавление.

  Отбих пак колата в едно усамотено местенце и се залових за работа.
  Взех ръката й и я държах, така, че да си отворя ципа. Курът ми вече беше надървен, малката й ръчичка само го хвана, не ми хареса особено, затова се надигнах малко, отворих устата й и започнах да й го вкарвам. Нямаш желание да хабя ценния си материал, затова бързо я изкарах от колата и я поставих на поляната. Поставяйки я по гръб, минах така зад нея, че да вкарам колкото се можех повече в гърлото й. Не можех да се сдържам повече, затова се изпразних в гърлото й, но се притесних, че ще се задави, затова си го избърсах в косата й.

  - А сега ще си хапна малко от това сладко путенце…- казах си аз, потривайки ръце.
  Плъзвайки ръка под полата й, усетих че носеше само тънки прашчици, отместих ги настрани и започнах да търкам клитора й. Тя започна да се навлажнява, а аз просто трябваше да поогледам отблизо това приятно ухаещо котенце. Смъкнах й прашките надолу и бях възнаграден с прекрасно ухаещо путенце. Взех ги в джоба си и се заех със свалянето и на блузата.

  - Охх- изпъшках аз, гледайки най- красивото коте, чисто голо и гладко, а и страшно възбуждащо. Курът ми беше отново в бойна готовност.

  Повдигнах Джулия и я сложих в коленичеща поза, а после вкарах хуя си в това прекрасно путенце. Знаех, че няма да издържа много дълго, затова се отдадох напълно, вкарвайки палеца и показалеца си в дупето й. Чуках я като за последно и в един момент даже ми се стори, че я чух да пъшка. Изкарвайки хуя си от путката й, хуят ми започна да бълва отново бяла лава, която покри целия й гръб.

  Набързо я качих отново в колата и я откарах на адреса, който ми беше дала Катя. Не можех да се сдържа и си поиграх още малко с цицките й, но зърната й бяха набъбнали като напръстници. Поставих я седнала на стъпалата пред къщата й, държейки гащичките й и нея самата покрита със сперма и натиснах звънеца…


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!

  Sponsored content

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  Sponsored content


   В момента е: Пет Яну 18, 2019 10:57 am