Humor

Сайт за забавления

Latest topics

» Kоварен СЕКС въпросник :)
Пон Мар 03, 2014 5:10 am by SweetDreams

» Бъдете честни(за момчета)
Съб Мар 24, 2012 9:48 am by 13579

» Всички марки коли!
Съб Яну 22, 2011 5:18 am by killerkux

» Мисли за приятелството
Съб Яну 22, 2011 5:16 am by killerkux

» В какво училище учите?
Съб Яну 22, 2011 5:09 am by killerkux

» Мистични същества - игра
Съб Яну 22, 2011 4:56 am by killerkux

» Човешкото тяло (ЕНЦИКЛОПЕДИЯ)
Вто Яну 04, 2011 7:52 am by Гост

» Покана за уика форум
Вто Дек 28, 2010 7:48 am by kaela

» Силата на човешката психика - по-силна от всичко!?
Сря Юни 16, 2010 3:29 am by Гост


  Мръсни Секс Истории !

  Share
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:06 am

   Аз и баба ми...

  Радвам се, че не съм амо аз, ебал баба си.
  Ебах моята баба – майката на майка ми, тогава 50-55 годишна, живееща високо в планината. Туй стана през лятото, когато бях 6-ти за7-ми клас.
  Истината е че първом тя ме наеба.
  Пристигнах в селото след дълго пътуване в каруцерията на молотовка целия прашасал. Баба ми даде да хапна, дорде стопли вода и после почна да ме къпе. Първом се възпротивих да се съблека пред нея, ала тя ме убеди, че достатъчно ме е виждала голичък и отстъпих. Когато взе да ми сапунисва и мие пишката яко се надървих и тя радостно отбеляза, че ставам курест кат дядо си.
  Баба еше само по риза до коленете с голяма и дълбока цепка, та като се навеждаше много големите поувиснали гърди с едрите зъна почти изкачаха.
  Продъжавайки да ме къпе и виждайки вече избилите редки къдрави косми над пишката ми, попита кат правя „Пена Рада” (извършвайки с ръка чикиджийски движения) дали „хвърлям”. Изчервен кимнах в потвърждение и докато се усетя бабините пръсти с ловко движение напълно оголиха издутата до пръсване червена главичка на опънататая ми като етива дълга сърповидна пишка. Хванала я между палеца и показалеца направи няколко опитни движения нагоре-надолу, от което бях готов да се изцъркам, но спря усетила треперенето ми.
  Шепата на другата ръка подруса болезнено издутите мъде. Усмихната доволно клекна и мигом пишката ми се намери в устата й. До тогаз само бях чувал за това и бях праскал сума ти чикии на такивиз снимки. Редувайки силни целувки с лизане и смучене на цялата пишка от главата до мъдете, прегърна ме през дупето и широко зинала налапа изцяло пишлока. Натисна ме към себе си и усетх главичката да опира в гърлото. Трябваха ми 5-6 мощни засмуквания, съчетани с здраво лизане и взех да се празня. Баба жадно поглъщаше всяка изстрелвана в устата струя, без да изплюва пишката.
  Щом спрях да се празня, отръпна се назад преглътна два-три пъти, лакомо се облиза и преглътна отново и оглеждайки вирещия се все още яко надървения ми пишлокъ лъщящ от слюнка, ухилена доволно неколкократно погали наперено стърчащите през мократа риза големи зърна на огромните гърди, а после намигвайки ми отбеляза: „Бая спермалия си, мойто момче, години не бях вкусвала такваз блага сперма!” Продъжи да се подхилва и тежко подрусвайки гърди в преливащите шепи с едновремена триене на зърната между пръстите, попита дали вече съм ебал. Почервенял от възбуда и срам измънках „не”
  Тогава баба погалвайки ме по все още надървената пишка с едната ръка и навряла другата дълбоко горе сред поразкрачените пълни бедра,каза, че ще ми даде путка и ще ме научи как се ебе.
  „Ако искаш да почнем още сега, та да ти спадне пишлока и да ти олекне на мъдурите, пък и моята дърта путка е до болка загоряла за младо куре, а щом зърнах и вкусих твоето подпухна и пламна в лют сърбеж, ронейки съзи.” предложи тя.
  Недочакала да се съглася набързо изу ризата и застана гола пред мен. Силно ме прегърна, плътно притискайки ме в себе си. меките гърди ми бодяха с вкорвенитезърна, а ловко наместения между бедрата пишлок усети парещата мокра путка.
  Макар на годинии доста пълна баба имаше стегнато и ненабръчкано гяло,а за моя голяма изненада путката беше напълно ощавена, гладичка кат на малко момиченце, като сред едромесестите устни навън бая-бая надзърташе големичък, колкото едър палец клитор. Потривайки ме в себе си, каза: „Тук най- удобно е да ме наебеш кучешката” и бързо отдръпвайки се назад, наведе се и силно се нагъзи пред мен. Голата месеста путка веднага изскочи сред бузите на големия тлъст гъз. „ Хайде мойто момче, бързо ела и го тури на баба!”, подкани ме тя и усетила допира на надървения пишлок сред устните, ловко завъртя гъз и с обиграни чупки в кръста сама, без да пипне с ръка, нито пък аз да си помагам, главичката влезе. Още няколко таквиз движения и почти целия беше вътре. Путката беше като пещ.
  „Щом си го вкрал, почвай да ебеш! Изкарвай го до главичката и го забивай до мъдурките, давай напред-назад, навътре –навън, но без да го вадиш! Хайде, почвай, аз също ще ти помагам!” – нареди баба.
  само след минутка вече ебях. Усещах как путката сегиз-тогиз като ръкавица стяга пишлока да го задържи вътре и го мачка, сякаш го цеди. Едва издържах да не се изпразня. Изглежда баба усети , щото прошепна:”Щом ти дойде не се стискай, а го забий колкото можеш най-дълбоко и ми я пълни!” Послушах я и след секунди вече в неземна наслада тъпчех мократа гореща путка със сперма, а баба протегнала една ръка разтриваше между пръсти надървения клитор, а с пръстите на другата триеше зърната на висящите почти до пода гърди. Тъй се изпразни сякаш пикаеше и и гъстия мазен сок окъпа мъдете ми карайки повторно да се изпразня с още по-голяма наслада. Курето ми обаче не спадна и продължих да я еба, а тя се празнеше почти едно след друго. Разбрала по омекването на пишката, че се изморих баба се изправи и цъфтяща от щастие ме целуна с думите”Бравос! Юнака на баба, вече знае как се ебе!” Изкъпахме се и отидохме да вечеряме. Баба ми обеща още утре да продължим уроците с ебането. така и стана.


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:07 am

  Майката на Дани 3 - Последна част


  След като раздигна масата и приготви списъка си с необходимите продукти, Диана се облече като за излизане и тръгна. В къщата остана само Дани, който беше съвсем сам, и предвкусвайки свободата си, веднага реши да се обади на своя приятелка за да гледат филм заедно.

  Дани нямаше много приятелки- момичето, но това специално му беше доста близко от детинство, сам признаваше, че тя нито беше красива, нито сексапилна, но това бе само на пръв поглед. След като видя, че майка му се качи в колата си и отпраши към града, той бързо звънна по телефона, убеждавайки Николета, че филмът е много хубав и ще й допадне- Звезден прах. Тя не можа да му устои, а Дани се възрадва, че има 3-4 свободни часа без никой почти да го безпокои. Николета щеше да дойде чак след половин час, затова той пак се промъкна в стаята на майка си и се излегна на огромното легло. Точно срещу леглото се намираше и огромното огледало, в което се гледаха родителите му докато правеха секс. Дани се огледа наоколо и през ума му минаха хиляди мисли за случващото се тези няколко дни. Никога не бе очаквал, че майка му ще бъде толкова отзивчива и, че ще се старае толкова много да превъзмогнат заедно проблемите му. Самата идея, че тя му духа или пък, че прави секс с нея, хем го отвращаваше, хем го възбуждаше. Той се протегна и отвори шкафчето й, където тя държеше бельото си. Измъкна оттам розови дантелени бикини и ги допря до носа си. Уханието на канела и какао го възбуди още повече, той пое дълбоко дъх, а после ръката му бързо пришпори копчето на панталона му и се зарови в боксерките му. Инстинктивно започна да го лъска, бързо и яростно, докато се наслаждаваше на уханието на майчините си бикини, после ги допря до кожата на врата си, а накрая ги взе в ръка, и след като наплюнчи добре хуя си, започна да го лъска с тях. Само след две- три подмятания, обаче, започна да го наболява, защото кожата на члена му беше твърде суха, затова той стана и пак измъкна онзи куфар, където родителите му криеха най- различни неща. След като изкара няколко списания и две- три играчки, най- после намери и лубриканта, който често беше използвал, когато си пъхаше играчките отзад. Сега си го извади, сложи го настрани и пак прибра куфара. След като хубаво се намаза, продължи игричките си, лъскайки бастуна си в розовите бикини на майка си. Докато си мислеше за нея и си я представяше надупена на четири крака, дотолкова се възбуди, че на мига започна да бълва сперма на талази върху розовите дантелки във формата на сърца, сега ги покри с плътен бял крем, който след това хубаво размаза по сърчицата и се отпусна, облекчен и разтоварен. Само затвори очи и на вратата се позвъни. Той веднага подскочи, навлече си тениската и се отправи да отвори. Когато хвана бравата, се сети, че не се бе измил, но вече беше твърде късно.

  - Здравей, Дани! Как си? Хайде, готова съм за Златния прах, дано да е интересен, че си зарязах математиката вкъщи заради теб.

  Дани, малко смутен, подаде ръка, но забеляза, че около пръстите му все още има няколко капки сперма, затова бързо се обърса в панталоните си и я подаде отново. На Николета не й направи голямо впечатление, но когато го видя, че отива да се измие, бързо облиза единият си пръст, с който беше забрала от бялата течност. “Хмм, може би… сперма?!” каза си тя, усмихвайки се лукаво, докато гледаше Дани.

  - Извинявай, че не те посрещнах както подобаваше, имах малко работа горе и съм целия в лепило, извинявай! Хайде ела, ще пусна пуканките, а ти искаш ли малко бира?
  - Ми да, защо не? Много се кефя да пия биричка с пуканки, докато гледам някое яко филмче.

  Всъщност Дани отдавна имаше свои фантазии за Ники, но никога не си го призна пред себе си, защото му се струваше, че тя не е достойна за неговото внимание. А Ники не изглеждаше никак зле, макар и да имаше няколко килограма в повече. Висока бе 167, с плътни червени устни, като ягодки, дълги кестеняви коси, които бяха невероятно начупени, голямо сочно дупе и малко по- дебели бедра, които обаче само я доразкрасяваха и подчертаваха невероятно тънкото й кръстче. Тя нямаше приятел, защото нямаше време да поддържа такива близки контакти, беше си пълен зубър и животът й се въртеше около ученето. С Дани обаче отношенията й бяха различни, с него бяха много близки приятели от деца, макар и в последно време да не излизаха много често, защото Дани се разви доста бързо и му се прищя да има друга компания.

  След като пуканките станаха и Дани ги изсипа в голяма купа, а после взе чаши за бирата, двамата се настаниха на дивана и си пуснаха ДВД- то. Филмът се хареса доста на Ники, тя се намести близко до Дани и опря глава в рамото, точно както едно време, когато бяха първи приятели. Дани я прегърна през рамо, но ръката му неволно докосна големите й пищни гърди и усети, че зърната й са страшно набъбнали. Дали от това или поради меката й кожа, той веднага се възбуди, което нямаше как да остане незабелязано от младото девойче. Тя не каза нищо, а само се притисна още по- силно в него, слагайки ръка на корема му, а после започна целенасочено да я спуска към слабините му. Когато стигна до копчето му, тя се спря и го погледна. Той въобще не гледаше филма, а погледът му бе фокусиран само и единствено върху палавата й ръка. Тя не му каза нищо, а само разкопча копчето и вмъкна ръката си вътре. Твърдият му кур вече напираше ожесточено, тя разкопча и ципа му, а после, поглеждайки го, попита направо.

  - Аз ли те възбудих толкова много?
  - Ами ти, не виждам други тук. Ти си… много красива. Наистина, и ме дървиш до краен предел.
  - Искаш ли ме?

  Той не й каза нищо, притисна я силно, както бе направил преди и с майка си, а после надигна блузката й и пое гърдите й в ръце. Възбуди се още повече, когато пое в уста зърната им. Усещаше, че ако скоро не я надупи, ще се изпразни само докато я гледа. Ники легна върху дивана, а Дани се отпусна върху нея, като започна да я гали и целува навсякъде. Първо й съблече напълно блузката и й махна сутиена, а после откопча дънките й и бавно ги свали. Сега Николетка остана само по прашки пред него, а той вече бе по тениска и боксерки.

  - Какво беше бялото по пръстите ти преди час, когато дойдох?

  Дани не можа да каже нищо, смущението му бе пълно.

  - Сперма беше. Опитах го. Вкусна е.
  - А не искаш ли да попиеш направо от чучура?

  Той се усмихна дяволито, и махайки боксерите си, се изправи до нея и й го подаде в устата.

  - Ти пък откъде знаеш вкуса на спермата?
  - Ами не падам от луната, правила съм свирки досега.

  Повече не си казаха нищо. Ники започна да му духа, и макар ръката и устата й да не бяха така горещи като на майка му, той се възбуди много и му допадна да му го лапа и момиче на неговата възраст. Дани бе примижал и се бе отпуснал напълно дотолкова, че въобще не чу колата на майка си, която се паркира пред къщата. Диана слезе от колата си и видя, че точно до нейната кола седи колата на Николета- приятелка на Дани. Майка му се зарадва, че най- после е поканил и момиче вкъщи, и знаейки какво ще е развитието на историята им заедно сами в цялата къща, влезе съвсем тихичко и затвори вратата безшумно, после се промъкна до вратата и се настани да гледа през ключалката. Картината не беше много добра, затова отвори леко вратата и се загледа в двете играещи си на секс деца. Дани вече се бе насладил максимално на оралните способности на Ники, затова се отпусна върху нея и започна да смуче клиторчето й през бикините, точно както беше и сутринта с майка му. Прашките й се навлажниха толкова много, че Дани реши, че Ники се е изпуснала. Но соковете й бяха сладки и много уханни, той отмести с пръст бикините й и захапа меката й розова пъпка на голо. Ники веднага заскимтя от удоволствие, и отмествайки глава назад, сви бедра и приклещи главата на Дани. Той се усмихна щастливо и прокара пръстче по цепката й, после го пъхна леко, но усети някаква преграда.

  - Ники, да не би да си още…
  - Девствена ли?
  - Ами…да…
  - Да, Дани, девствена съм, знаеш ли откога си мечтая да го направя с теб, знам, че си много опитен в тази част…

  Дани за миг пребледня и се притесни. За него също щеше да бъде първи път, а той изобщо не знаеше как да се държи. Ами сега? Майка му наблюдаваше всичко това, чу и разговорът им и се възрадва, че момчето й ще стане мъж, дарявайки с безкрайно щастие и любов едно толкова хубаво момиче. В същото време, докато ги гледаше, тя се възбуди страшно много и също започна да се гали. Надигна максимално роклята си, набирайки я на кръста си, и приклякайки пред процепчето си, разтвори крака и пъхна няколко пръста в путенцето си, което вече сълзеше от страст и възбуда. Пред погледай се разкриваше най- възбуждащата гледка- Дани тъкмо поставяше огромния си топуз на входа на влагалището на Ники. Той самият беше толкова притеснен, че преди да й го сложи и да й го вкара, я гали максимално нежно и внимателно, само и само Ники да е достатъчно възбудена и влажна. След като се увери в това, той реши, че е време да я дари със сладостта на члена си. Вкара й го внимателно, като не спираше да я пита как е и как се чувства. Ники не можа да изрече и дума, тя само пъшкаше и стенеше. След като й го наниза докрай, тя се стегна за секунда и от котенцето й започнаха да се изливат обилни сокове и направо се разля върху дивана. Гърдите й се разлюляха, а главата й се разтресе. Дани се спря и я загледа страшно притеснен, не знаеше нито какво да каже, нито дали да спре и да си го извади. За да го успокои, Ники го хвана през врата и го притисна до себе си, а после му изпъшка на ухото:

  - Това бе най- хубавият оргазъм през целият ми живот! Искам да ме чукаш и не искам да спираш и за миг, докато не се изпразня пак така!

  Диана наблюдаваше всичко това и остана страшно впечатлена и горда от сина си. Зарадва се от факта, че през няколкото дни, в които бяха сами, той бе научил толкова много за женските чувства и знаеше как да задоволи женските нужди. Диана му бе разкрила много неща за женската емоционалност и явно това му бе помогнало за да събори преградите и притесненията си.

  След като получи такъв пълен отговор и разбра за какво става дума, Дани се залови здраво за работа и започна ожесточено да клати Ники, толкова ожесточено, че путенцето й направо заджвака. Нямаше и минута и тя се изпразни отново, също толкова мощно и също толкова обилно. Този път обаче Дани вече не страдаше от никакви притеснения и се отдаде напълно на оргазма на Ники, забърза темпото, докато усещаше свиващото й се тясно путенце и миг преди да я напълни с горещата си сперма, изкара хуя си и започна да пръска лицето и устата й. Ники бързо замижа и отвори уста, цялата побеля от обилната струя и се заоблизва, усещайки как медът се стича и по гърлото й. Диана не можеше да остане безчувствена към всичко това, вече почти цялата й ръка до китката й бе вкарана във влагалището й, и след като видя как обилната еякулация на Дани заля лицето на Ники, се отпусна и се остави оргазма да я завладее. Облегна се леко на стената и усети как мощен ураган мина през нея. Остана за минута така, облегната на стената със замижани очи, а когато ги отвори, други две очи я гледаха.

  - Хареса ли ти, мамо? Благодаря ти, че ми помогна да преодолея притесненията си.
  - Беше страхотен, браво, Дани!

  Не си казаха нищо повече. Ники даже не разбра, че майката на Дани ги бе гледала. Дани се изми бързо и се върна при нея, а Диана отиде в кухнята и се залови да готви вечеря. Беше удовлетворена и горда от сина си. А за нея той бе всичко…


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:07 am

  Мъжът от мрака


  В стаята беше тъмно. Всички завеси, пердета, щори бяха смъкнати, а крушките- отвинтени. Мрак. След като затворих вратата след себе си, се огледах наоколо, уж за да видя нещо, но беше безсмислено. Замрях и се заслушах, сигурно щях да чуя нещо отнякъде. После просто протегнах ръка и казах:

  - Здравей, аз съм Ема, приятно ми е.

  Зачаках отговор. Отнякъде. От където и да е. След по- малко от минута усетих топлината, извираща от нечия мъжка ръка, тя се обви около моята, толкова нежно и гальовно я стисна, че щях да се свлека в краката му. За момента ръката му бе единственото, което усещах.

  - Здравей. Ще запазя анонимността си и няма да казвам кой съм и откъде съм. Влез, разположи се.
  - Къде? Та аз не виждам нищо…
  - Не е и необходимо. Остави се на всичките си сетива. Зрението не е единствено. Знаеш достатъчно за мен от онлайн запознанството ни. Както и аз за теб. Даже май повече… Радвам се, че не се отказа и все пак дойде.
  - Не бих се отказала… знаеш го…

  Очите ми бързо привикнаха към тъмнината и успях да разпозная силуета на мъжа. Беше по- висок от мен, строен, имаше къса коса… Доколкото успях да различа, беше облечен само с панталон и риза. Ризата се отличаваше ясно. Пресегнах ръка към него и докоснах бузата му. Беше гладко избръснат, нямаше и мустаци. Брадичката му беше здрава и силна, нямаше като че ли излишни мазнини по лицето му. С гъсти вежди и плътни устни. Когато плъзнах пръсти по устните му, той захапа показалеца ми леко, а после ме придърпа към себе си и ме притисна. Усетих силно възбудената му мъжественост, панталонът му бе дънков и доста добре се очертаваше всичко под него. Той не криеше симпатията си, прегръщаше ме и ме целуваше, завъртя ме веднъж, после още веднъж, докато не стигнахме някаква поставка- може би маса или шкафче, където пусна музика от плоча. Песента зазвуча леко и полетя като вятър, залюляхме се отново, затанцувахме, без да си кажем и дума. Не знаех как изглежда, нито знаех как се казва. Не знаех дали ме гледа и дали би ме харесал, ако ме види. Явно това за него нямаше никакво значение. Движехме се на крилата на фантазиите си, летяхме заедно на като облаци в небето от мечти. Той продължи да ме прегръща и целува, горещият му дъх пареше бузите ми, кожата на шията ми. Изведнъж ме притисна към стената и хвана гърдите ми в ръце. После ги разлюля, сложи ръката ми на члена си и започнах да го търкам през дънките. Усетих, че целият се разтреперва и се притисна към мен, а после, смъквайки ципа на дънките му, бръкнах вътре, слипът му беше целият мокър, явно се беше изпразнил…

  Възбудих се адски много. Досега не ми се беше случвало мъж да свърши толкова бързо докато го галя, и това определено ме трогна. Обвих ръце около главата му и плъзнах език в устата му, той отвърна на целувката ми, а после ме хвана за ръка и ме поведе нанякъде. Облечена бях с къса рокля на цветенца в червено, с боди отдолу и бикини с дантела. Докато вървях, усещах как плисираната пола на роклята ми се повдига нагоре, а аз се възбудих двойно повече, когато усетих ръката на мъжа върху дупето си.

  Влязохме в някаква стая, също тъмна, дори повече, и той ме сложи да седна на легло, а после застана пред мен. Сега ми изглеждаше като някакъв огромен великан в тъмната стая, не знаех как да реагирам, мислех, че ще седне до мен, но не го стори.

  - Искам да ме разкопчееш. И да ми свалиш панталона…

  Погледнах нагоре, той бе сложил ръце на кръста си и чакаше. Протегнах ръка към него и откопчах единственото копче на дънките му, а после ги смъкнах надолу. Остана по слип, свалих и него и в тъмнината видях невероятния силует на члена му…

  - Искаш ли го?

  Не му отговорих. Наведох се напред и поех в уста голямата главичка. Беше сладка, омазана в сперма, някак възбуждащо ми подейства това. След като облизах хубаво главичката с език, прокарах пръсти и по ствола, забрах спермата и я дооблизах. После спуснах език надолу по ствола му, облизах го отвсякъде, а накрая го налапах в уста. Естествено не успях да го поема целия, но поне половината успя да влезе в устата ми. Насладих се на вкуса, ръцете ми се заиграха с топките му. Той изпъшка тихо, а после хвана косите ми и ме дръпна леко назад, недвусмислено показвайки ми, че трябва да спра. Отлепих устни от сладкия ствол и повдигнах пак глава нагоре. Не очаквах да го видя, но ми беше интересно какво би искал от мен.

  - Легни, искам да те погледам.
  - Наистина ли?- отговорих много озадачено аз. Легнах по гръб на леглото и, сгъвайки крака, ги разтворих леко. Той се примъкна до мен и легна, а после сложи крак връз моя, и усетих колко топла е кожата му, направо пареше, устните му също бяха влажни и топли, целият направо пламтеше. Приближих се до него и го целунах.
  - Ти не се страхуваш от мен.
  - Не съм и смятала, че трябва да се страхувам. Не си ми насаждал подобни мисли…
  - Дали? Или просто се правиш на смела…
  - Смела не съм, глупава може би…
  - И глупава не си, прекрасна си. – Горещата му длан обви косите ми и ги погали нежно, после стигна до бузите ми, пощипна ги леко и пръстите му затанцуваха по устните ми. Затворих очи, усещането беше някак необяснимо. Не правехме нищо, а аз се възбуждах. И той се възбуждаше. Силните емоции и привличане ни завладяваха, но ние сякаш се опитвахме да не се поддаваме на тези чувства. Сякаш днешната ни среща беше не за удоволствие, а опознавателна. Когато погали раменете ми, се разтреперих леко, гърдите ми вече бяха двойно по- чувствителни от преди, гладка кадифено мека кожа, с мирис на ванилия, бяла като сметана, гърдите ми- два хълма с ледени снежинки най- отгоре, той се наведе и захапа едната снежинка, ръката му премина бързо по корема ми и се запъти надолу, стигайки така търпеливо пазената моя крепост. Нежните косъмчета погалиха ръцете му, той се спря на малкият изопнат хълм, който пое между пръстите си и го погали с изпълнени с нежност докосвания, галеше го, докато целуваше зърната ми, толкова наясно беше, че именно това бе моята взривоопасна комбинация. Не знаех как да реагирам, хванах члена му в ръка, още бях отпусната на леглото, а очите ми- затворени. След миг проскърцах със зъби, а после извиках с все сила, силен експлозив сякаш гръмна в мен, усетих дивото потреперване на цялото си тяло, толкова здраво стисках члена му, че само след като се успокоих, той напълни шепата ми с още една по- сладка порция сперма. Отпусна глава върху корема ми и за пръв път успях да се загледам в очите му, макар да бе тъмно и неясно. Не видях цвета им, нито пък успях да различа нещо точно определено от лицето му, но две светлини ме пронизаха, когато ме погледнаха с възбудения си, разбит от страст поглед. Макар и да не се бяхме дали един на друг, страстта ни бе споделена. Поне засега, или поне до другия път…


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:08 am

  На хижа с Галя

  Горе в планината, сред дивата природа - далеч от цивилизацията, хората някак си по-лесно се сближават и задръжките бързо падат. Също като кристално чистият въздух, отношенията помежду им се избистрят и се случват изненадващи, и наглед немислими обрати и развръзки. Както се случи с Галя и нейните двама ухажори. Шармантната брюнетка се беше качила на хижата с единия от тях - постоянното й гадже Пешо, а там срещна другия - снажния и красив като манекен Виктор.
  Поставиха Пешо пред свършен факт - момичето, което мислеше че познава толкова добре, за едно денонощие сякаш се бе превърнало в съвършено друг човек.
  -Искам да си направим тройка, за да реша с кого от двама ви ще остана! - заяви му тя на моравата пред хижата, държейки за ръка новия си ухажор.
  В първият момент Пешо реши, че това е някаква тъпа, безвкусна шега, но разбра, че Галя е напълно сериозна. Влязоха вътре. Говориха. Опита да я разубеди. Умолява. Заплашва. Викаше и нашепваше заклинания. Предложи й брак. Предложи й да си тръгнат още сега и да забравят за станалото - той щеше да й прости. Но приятелката му бе непоклатима. Трябваше да си тръгне след това предателство, ако му бе останала някаква гордост и самоуважение, да си тръгне и да я остави... Да я забрави... Но не можеше, обичаше я прекалено много, прекалено силно, за да я отстъпи на друг толкова лесно, "без бой"... Накрая, макар и сринат психически, Пешо все пак намери сили да й се усмихне тъжно и изрече с много мъка в гласа си:
  -Добре, така да бъде! Това е лудост, но за теб съм готов на всичко!

  Галя наистина бе раздвоена. Срещна Виктор на една урва, където младият мъж я спаси от сигурна смърт, когато едва не политна в пропастта, след като се подхлъзна на мокър камък. Очарована от усмивката и красивото тяло на спасителя си, чаровната брюнетка бе привлечена неудържимо. Тя обичаше своя верен и удобен като стари домашни чехли Пешко, но този чистокръвен жребец беше нещо съвсем различно. Беше толкова силен и красив - мускулест като атлет, въплъщение на грубата сила. И едновременно с това притежаваше детско лице, толкова нежен и сладък. Той буквално разтърси душата й със сексапила, който излъчваше... !

  Вътре в хижата, в стаята на доскорошната щастлива двойка, двамата конкуренти се опитваха да впечатлят Галя с размер и ласки. По отношение на размера Пешо определено изгуби състезанието, но затова пък навакса точки с майсторската шпакла, която й направи. Неговото предимство се състоеше в това, че знаеше отлично какво харесва тя и как да я докосва...

  Галя се наслаждаваше на едрия, строен кур на Виктор. Сочните й устни лакомо засмукваха главичката, после езикът й се плъзна надолу по ствола, масажирайки с ръчичка твърдите му, настръхнали топки. Изпитваше огромно удоволствие от този прекрасен пенис и не го скриваше. А след като му се наслади орално, тя го пожела и в пичката си, която вече тръпнеше в очакване, подмокрена от шпаклата на гаджето й. Надупи се хубаво на пода, опирайки се на ръба на леглото, а младежът, чието име на латински означаваше "Победител", я покори от задна прашка. Набута й го в мократа пичка, преплете ръце на кръст отзад на талията й, сграбчвайки я отстрани за кръста и започна напористо да я ебе.

  В същото време Пешо, който още таеше надежда за решителен обрат в негова полза, се излегна пред любимата си и й подаде в устата надървения си пенис. Защото колкото и да го болеше да я гледа с друг мъж, толкова бе и възбуден от гледката. С не по-слабо желание Галя налапа члена му и започна да го гали с устни. Раздвоената брюнетка бе силно възбудена от възможността да се наслади на два хуя едновременно и доста шумно изразяваше задоволството си. Може би това беше решението, мина му през акъла на Пешо, трябва да преминат към по-свободни отношения и повече да експериментират в секса. Тази тройка беше добро начало...

  Малко по-късно желаният обрат настъпи и с Виктор си размениха ролите. Галя сама пожела тази смяна и с много плам яхна хуя му. Леко разочарованият расов жребец мина пред нея и й го подаде в устата... А Галя не знаеше насита. Чукаше единия, смучеше другия и стенеше високо, изживявайки един подир друг оргазъм след оргазъм.

  Двамата мъже се завъртяха още няколко пъти в странния си дуел, служейки си умело с "шпагите" си. Пешо пръв й го заби в ануса, но пък Виктор беше този, който в "сандвича" я еба отзад. Млада и сочна като прасковка, Галя ги възбуждаше и предизвикваше да дадат най-доброто от себе си. Тя беше от онези жени, за които всеки мъж си струваше да се бори. Притежаваше страхотно тяло и бликащ сексапил, които омайваха до полуда мъжете.


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:08 am

  Невероятната ми леля

  Бях на 18 години.Беше през лятото, някаде юли – август. Леля ми, която от доста време не бях виждал доиде на гости за няколко дена, щеше да преспи у нас. Имахме свободна стая и не беше проблем. През цялото време тя се държеше с мен доста любезно, аз също й отвръщах. Между другото беше доста секси. Ако не ми беше роднина, щях да си помечтая какво бих направил с нея, но сега успявах да се здържа. Едната вечер, когато нашите вече си бяха легнали, останахме последни само ние двамата. Разказвах й един разказ, който беше доста тъп, но на нея не знам защо , много й харесваше. Вече беше станало доста късно и тя отиде да се преоблече в стаята и след това ме покани и мен, за да доразкажа разказа. Предложи ми да си взема пижамите и да се преоблека при нея, докато й разказвам ,за да не губим време. Беше ме малко срам, все пак беше като чужд човек за мен, но се съгласих. Но само като си помислих,че сте ме види по слипове, нещо започнах да се възбуждам. Стана ми много неудобно, защото щеше да си проличи. Едва успявах да се здържам. Съблекох се набързо и ще по-бързо си облекох пижамите. През цялото време тя ме гледаше с доста голям имтерес, което много ме смути, но и се възбудих още повече. Както си говорехме, седнали на леглото разговорът стигна до там, че съм бил много пораснал и разни такива.После леля ми подметна, че е много важно да се мие редовно пишката. - Миеш ли си редовно пишката и яйцата? - Ами да, казах смутено. Като че ли бях някакво малко дете, как може да ме пита такива неща? - Свали си гащите да видя, не се притеснявай, това са много важни неща. Застанах на колене върху леглото до нея.Тя ми събу панталоните и останах по слипове. За щастие беше ми омекнал. Беше ми доста странно – досега никой не ми го беше виждал. После леля ми ми събу и гащите. Аз гледах, като се чудех как да се държа в този момент. - Много си добре. С едната си ръка тя почна да масажира леко топките ми. Дланта й беше хладна и на мен ми стана много готино. Топките веднага се свиха и усещането се засили. Тогава тя започна да ги гаделичка леко. Направо едва издържах! С другата ръка ме галеше по гъза. Хуя ми се надърви до последно. Аз се притесних още повече. - Мастурбираш ли? – тя ме попита Ами... – чудех се какво да отговоря - Не се притеснявай, то е съвсем нормално. Даже е хубаво от време на време да го галиш лекичко... Тя ми го хвана леко с ръка и после я прокара от основата към върха. После пак повтори същото като накрая го изви настрани и го пусна, така,че да се разклати. С другата ръка ме галеше по гърба.
  Накара ме да съблека всичко. Беше ми много хубаво – чисто гол до нея. С едната ръка а ме погали опред около пъпа, после я прокара нагоре и започна да си и играе с едното ми зърно. Не знаех, че и мъжете могат да изпитат удоволствие от това място. С другата ръка продължаваше да ми го подръпва насам – натам.Правеше го с постоянно темпо и постепенно започна да ми става много хубаво на хуя. Каза ми само да пазя тишина, за да не събудя родителите си. Беше страхотно – непрекъснато ту го хващаше, ту го пускаше да се люлее, при което, когато го освобождаваше ме заливаше вълна от удоволствие, която с всеки път ставаше все по-силна. Измокрих се доста и та продължаваше като засили темпото. Така минаха 18 минути. Вече като че ли бях на върха на оргазма, но не можеше да ми доиде. Никога не ми е било толкова гот, каквото и да правех като биех чекий, такова нещо не можеше да се получи. Тя си местеше другата ръка от зърната ми, на топките и обратно. Казах й и тя да се съблече. Леля ми спря замалко и си махна нощницата. Откриха се сочните й цици. Остана само по бельо. Сега вече имах чувството,че ако пак ми го хване, ще се изцепя. Но тя почна да ми го пощипва съвсем леко, колкото да ме поддаржа. Реших и аз да направя нещо. Сложих си ръката на цицата й и я погалих. Беше мека, а зърнатай веднага настръхнаха от възбуда. Тя се усмихна. После продължих надолу и я погалих между краката(по-скоро отпред) върху бекините й. След това ги събух. Възбудих се още повече от гледката. Започнах да я галя по клитора. В това време тя ми каза да се поразкрача малко и си прокара другата ръка между тях и започна така да ми гаделичка топките. Но постепенно я изместваше назад, като стигна точно до ануса ми. Тогава си наплюнчи показалеца и ми го вкара, като непрекъснато мърдаше натрани с него. В този момент почти ми доиде, но леля ми веднага спря да ми го търка и спермата бликна и изтече в ръката й. Но въпреки това, не можа да ми доиде съвсем! Нещо наполовина, това никога не ми се беше случвало! Както бепе пълна със сперма ръката й, тя продължи да ми го търка бавно като ми намаза хуя и топките. Казах, че искам да й го вкарам. Тя ми отговори, че може, но втория път. Тогава ще мога да издържа повече. След което ми го лапна само главичката, както беше с кожата. После леко я опъна с ръката и с устни го забели докрай. Тогава го лапна целия и започна да ми духа. След малко ми доиде окончателно, като тя ми изгълта новата сперма.....


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:08 am

  Секс с брат ми и с баща ми...

  Казвам се Емилия и съм на 14 години. Ще ви разкажа, как направих за първи път секс, без въобще да си мисля, че ще ми е приятно. До преди да направя 14 години не си бях помисляла за секс, но ето какво се случи ... Аз съм с черна дълга коса, не много висока със не много големи, но стегнати цици, сладко дупе и хубави крака ... Беше лятна гореща вечер и в къщи се прибрах късно към 11 и 30 ... у нас бяхме само аз и татко, майка беше заминала някъде на командировка ... Когато се прибрах, видях брат ми да гледа нещо по телезивията и също така видях, че си беше разкопчал панталона ( той е на 15 години ) явно гледаше порно, но беше привключил канала ... аз се възбудих от гледката, защото не бях виждала разкопчано момче ... качих се горе в моята стая и се съблякох, защото реших да си хвърля един душ преди лягане ...

  Съблякох се чисто гола, облякох си хавлийката и се понесох към банята ... Въобще не съобразих, че там може да има някой, тъй като мислих, че татко си е легнал, а брат ми беше долу и гледаше телевизия, а и вътре беше тихо ... Отворих вратата и в първия момент се шокирах ... Татко беше седнал на тоалетната чиния, държеше новия брой на Плейбой и мастурбираше ... беше чисто гол и нямаше как да се скрие. Аз не знаех какво да направя, но се възбудих от гледката. Не бях виждала толкова голям член на живо до сега ( аз въобще не бях виждала пенис, само по телевизията ). Той се смути, но каза : " Ако искаш, затвори вратата и ела при мен " ... аз това и направих, всичко правих по интуиция, без да искам ...

  Отидох при него той остави списанието и ме попита " Искаш ли да ми го пипнеш " ... аз кимнах в знак на съгласие, наведох се и го докоснах .. беше корав, топъл и доста дебел .. хареса ми и продължих да си движа ръката по ствола му ... след това той ми предложи да махна хавлията и аз се съгласих ... останахме двамата чисто голи ... той забеляза, че съм девствена и се усмихна, като каза че ще бъде много хубава вечер ... Той ми хвана главата и допря устните до члена му, аз усетих че иска да му правя свирки ( так ами бяха казали, че се казва ) и допрях главичката на хуя му ... до тогава не го бях правила и се отвратих в първия момент, беше мазно и топло ... но после свикнах и даже ми хареса ... това продължи 15-на минути, след което тои ме накара да седна на тоалетната чиния и да си разтворя краката ( като каза, че няма да каже нищо на майка ми ) ... после се наведе и започна да ме докосва и да ме целува отдолу ... аз страшно много се възбудих, като по едно време започнах и леко да пъшкам ...

  тогава той взе някакъв крем, намаза ми путката,намаза и члена си и леко започна да го допира до нея и да го натиска ... аз изстенах, разплаках се и усетих силна болка, когато члена му влезна в мен. Протече кръв, но добре че бяхме в банята .. татко бързо взе душа измихме се, измихме и чинията и продължихме под душа . Той продължи да ме чука, като мен много ме болеше и леко виках .. Това продължи 20-на минути, той си извади кура и свърши върху дупето ми ... Той каза, че следва и втора част ... аз си избърсах сълзите и зачаках, докато той си измие члена и путето ми. Но докато ме е чукал, не сме забелязали кога е влезнал и брат ми ... той се беше съблякъл и лъскаше сравнително малкия си хуй ... татко и аз го погледнахме и двамата в един глас му казахме : " Нали няма да кажеш нищо " ... той отвърна "

  Да, но искам и аз да участвам " ... Докато лапах кура на брат ми, татко ме лижеше отзад и ми масажираше дупето със същия крем, с който намаза и путката ... вкарваше леко пръстчетата си отзад, а мен ме болеше, но лапах на брат ми и не вряках от болка ... след това, татко се беше надървил отново и мажеше члена си отново с крема и почна да го вкарва отзад, докато продължавах да лапам на брат ми ... Аз плаках и ръмжах от болка, тогава татко каза на брат ми, че съм девствена и за това врякам толкова, та да не се плаши .. После татко седна на тоалетната чиния, аз застанах с гръб към него и се набодух отзад на члена му, брат ми си вкара хуя в путката ми и така ме чукаха двамата едновременно ... през това време татко, масажираше дупето на брат ми с едното пръстче и си го вкарваше в него ...

  Вече към края аз се облегнах на стената, брат ми вкара хуя си в мойто дупе, а татко в дупето на брат ми ... Така и тримата свършихме, брат ми в мойто дупе, татко в дупето на брат ми ... Когато свърши всичко, се изкъпахме и се излегнахме на широкото легло на наще и заспахме ... Беше много приятно, но на другата сутрин всичко ме болеше .. от тогава често лапам на брат ми и на татко, когато майка я няма ... сега тримата фантазираме да направим четворка с майка, но не знаем дали ще се навие ...


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:09 am

  Пияната ни детегледачка


  Веднъж, когато бях на 18, родителите ми решиха да пренощуват в свои стари семейни приятели и помолиха една позната- Станимира, да ни наглежда за през нощта, защото освен всичко имах и две по- малки сестрички. Станимира беше на около 30 години, с нормално телосложение и кестенява коса. Не беше кой знае колко добре изглеждаща, но пък компенсираше с доста добри форми. Когато се прибрах вкъщи онази вечер( бях ходил на дискотека с мои приятели), видях, че малките отдавна вече си бяха в леглата, а Станимира беше в кухнята с чаша вино в ръка. Тя беше като че прекалено разговорлива и очевидно се чувстваше добре, допивайки бутилката, която бе започнала. Продължихме да си говорим, а после гледахме телевизия заедно. Зарадвах се, че ми позволява да гледам някои кабелни телевизии, които родителите ми ми забраняваха, защото често се даваха сцени с наситен секс и страстни пози. Попита ме дали това, че гледаме подобни програми не ме притеснява, а аз й обясних, че съм достатъчно голям за да ги гледам.

  След малко тя стана малко мрачна и явно алкохолът я хвана, защото се унесе и май щеше и да заспи. Не можех обаче да не видя, че халатът й бе доста отворен и отдолу се показваха цепката между гърдите й. Повторих името й няколко пъти, но не получих никакъв отговор, затова реших да се приближа малко. Погледнах отдолу под халата й и видях, че не носеше сутиен, даже виждах леко настръхналите й зърна. Сърцето ми заби лудо, защото нямах никаква представа какво да правя с нея. Какво щеше да стане ако се събуди? Ами ако не се събуди? Разклатих ръката й за да видя някаква реакция и осъзнах, че изобщо не е в съзнание. Бавно смъкнах плата от гърба й и гърдите й се подадоха. Направо не успях да повярвам, че тя въобще не помръдна. Гърдите й бяха прекрасни, с невероятна форма и красиви тъмни кръгове по средата с малки копченца като карамелени бонбонки. Смъкнах халата й още малко и разкрих плоският й корем. Напрежението беше огромно, сърцето ми щеше да изскочи. Събрах малко смелост и реших да си поиграя със зърната й за да проверя какви са реакциите й. Все още нямаше никаква реакция от нейна страна, тогава се наведох над нея и поех в уста едното й зърно. Облизах върха, а после се заиграх със самото зърно и усетих как то започна да нараства в устата ми.

  Тя очевидно беше много далеч от действителността и скоро нямаше да се събуди, затова се зачудих колко ли далеч мога да стигна с всичко това. Отгърнах целия халат и видях, че носеше хубави черни бикини. Знаех, че не трябва да продължавам, но не можех да се спра по никакъв начин. Хванах долната част на бикините й и я дръпнах настрани и отдолу за първи път видях гъстия й триъгълник. Опитах се да потърся с пръсти цепката й, но осъзнах, че бикините й само ще ми пречат и се опитах да ги сваля по най- добрият и ненасилствен начин. Бързо ги плъзнах надолу, но в един момент се заклещиха и не можах да продължа, най- накрая дупето й малко се поотмести и ги хвърлих настрани. Чудех се, докато я гледах, как ли щеше да реагира ако знаеше какво й правя, но неми пукаше много, защото точно сега тя въобще не възразяваше. Сега путенцето й бе изцяло предложено на вниманието ми и смело реших да разуча кое какво е. Досега никога не бях виждал вагина на живо, косъмчетата по пубиса й бяха гъсти и покриваха хубаво и устничките, а ограждаха и клитора й. Странно ухание се носеше от путето й. Бавно вкарах пръст в дупчицата й, беше влажна и топла. Разтърках пръста си няколко пъти в самата цепка, а после целият ми пръст се плъзна вътре и се изгуби. Тя издаде сподавен стон, докато путенцето й се стягаше и отпускаше, поемайки пръста ми, стискаше го в себе си, а после се успокои и се отпусна,

  Изкарах захарния си пръст от топлото й местенце и поех дълбоко дъх. Това определено беше едно от най- невероятните ми преживявания досега. Скочих бързо, когато я видях как размърдва краката си, а после ги разтвори широко, сякаш ме канеше. Загубих ума и дума и бързо свалих панталона си и свалих бельото си. Курът ми беше ярко червен и много надут, бързо го поставих някъде в слабините й и бавно започнах да търся цепката й. Трябваше да се държа доста далеч от нея за да не се отпусна и да я събудя. Натиснах няколко пъти девственият си кур към нея, но така и не успях да намеря влагалището й. Притесних се и започнах да се отчайвам. Тъкмо мислех да се откажа, когато усетих влажната й цепка да се разтваря за мен и да поема на дълбоко в себе си кура ми. Путенцето й не беше чак толкова тясно, колкото си мислех, но се още усещането беше страхотно. Плъзнах го още няколко пъти навътре и навън, когато внезапно усетих едно нарастващо стягане в слабините. Целият се стегнах, когато курът ми започна да бълва сперма. Продължих да я чукам, изпразвайки се дълбоко в нея, а после за миг спрях за да си поема дъх. Курът ми бе все още много твърд и реших да продължа, но този път малко по- уверено и смело, чукайки я здраво. Усетих, че дишането й отново се учести и след малко слабините й се присвиха и тя обви хуят ми здраво и сякаш го засмука. Оргазмът я заля и я разтресе за втори път, което ме докара почти до края. Задвижих се пак бързо и втора порция сперма се разля в недрата й. Пусито й сега беше страшно добре овлажнено и омазано отвътре. Отпуснах се до нея, хуят ми също вече се бе изтощил. Загледах я в недоумение, очите й все още бяха затворени, но на устните й се появи щастлива и доволна усмивка. Погледнах към путенцето й, от него изскочи една малка капка и потече надолу, проправяйки път и на други бели капки да се освободят. Спермата се разтече по дупето й и аз побързах да й сложа бикините, облякох я пак и се качих горе.

  На другия ден не си казахме нищо за предната вечер, но тя само ми кимаше и ми се усмихна на няколко пъти, предупреждавайки ме, че е наясно със случилото се…


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:09 am

  Секс с 18-годишен


  Отдавна не бях излизала на среща и не съм се забавлявала така. Всъщност.. наистина, не съм от типа жени, които излизат постоянно на срещи, или даже, които излизат на срещи, но това изобщо не ми пречи, понякога да има изключения!

  Беше към 11 вече, след като се приготвих, звъннах на брат ми и излязохме. Обичам да излизам с него, макар и да е по- малък от мен, се чувствам сигурна с него. Знам с кого тръгвам и с кого ще се прибера. Историята ми, обаче, хич не включва присъствието му в основното действие…

  Като сестра на момчета, по стечение на обстоятелствата се движа най- често в мъжка компания. Срещам различни хлапета, с различни разбирания и морал. Понякога доста далеч от моя собствен, но това се преглъща, когато знам, че се срещам с тях може би за първи и последен път. Седнахме в близкия парк на една от масичките и, след като вече момчетата си бяха напазарували алкохол и цигари, аз се заех да купя и нещо за хапване, изкарахме всичко и си приготвихме масата. Отдавана бях разбрала, че не са точно момчета за заведения, доста разюздани и разкрепостени бяха и трудно търпяха каквото и да е възражение! Сред хлапетиите (все пак разлика от 4-5 години за мен е доста голяма) бяха и някои познати момчета- Иван, Христо и Петър, другите не ми бяха много ясни кои са. Но това бързо се поправи. Още, когато тръгнахме, брат ми ме запозна с тях, едното русоляво момче се казваше Кирил, а другото с тъмни коси и черни очи- Никола. Носеха си мента и ракия, а освен това и доста трева, която с наслада пушеха. Интересно е да гледаш как тийнейджъри си свиват цигари, и то го правят със скоростта на светлината! Да си призная, опитвала съм неведнъж, но не ме впечатли особено. Май алкохола ми влияе повече и то в доста голяма степен, но за съжаление само отрицателно, защото ставам страшно агресивна и буйна. Затова и рядко се отпускам да пийна повече от нормалното за мен количество.

  - Систър, искаш ли да ти свия една?- пита братчето ми, което седеше срещу мен, а до мен се намираха Иван, почти на моята възраст, висок и хубав младеж с тъмно сини очи, и Христо- малко по- нисък от Иван, но също много добре изглеждащ, макар и двамата да имаха по няколко татута и да бяха с раста, пак ми допадаха. Но не чак дотам…

  - Не, благодаря, може да опитам от твоята, но мисля да съм предимно на мента.

  - Както кажеш. – той бързо си завъртя листчетата и само след миг в устата ми просветна цигарата. Другите също вече бяха запалили по една и из въздуха се носеше една ароматна миризма, такава, каквато не се усеща всеки ден. Още преди да дойдат тук, Иван, Христо и Петър бяха преполовили бутилката с ракия и бяха доста развеселени и отпуснати в разговорите си. Иначе винаги се държаха малко резервирано и сдържано, предвид факта, че бях даскал и човек с положение. Това обаче мен сякаш ме възбуждаше двойно повече. Защото знаех какви мръсотии си мислят за мен, но се страхуваха от положението ми… А аз все пак не съм на сто години, възрастта ми малко или много е близка до тяхната!

  Налях си чаша с мента, по примера на другите сложих и сметанки и се получи някакъв много странен коктейл. Допадна ми. След третата или може би четвъртата чаша вече и на мен не ми пукаше… Разговорът вървеше сравнително плавно, като най- вече момчетата говореха, а аз деликатно се отдръпвах от делничните им разговори и само слушах.

  - Е, здравейте, копелета!- изръси непознат глас иззад мен и аз се обърнах за да видя кой си позволяваше такъв език.

  Зад мен стоеше… възможно най- сексапилният младеж, който някога съм виждала. А когато зелените ми блестящи очи се заковаха в него, ме погледна така, че направо щях да се разтопя.

  - Охо, Боби, сядай, казвай к’во става с тебе?

  - Ами, к’во, все същото, сега се забихме с двама приятели, ама нещо ми се изгубиха от погледа, та като ви видях, викам ще взема да седна при вас.

  - Ми сядай, Ема, може да седне до теб, нали?

  Абе какви глупости ме питаха тия хлапета, аз щях да му се нахвърля още там, а те някакви въпроси глупави ми задават. На пейката, на която бяхме седнали аз, Иван и Христо имаше място и Боби се настани от лявата ми страна, подадох му чаша и го попита какво иска. Чак тогава брат ми се ти да ни запознае:

  - Оф, Боби, това е сестра си Ема. Запознайте се!

  - Приятно ми е, казвам се Богдан.

  - Аз съм Ема.

  - Къде учиш?

  Ох, този въпрос винаги ме хвърля в оркестъра, наистина изглеждам като тийнейджърка, обличам се така, но нито нося грим, нито говоря като кухите мацки. Както и да е, казах, че УЧА в местната гимназия по икономика, доуточнявайки какво е точно положението ми. Хлапето малко се стресна, после каза, че уви в механотехникума. Предпоследна година бил, по мои сметки, на около 18…

  Разговорът си продължи, Боби си пиеше до мен, а аз не спирах да го гледам, имаше прекрасни тъмни коси до раменете, не беше много висок, но имаше някакъв особен чар, с тъмни очи и мургаво лице. Дръпна и той една цигара, личеше си, че беше вкарал доста алкохол, но се държеше мъжки. По принцип не съм действен човек и не правя никакви стъпки… Нито първи, нито последни. Но забелязах, че и той ми хвърляше по някой и друг поглед. Бях с къса пола, дънкова с доста голяма цепка и бедрото ми цялото се оголваше от неговата страна, затова съвсем преднамерено го опрях в него и се потърках съвсем леко. По принцип нося сутиен, но точно тази вечер си дадох малко почивка и бях с блузка с голямо деколте, но без сутиен и навеждайки се настрани, гърдите ми леко се разкриваха пред погледа му. Естествено, наясно бях, че и Иван също доста се облажи, но нямаше как. Когато вече хлапето схвана намеците ми или пък се повъзбуди доста, усетих ръката му по бедрото си и нагоре…стигна чак до сгъвката на бедрото ми. Направо бях потекла отвсякъде. Обърнах се към него и му се усмихнах. Изправих се и кимнах на брат ми, казах му, че отивам да се поразходя малко, а и до тоалетна. Богдан се изправи след мен и хукна, без да обяснява на когото и да било ниюещо. Но такива им бяха на тях нравите, всеки правеше каквото му щукне, без да се съобразява с другите. Когато се скрих от погледа на момчетата, бях навлязла вече в една малко гориста местност, Боби ми се нахвърли и започна да ме прегръща. При тази негова маневра едва не паднах на земята, но той ме хвана и ме задържа. Не си казахме нищо, само се отпуснахме на топлата, обляна от лунните лъчи, земя и намерихме устните си. Свалих му дънките, а после ръцете ми се плъзнаха като хищни птици по тялото, летяха и ту пощипваха и разкъсваха някое местенце. Големият му член се беше надървил страшно много и беше издул слиповете му до пръсване. Боби надигна полата ми и напипа червените ми дантелени бикини, смъкна ги надолу и ги събу, оставяйки ги настрана. Вече бях гола отдолу и се чувствах странно, че го правя толкова внезапно и то с непознат. За всеки случай в чантичката си държах няколко презерватива, извадих единия, и когато свалих слиповете му, му го сложих внимателно.

  Облегнах се на тревата и разтворих леко крака, усетих как членът му се плъзна в мен и се заби надълбоко, а хубавото му мъжко тяло се отпусна върху мен. Сложих ръце на дупето му и обвих крака около него, а после започнахме да се движим заедно в някакъв невероятен синхрон, подивели, обзети от адска възбуда и страст. Устните му пърхаха нежно по голата ми шия, а ръцете му обвиваха слабото ми тяло. Никога не се бях чувствала толкова освободена от задръжки и доволна, че мога, без да се замислям, да взема това, което исках. Боби ме обладаваше първо с бавни и плавни тласъци, а после забърза движенията си, тласъците му станаха накъсани и доста бързи, гърдите ми се притискаха в него, а зърната ми се търкаха в копчетата на ризата му и ми изпращаха нееднозначни сигнали, че съм много близо до края… Затворих очи и се отпуснах, оставяйки се само на усещанията. Косите му галеха бузите ми, а езикът му ме облизваше навсякъде. Само след миг усетих как цялата се разтрепервам, а той започна да се тресе неистово, освобождавайки момчешката си сперма в мен. Дали под влиянието на алкохола, или заради емоциите и флуидите помежду ни, успяхме и двамата да се отпуснем и да се отдадем един на друг.

  Богдан се отпусна върху мен и ме целуна по устните. После се търкули и легна на тревата. Не си бяхме казали и дума до момента. След като си пое дъх, той се изправи, махна презерватива от вече поомекналия си пенис и го завърза. Очите ми не спираха да го наблюдават, толкова беше съблазнителен, толкова като че бях полудяла по него.

  - Знаеш ли, че предаваш на гаджето ми. Казва се Росица.

  - Така ли? Да не е в 10 д клас?

  - Да, с големи зелени очи и светлокестенява коса.

  - Сетих се, да.- казах аз и се усмихнах, а после се отпуснах отново на тревата.

  Той стана и се облече,оправи си и косата, а после каза:

  - Не казвай на Цецо, става ли?

  - Какво да не му казвам…- обърнах се аз към него с неразбиране.

  - Че сме го направили.

  - Това притеснява ли те?- попитах аз, но не получих никакъв отговор. Изправих се и аз и се облякох, пооправих се. Той все още седеше до мен с големите си тъмнокафяви очи и чаровен като Аполон.

  Когато сложих и чантичката си на рамо, той ме прегърна през кръста и ме целуна, езикът му се плъзна в устата ми и затанцува с моя. За миг си представих, че е мой… Но разликата от 5 години някак ме плашеше… Защо ли? Та да не казвам и на брат ми… Засмях си се отново, пожелах му лека вечер, той се изгуби в мрака, а аз се върнах на масата…


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:09 am

  Майката на Дани 2


  Когато Дани се събуди, майка му вече беше по пеньоар и бикини и правеше закуска. Тя стоеше до печката, бъркайки яйцата, докато синът й пристъпи до масата, търкайки очи:
  - Добро утро, миличък.
  - Добро утро.
  - Май не си се наспал още, а? Тази нощ беше доста шумен. Помниш ли? Май ти хареса доста да ми смучеш зърната.

  Дани се почувства леко притеснен и се изчерви. Той едва едва си спомняше невероятния вкус на зърната й в устата си, докато ги смучеше и дъвчеше.

  - Наистина ми хареса, миличък. Може да го направим пак някой път. Ето и закуската.- И тя му поднесе цяла чиния с бъркани яйца, саламче и препечени филийки хляб.
  Дани седна срещу майка си и се настани да хапне.
  - Какви са ти плановете за днес?
  - О, нищо, нямам представа какво ще правя.
  - Нищо ли? Не искаш да си поиграеш с мама, така ли?- тя се усмихна широко, а той отвърна на усмивката й.- Скъпи, бих направила всичко за теб, каквото пожелаеш. – Тя продължи да му натрапва тази идея с мисълта за всички свои перверзни неща, които й се въртяха в главата, припомни си колко сладко би било да усети голото му тяло, както й се искаше и Дани да изследва нейното, а най- много от всичко си мечтаеше да му даде дупето си…

  Дани бе още доста сънен, похапвайки закуската си, а в боксерките му се намираше и доста надървения му пенис, с редовната му сутрешна ерекция. Дияна се хвана да измие чиниите, докато си говореше с него за делнични неща.

  - Трябва да свърша няколко неща в града след като свършим тук.- каза тя, след като се обърна към него и видя погледът му, който се беше насочил право към дупето й, а в боксерките му курът му бе надървен до пръсване.
  - Харесва ли ти да гледаш дупето ми, Дани?- тя вдигна пеньоара си нагоре за да покаже повече от здравите си бедра и сочно дупе, докато миеше чиниите.- Възбужда ли те гледката?

  Тя се надупи леко, продължавайки да мие усърдно.
  - Да, възбужда ме- каза той, докато търкаше пениса си, който вече бе извадил през дюкяна си.
  - Хващам се на бас, че искаш да го докоснеш- гласът й стана леко дрезгав- Много се възбуждам, когато баща ти мине зад мен и започне да си играе с него.

  Дани продължаваше да си играе с кура си, докато гледаше голямото сочно задниче на майка си.
  - Мамо, аз мога ли да го направя?- попита той развълнувано.
  - Да, миличък, мини зад мен и го хвани- Той се изправи и леко приклекнал тръгна към нея, насочвайки се право към дебелите бузки. Хвана ги с ръце и леко ги разтвори, гледайки как гащичките й се губят между бузите. Носът му беше на сантиметри от ануса й, той се приближи още и погали дупето й с нос, а после го пощипна леко.
  - О, скъпи, това е страхотно. Да знаеш, че много обичам да ме докосват така.
  Тя имаше голямо сочно и даже мазно дупе, което се гънеше доста, докато вървеше. Синът й заби лицето си в гънките й и я погали. Нежната й кожа му допадаше доста, мирисът на възбуденото й котенце до изкарваха от равновесие. Той се отдръпна и каза:
  - Мамо, дупето ти е страхотно! Обичам го!

  И той пак зарови лице в него. Тя протегна ръка назад и погали косите на сина си и усети, че е много близо до оргазъм, толкова много я възбуждаше самата сцена на коленичещия пред нея Дани. Обърна се с лице към него и го остави да усети мирисът на влажната й путка. Той ясно виждаше мокрото петно отпред и пое в уста целия й венерин хълм направо през гащичките й. Тя отпусна глава назад и потръпна цялата. Хареса й да й доставят такова удоволствие, да гледа сина си, който похапва сладките й сокове от бикините й.

  Дани се облиза лакомо и се усмихна на майка си. Тя приклекна до него и го целуна по устните.
  - Дани, това беше страхотно!- усмихна му се тя и впи език в устата му. Езиците им се вплетоха, а ръката й се плъзна надолу и напипа дебелият му твърд пенис. – А сега легни долу и остави мама да се погрижи за теб!

  Той се подчини на тази нейна заповеди веднага легна. Коленичи до него и налапа дебелото му парче. На него нему трябваше много и само след няколко минути хуят му започна да плюе на дебели храчки сперма, която се нижеше като въже, Дияна погълна всичко и не можеше да се нарадва на вкуса на спермата му. После се облиза докато по устните й все още имаше малко сперма, и легна до сина си.
  - Ето това е моето момче. А сега дай на майчето си една голяма целувка. – Тя допря устните си, все още омазани със сперма до неговите- Миличък, радвам се, че ти харесва да си играеш с дупето ми. Може да го направи пак, когато се прибера. Ставали?
  - Разбира се, мамо, когато пожелаеш!


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:10 am

  Майката на Дани


  - Скъпи, вечерята ще бъде готова след половин час! Влизай вътре да се поизмиеш!- извика майка му през прозореца. Дани бе целият потен и мръсен от многото работа в двора. Докато влизаше, хвърли един бърз поглед на прекрасната си майка, която правеше вечерята. Тя бе облечена с бяла блузка и прилепнали панталонки, които почти изцяло покриваха огромното й меко дупе, но бедрата й оставаха голи и открити за възбудения му поглед.

  Под душа Дани разтърка полу- еректиралия си член няколко пъти, мислейки си за хубаво набъбналата вагина на майка си. Представяше си как коленичи пред нея и скрива глава между краката й, а после заравя лице в горещата й путка. Той продължи да онанира, докато хуят му стана невероятно твърд, но реши да не се празни, а да остави това на майка си. Остави члена си така твърд, излезе и се приготви за вечерята. Докато слизаше надолу, хуят му изпъкваше в панталоните му.

  - Здрасти, мамо, изглежда страхотно! Направо умирам от глад!- каза той весело, поздравявайки я докато сяда.

  Тя постави чинията пред него и забелязвайки подутината в гащите му, каза:

  - Миличък, какво е това в панталоните ти?
  - Мамо, надявах се, че пак ще можеш да ми помогнеш. Ако искаш, разбира се…
  - Няма проблеми, само да хапнем сега и после ще мога да изпълня желанието ти.

  И двамата бяха доста възбудени и разгонени по време на вечерята, очаквайки с нетърпение това, което щеше да се случи после.
  - Какви са плановете ти след вечерята, скъпи?
  - Ами мислех да си остана вкъщи. Нищо особено не мисля да правя.- Искаше му се само да опръска майка си с горещата си сперма.

  Тя, от своя страна, нямаше нищо друго на ум освен да поеме в уста и да си поиграе с хуя на сина си.

  - Може би можем да погледаме филм заедно?

  Докато почистваше масата, Диана попита съвсем сериозно:

  - Добре, а тук ли искаш да го направим или в хола?

  Когато чу това, Дани едва не се изпразни в панталонките си. Той нежно търкаше пакостника си през панталоните, докато гледаше как майка му мие чиниите. Тя също бе страшно възбудена и му хвърли нежен и палав поглед, а после му се усмихна.

  - Хайде, искам да видя дали си готов. Смъкни си панталона и се приготви пред мен. – каза тя на сина си, а Дани веднага започна да се съблича. Дебелото му парче изглеждаше страшно възбуждащо, а топките му бяха без каквито и да е косъмчета и висяха под него също толкова сладко. Тя бързо изми и последната чиния и се обърна към него. Спогледаха се, в очите им се четяха и семейна нежност, но и страстно желание за малко разкрепостеност и секс. Топлата праскова на Дияна също потече по бедрата й, тя бе възбудена дори повече, но не за обичайният секс, а за сина си, който тя искаше да задоволи по най- добрият начин. Поемайки членът му в ръце, тя продължи да го гледа, но и да го гали. Ръцете й бяха невероятно нежни и меки, мислеше си Дани. Тя го галеше с нежността, с която го бе галила цял живот, не можеше да има и други чувства. Тя просто искаше да го задоволи за да го окуражи за напред. Ръцете й се плъзгаха като по клавишите на пияно. После го стисна малко по- силно, а едната й ръка се спусна малко по- надолу и обхвана тестисите му, а другата продължи да милва надървения самец.

  Те продължиха да се гледат, когато Дани се облегна назад на плота и наведе глава също назад, дишайки доста учестено. Майка му приклекна пред него, и освобождавайки едната си ръка, я облиза хубаво, така, че движенията й да бъдат улеснени докато го гали. Той задиша още по- тежко и сложи ръце на раменете й, после събра смелост и спусна едната си ръка към гърдата й.

  -Харесва ли ти, Дани? Топките ти са невероятно подути, ще ми позволиш ли да ги поема в уста?

  Той не можа да отговори нищо, а само поклати глава в знак на съгласие. Тя се наведе още малко и пое една част от тестисите му, облиза ги хубаво, а после пое целите му топки. Той задиша още по- тежко и невъздържано. Усещайки топлината отдолу, той инстинктивно разтвори леко краката си, така, че да й е по- лесно да си играе с топките и члена му.
  Майка му пое инициативата и слезе даже малко по- надолу под тестисите му, съсредоточавайки се в облизването на тази така чувствителна област. Дани усети, че съвсем скоро ще се изпразни и застена тихо:
  - Ох, мамо, засмучи ги! Ох, да…- простена той, а после откоси сметана заляха пода, докато майка му продължаваше да го ближе. Езикът й го галеше отново и отново без да спира, а той пъшкаше и стенеше, открил сякаш Рая…
  В следващия миг тя се изправи пред него, с лице цялото в слюнка, усмихна му се и каза:

  - Това е моето момче! Соковете ти са много вкусни…

  Тя вдигна ръка към плота и взе една кухненска кърпа, с която избърса лицето и косите си от малкото сперма и многото слюнка. После се наведе и избърса пода, показвайки голямото си апетитно дупе на сина си. Сливата на майка му беше плувнала в сокове и Дани ясно виждаше това през тънките й памучни панталонки. Дияна имаше доста едри и силни бедра, които изглеждаха невероятно в сивкавите панталонки. Тя отиде до сина си и внимателно, като истинска майка, му вдигна панталоните, а после му закопча ципа.

  - Хайде, миличък, отиди и намери хубаво филмче, а аз идвам след малко.- каза тя сияейки.


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:10 am

  Началото - Майката на Дани


  Повечето следобеди Дани си беше сам вкъщи и играеше обичайните си игри. Преди доста време той бе открил ключето за тайното куфарче под леглото на родителите му. Всеки път, когато слагаше ключето в ключалката, ръцете му се разтреперваха и целият изтръпваше при мисълта за всички секс играчки и порно филми, които имаше вътре.

  Баща му беше извън града по работа, а майка му замина да изпълнява поръчки. Той се изтегна на леглото на родителите си, разлиствайки мръсните списания и търкайки масивния си член, а за всеки случай подаваше едно ухо и за евентуално връщаща се кола. Но знаеше много добре, че вероятността някой да се върне е малка, затова изкара няколко неща от куфарчето и ги сложи до себе си. Имаше доста списания за анален секс, филмчета и различни секс играчки. Гледаше снимките на дебели жени с големи гърди и големи дупета, почти всички от които бяха разчекнати анално, имаше даже снимки с двойни прониквания или пък дебели чепове, пронизващи анусите на жените. Дани много се радваше и на играчките, имаше доста изкуствени пениси или дилда, с които той обичаше да си играе- да ги смуче и ближе, имаше и помпа както за баща му, така и за майка му. Обичаше също да се оглежда на голямото огледало в спалнята и да вкарва големи неща в задника си, като всеки път опитваше с все по- голяма играчка. Изпразваше се здраво, докато си играеше с голямото дилдо на майка си, заливайки се целия със сперма, имаше и по корема, по гърдите, а даже и по лицето си. След това скачаше да изчисти бързо за да не го заловят така и връщаше всичко на мястото му.

  Майката на Дани беше на 40, домакиня с къса руса коса и едро тяло, каквото имат повечето домакини, отпуснато и изоставено през годините на брачен живот. Всъщност тя доста пазеше талията си, както и дупето си, но бе сложила доста по ръцете, бедрата и още няколко ключови места, освен това имаше невероятно големи гърди, които през годините не спряха да растат и сега бяха с невероятни размери. В горещините докато чистеше и подреждаше, тя си позволяваше да ходи по бельо, защото горнището й беше доста тясно и стегнато и държеше гърдите й здраво, макар и огромните й зърна да стърчаха през материята, а панталонките й прилепваха добре по дупето й и го стягаха по перфектен начин- голямо, сочно и меко, мислеше си Дани.

  Един следобед докато Дани работеше в двора само по панталони без тениска, за да хване хубав тен, майка му Диана се загледа през прозореца и се възхити какъв хубав е станал синът й, тъкмо навършил 18, готов за университета. Наслаждаваше се на хубавата му гладка кожа, младежките му силни ръце и стегнат корем, който още не бе придобил вида на бащиния му… Беше вече мъж, но с мисленето си бе още момче. Обичаше сина си с невероятна привързаност и разбиране, каквито само една майка може да изпитва, обичаше и да го глези и да му угажда.

  Тя отиде в кухнята за да направи няколко сандвича.

  - Миличък, искаш ли да дойдеш да хапнеш? – попита го тя през прозореца.
  - Ей сега мамо, само секунда.
  Дани се върна целият потен от много работа в двора. Бързо излапа обяда, който майка му беше направила, тъкмо се беше забързал за навън, когато майка му го поспря малко:
  - Чакай, чакай. Ела при мен и дай на майчето си една голяма целувка.

  Той отиде до нея и я целуна по бузата, а после се изниза отново навън.

  Докато го гледаше, майка му не спираше да мисли за това колко е пораснал и се е развил като мъж, но една мисъл беше започнала да я човърка. Зачуди се тя колко ли ще да е пораснал като мъж, дали е голям като баща си? Тя си знаеше добре от всички салфетки и кърпички в стаята му, че обича да онанира и то много. Когато прибираше дрехите за пране и ги приготвяше, тя често притискаше към носа си боксерките му, които бяха оклепани със сперма, усещаше дъха й и я опитваше. Когато го къпеше като малко момченце, тя бе забелязала, че синът й има члена на баща си. Сега често си мислеше и фантазираше затова колко ли голям е станал пениса му. Не й се искаше да остави сина си да се задоволява сам, прищя й се да го задоволи, и щеше да го направи само и единствено за него. След като й беше син, би могла да го задоволи много по- добре от всеки друг. Идеята да го задоволи сама отдавна й се въртеше в главата, мечтаеше си да застане между краката му и да гали тестисите му и момчешкия му пенис.

  Мислите й станаха много бурни и тя реши да се уедини в стаята си и да си поиграе с играчките. Наблюдаваше Дани през горния прозорец от стаята си, а после извади една от големите си играчки- вибратор, и започна да се помпа с него. Навън беше страшно горещо и цялата бе потна, усети как струйките пот се стичаха по дупето й, толкова беше мокра, че можеше без проблем да си вкара няколко пръста в дупето. Започна да се възбужда страшно много от мисълта за инструмента на сина си, представяйки си как го лапа и го поема в себе си. Толкова се бе разгонила, че бе готова вече на следващата крачка. Отиде до прозореца и го отвори, а после извика силно:

  - Дани? Навън е много горещо, искаш ли дати донеса нещо?- Цялата настръхваше от възбуда при мисълта, че докато говори със сина си, мастурбира без никой да я вижда.
  - Да, мамо, много съм жаден, можеш ли да ми донесеш някакво безалкохолно?

  Беше страшно потен,а майка му искаше да му угоди. Досега тя жадно начукваше вибратора в прасковата си и бе станала по- мокра отколкото цялото й тяло. Обу си отново панталонките и се върна долу за да му налее безалкохолно. Занесе го навън до верандата, където имаше и масичка.

  - Хайде, ела да си го вземеш, скъпи!- извика тя, а после се отпусна на един стол, препичайки се на слънце. Дани дойде целият потен.
  - Уау, супер е! Благодаря ти, мамо!- и се отпусна на стола до нея. Тя лежеше със затворени очи и се препичаше. Дани хвърли един поглед на големите форми на майка си, доста пълни крака и един невероятен златен хълм между краката й. Уау! Поне си бе играл с почти всички играчки на родителите си, веднага разбра, че майка му току- що се бе изчукала с вибратора. После й хвърли още един поглед и извика.- По дяволите, колко е гореща!
  - Какво каза току-що? Неми харесва да използваш тези вулгарни думи вкъщи- Тя изпъшка тихичко, но мислите, които минаваха през главата й също бяха мръсни и вулгарни.
  - Извинявай, мамо- каза Дани и хвърли пак поглед към подпухналото путенце на майка си. По дяволите, каза си той, беше започнал да се надървя.- Мисля да вляза и да си взема един душ, да се поохладя малко. Тук ли ще останеш?
  - Да, искам да хвана и аз малко тен.- отговори му тя.

  От хола Дани можеше свободно да наблюдава добре оформеното мокро котенце на майка си, прозиращо през панталонките й. Помисли си, че е доста странно, че гоправи, мислейки за майка си, но изглеждаше толкова хубаво, че не можеше да се спре, затова бързо разкопча дюкяна си и изкара дебелия си змей и започна да го търка и гали.

  Дияна знаеше добре, че синът й беше забелязал и застана така, че да я вижда добре от прозореца. Пот блестеше по цялото й тяло, а прасковата й се подмокри още повече, докато си мислеше за това, което правеше синът й.

  А той бясно лъскаше бастуна, гледайки през прозореца, когато внезапно майка му се изправи и тръгна навътре, той не спря да я наблюдава през прозореца и да следи движенията й нито за миг. Бързо вдигна ципа си и включи телевизора, опитвайки се да покрие с нещо твърдия си боздуган. Тя безгрижно мина през стаята, забелязвайки с едното си около невероятно голямата издутина в панталоните му, знаеше много добре с какво се бе занимавал допреди малко.

  - Само исках да си взема няколко списания- каза тя ис е наведе над масата. Дияна погледна палаво към омърлушения си син, който седеше на дивана, а отеклото й мокро котенце беше само на сантиметри от лицето му. Синът й я гледаше доста притеснено, беше му крайно неудобно. – Данни, миличък, ципът ти е смъкнат.

  Тя му хвърли един дяволит поглед, искаше да му подскаже, че е наясно с какво се бе занимавал.

  - Миличък, знам, че искаш да мастурбираш и нямам нищо против това. Не искам да те притеснявам!
  - Съжалявам, мамо…
  - Не съжалявай, скъпи. Мастурбацията е едно от малкото приятни неща в тази горещина.

  Дани стоеше като вдървен пред майка си и не знаеше как да реагира. Само на метър от него се намираше онази прекрасна добре овлажнена сливка с аромат на пролет и свежест, опитваше се да не я гледа, но не му се отдаваше много.

  - Дани, искаш ли да ти помогна с това?- попита тя загрижено. Изключи телевизора и седна до него на дивана, а после сложи ръка върху него.
  - Добре, става…- той се отпусна назад и си отдъхна.

  Дияна извади хубаво порасналия му прът и го пое в ръце. Облиза едната си длан хубаво, а после и другата и плъзна и двете си ръце по дебелото му парче. Докато си играеше с кура му, гърдите й се притискаха в сина й и това допълнително го възбуждаше. Той дишаше тежко и неспокойно, не можеше да затвори очи, защото не искаше да отдели поглед от големите йгърди и влажната й праскова. От време на време се спираше на сините очи на майка си, а после пак се връщаше на гърдите й. Дияна се наслаждаваше искрено на дебелия му чеп, радваше се, че е толкова надарен. Изведнъж той се стегна и от члена му започнаха да хвърчат диви струи гъста бяла сперма. Дияна едва се удържа да не се наведе и да налапа члена му, но не искаше да бърза. Остави го да се изпразни върху себе си, а после се изправи и отиде за кърпа. Избърса го хубаво и каза:

  - А сега можеш да си довършиш работата. И знай, ч е можеш да разчиташ на мен по всяко време. Винаги ще съм ти на разположение.
  - Благодаря ти мамо, това беше направо страхотно.

  Той отиде до нея и я целуна по бузата, а тя му се усмихна, и докато единият се отправяше към двора, където работата чакаше, то Дияна се затвори в стаята си и се отдаде на страстта…

  Щеше да бъде горещо и диво лято…Какво ли още я очакваше?


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:10 am

  Приятелката на майка ми...

  Тогава тя беше на 36 години, разведена и загоряла мед.сестра в детска ясла.Перфектно тяло - средно големи, леко увиснали гърди, тънка талия, добре оформено секси задниче с малко целулит - СУПЕР ВЪЗБУЖДАЩО!Аз бях на 16.Тя ми беше първата...Веднъж беше дошла на кафе при майка ми и се заседяха до късно.Когато си тръгна предложи на майка ми да я изпрати до тях, понеже беше вече тъмно и студено.Майка ми естествено отказа,НО предложи аз да я изпратя, (тук приятелката на майка ми вметна, че съм пораснал много и ей такива...) аз естествено се съгласих и се облякох.По пътя ми разказваше колко и било скучно, когато детето и заспи...неусетно стигнахме до темата за порно филмите, попита ме дали гледам, аз и казах, че гледам от време на време и че си падам по порно с майки (така наречените MILF).Тук тя се усмихна лекичко и забелязах, че ме изгледа малко перверзно...Когато стигнахме до блока й, тя ме покани да пием по чай, за да се стоплим, и за да не стои сама.Аз се сетих, че може би тази вечер ще загубя девствеността си и приех (естествено..:). Когато влязохме вътре, тя направи по чай и седнахме в хола да си довършим разговора.Попита ме дали имам приятелка и дали съм правил секс, аз и отговорих, че в момента нямам гадже и съм девствен, тя каза че може да направи нещо по въпроса.Аз се изпотих от притеснение :D, не знаех какво да кажа, след около половин минута мълчание, тя взе дистанционното и започна да прещраква каналите.Когато стигна до някакъв порно канал, го остави и усили малко...Даваха от любимото ми...MILF!Някакъв ученик чукаше учителката си, на задна прашка, 40годишния и задник шляпаше и аз адски се възбудих...Приятелката на майка ми ме попита дали това е MILF порното, за което си приказвахме по път, аз и отвърнах - О, да! Тя се намести на дивана до мен и ме хвана за бедрото, видях че е много възбудена(както и аз!)Ръката й се отправи към кура ми и го хвана през дънките,леко го стисна и се надървих до пръсване...Хванах я за едната гърда и я размачках, другата ръка я вкарах между краката й и потърках путката(беше с някакъв тъничък анцуг и усещането беше страхотно). Извади ми кура и ми налапа ташаците, след това и него.Налапа го целия!След няколко движения се изпразних в устата й, тя изгълта всичко...тогава ми каза "сега вече може да ми го вкараш!". Помолих я да застане на 4 крака, за да я чукам като във филма, тя се бързо се съблече и остана чисто гола.Надупи ми се и й го вкарах, усещането беше невероятно, тя извика лекичко и ми каза да продължавам...клатих я около 2 мин. и почнах да се измориявам, тъй като до сега не ми се беше случвало, каза ми да не спирам и започна да ми се набива на кура, след 20-тина минути чукане на задна, тя свърши...аз също бях пред оргазъм.Казах й че свършвам след малко и я попитах дали да го извадя(тъй като беше без презерватив...)Но тя ми каза да се изпразня в нея.След още няколко поклащаня усетих невероятно напрежение и след секунди спермата бликна, това беше най-страхотния оргазъм през живота ми...изцедих се докрай в косматата й путка и го изкарах, тя ми го налапа...Ужким само да доизсмуче спермата, но аз я задържах и свърших 3-ти път! Краката ми се разтрепераха и поддадоха, щях да падна от удоволствие.Тя се забърса с ръка и ми каза, че било страхотно...Тя отиде до банята, а през това време майка ми ми се обади да ме попита защо закъснявам, аз и обясних, че ималко някаква мишка и приятелката и я било страх и сме седнали на по чай...Майка ми ми каза след малко да се прибирам...След като се върна от банята, приятелката на майка ми ме попита кога пак ще идвам да пиеме по чай, аз и казах че може още утре, тя се усмихна и си тръгнах...

  Продължихме с чайовете още няколко месеца, след това тя си намери мъж и ми каза и аз да си намерия приятелка...така историята ни приключи...


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Сладка свалка на пазара

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:12 am

    Сладка свалка на пазара

  Бях на пазара с няколко чанти в ръце и доста поизпразнено портмоне. Обичам да пазаря и си купувам какви ли не плодове и зеленчуци, освен всички останали джунджурии. За мое щастие, сряда е доста по- лек ден и нямаше много хора на пазара, можех да минавам спокойно без да ме блъскат и бутат. След като успях да си взема и различни видове сушени плодове, се спрях пред една сергия с доста чорапи, плетива и разни други уж спални комплекти. Впечатление обаче ми направи не самата стока, а младежът, който беше същински италиански красавец- черни очи като въглени, бяло лице и някак много сочни устни, които ме караха да изтръпвам като си го представях върху мен. Погледнах го с едно око и затворих очи, премлясквайки, той, както правят повечето търговци, се доближи до мен и започна със зарибявката:

  - Здравейте, госпожо, имаме всичко, което може да Ви бъде необходимо, от чорапи за детето, до спални комплекти за всякакви легла. Имаме и бельо, ето ей това тук много ще Ви ходи!

  Бях заинтригувана, озадачена, направо застреляна от многото предложения за толкова кратко време. Винаги се чувствам по точно този начин, когато започнат да ми предлагат някаква стока. Усещам, че труда им не трябва да отива напразно и веднага се наемам да си купя нещо. А после съжалявам. Май и този път щеше да стане така, все пак не можех да му кажа, че съм спряла заради италианската му фаца… Нали така?!

  Огледах стоката, но нищо не ми грабна вниманието. Той се обърна пак към мен и започна, стараех се да не го гледам, но не можех. Беше някак магнетичен, усещах, че краката ми се подкосяват. По принцип, когато видя подобни мъже, бягам надалеч за да не си развалям връзката. Види се, че тук нямаше да се получи туко- така…

  - Какво търсите, госпожо, веднага ще Ви го доставим…
  - Оглеждам, благодаря.
  - Нещо конкретно или само отгоре- отгоре.
  - Може би ще да е второто, но след такава офанзива, започвам да се чувствам длъжна да си купя нещо…
  - О, тогава непременно ще се възползвам от слабостта Ви. Забележете само колко красиви сутиени има тук, ето този цвят ще Ви ходи изключително добре на очите. Пробвайте го, имаме си и пробна!

  Тук усетих не само търговския нюх на младежа, но и леката свалка, която вкара ме впечатли. Наистина сутиени имаха всякакви, но всички бяха некачествени и едва ли ако си купех някой, щях да го нося, но си струваше да го пробвам поне. Интересно ми стана къде ли си криеха пробната, при положение, че имаше една сергия и на метър зад нея- самото магазинче с останалите стоки. Хванах в ръка подадения ми сутиен, огледах го и поклатих глава.

  - Има ли по- голям размер? Този ще ми е малък?
  - Ще се провери веднага,мадам!
  - Разбира се. Пробвайте с 36C. Няма значение цвета…
  - Цветът винаги има значение! Едва ли някой мъж ще може да ви устои ако сте изкусително облечена с този прекрасен зелен сутиен!

  Почувствах се като някоя изключителна красавица- изкусителка, родена да разбива само мъжки сърца. Е, може и за много мъже да изглеждам такава, но всъщност рядко изпадам в състояния и глад за мъже. За разлика от другите жени.

  - Благодаря за мнението, непременно ще се възползвам!- лицето ми пламна от притеснение и смущение. Мисля, че която и жена да бе, все щеше да се смути. След като огледах хубаво сутиените, се спрях на три в черно, синьо и зелено, имаше и моят размер, взех ги и влязох в магазинчето.- Е, къде мога да ги пробвам?
  - Сега ще ви затворим тук, а тук може да се усамотите- и той дръпна голяма завеса по средата на магазинчето, оставяйки ми достатъчно пространство та да се съблека и да облека нещо друго. Учудващото в случая беше, че завесата беше само за хората вътре в магазина, но не и за минувачите, които явно ме виждаха през прозореца макар и да имаше перде. Обърнах се с гръб към прозореца и свалих блузката си, а после хвърлих настрана сутиена. Сложих единия, но се оказа твърде тесен, а и гърдите ми преливаха отгоре. Свалих го и сложих следващия, но тъй като усетих влизащия мъж, реших да му го подам да го върне на мястото му.
  - Този не става, много е тесен.
  - Какво му е тясното? Гърдите трябва да се виждат…

  Не му отговорих, достатъчно възрастна се чувствам за да не отговарям на такива провокиращи ме въпроси. След като изпробвах и втория, се убедих, че нещо съм сгрешила размера или просто мярката не е една и съща… Върнах и втория, но още не бях облякла третия, когато младежът изведнъж дръпна завесата с думите:

  - Какво толкова не Ви харесва в сутиените ни, не можете да си ги закопчеете ли?

  Но остана със зяпнала уста, когато нахлу при мен. Даже не се извини, само зяпаше като невидял. Аз по принцип не се считам за жена с голям бюст, но все пак си го имам, тоест… имам какво да сложа в чашките и определено не ми трябват подплънки…

  - Имате много…О, извинете… Много са ви хубави…г…г….г…
  - Гърдите ли?
  - Да, извинете ме, аз… нямах желание да Ви хващам така…

  Докато се опитваше да се изниже от магазинчето и от пробната ми, забелязах, че мъжествеността в панталоните му се събуди и се изду като балон отпред. Той не знаеше как да реагира на това, хем се притесняваше от хората навън, хем бе наясно, че от мен не може да поиска нищо. В този момент, съвсем неочаквано за него, го хванах отпред и се приближих до него. Аз бях все още по голи гърди и това доста му се хареса. Притиснах го към себе си и той смело сложи ръце върху гърдите ми.

  - Меки са, нали? Наистина трудно си намирам сутиен, защото и самият ми гръден кош е голям, не е малък като на другите жени. Но така сме ние, жените с по- тежки кости.
  - Но не изглеждате никак… никак пълна.
  - Не е и необходимо, просто съм по- широка, 2- 3 сантиметра се виждат трудно. Сравнение се прави само с някое крехко и фино девойче, а не на око.

  Притиснахме се един до друг и аз го целунах по устните. Той потръпна целия. Имаше наистина прекрасни очи… а цялото му излъчване бе много мъжествено, сякаш лъхаше сексапил от него. Наведох се пред него и разкопчах панталона му. Той бе с гръб към прозореца и нямаше шанс някой да ни види. Извадих члена му и го потърках с ръка, докато го гледах с палавите си зелени очи. После, без да го изпускам от поглед, го поех в уста и започна да се нанизвам бавно, поемах го внимателно във влажната си уста, а той изстена високо и хвана главата ми с ръце. Не се притесни никак от ситуацията и започна смело да обладава устата ми, което обаче му докара и доста бързия оргазъм. Изпразни се в устата ми, а аз любопитна да го видя как ще реагира, изпих всичко, та даже и го изблизах. Той не спря да пъшка нито за миг, явно му допадаше много…

  - Подарявам ти ги… няма значение кои ще избереш, получаваш ги като подарък от мен….
  - Аз се спрях заради теб… Имаш много хубави, магнетични очи.

  Той не каза нищо, само ми се усмихна. Изпробвах малко по- голям, но доста затворен сутиен и си го взех. Чувствах как цялата треперя от случката, искаше ми се да я разкажа, но не можех, защото се чувствах гузна, а и постъпката ми бе глупава. Когато се прибрах, се отдадох на страстта си и мастурбирах много пъти, мислейки си за черноокия младеж.

  Отдавна не съм ходила на пазар, особено на тази сергия. Може би трябва да отида и да проверя дали всичко си е все така добре?!


  Последната промяна е направена от на Съб Дек 22, 2007 11:14 am; мнението е било променяно общо 1 път


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:14 am

  Истинска среща с господар


  Наистина бях много изнервена. Умът ми препускаше. Как изобщо попаднах в това положение, мислех си аз, докато се приготвях за първата ни среща. До този момент никога не съм се срещала на живо с Господар.

  Оправих си косата както ми беше казал той. Отделих достатъчно време за да я направя идеална. Не исках да има издънки, когато се срещнем. Сложих си грим, погледът ми изглеждаше изразителен и обаятелен.

  Сега беше време и да се облека. Избирах дрехи с часове от дрешника си, изпробвах всичко, исках да изглеждам невероятно. Нахлузих един от най- хубавите си дантелени сутиени с полу- отворена чашка, изкарвайки така гърдите си, че те направо преливаха. Докато слагах жартиерите си, усетих една тръпка, която премина по тялото ми. Усетих как цялата се разтапям от желание. Как се получи това, се чудех и не можех да си отговоря. Дори още не съм срещнала този човек, а вече цялата тръпна в очакване за предстоящата вечер. Спуснах ръце по краката си и развих чорапите, а после внимателно ги закачих към жартиерите. Ох, този мъж имаше невероятна мощ над мен, никой досега не ме е карал да се чувствам така. Това бе едва първата ни среща!

  Обух късата си черна велурена пола, а после и бялата блузка. Сърцето ми биеше бясно. А мислите ми се рееха, свободни като птици. Дали това бе Нощта, която нямаше никога да забравя? Огледах се, сложих си перлите, а после и тъмно червеното червило. Това е, това съм аз. С класа, и пак секси.

  Погледнах часовника си, видях, че е само 6 и 30. Трябваше да съм в хотелската му стая в 7. А хотелът бе точно на две преки от нас. Каза ми, че трябва да съм точна. Имах много време, или поне така си мислех. Грабнах палтото си и излязох, мислейки за това, колко доволен щеше да остане той от мен.

  Скочих в колата си и завих към еднопосочната улица, малко след като навлязох там, движението спря. Явно попаднах в задръстване. Ох, защо се случва на мен, точно на мен, си мислех аз. Не можеше да се случи точно сега. Защо точно задръстване? И защо сега? И защо, по дяволите, не си взех мобилния за да му се обадя и да му кажа за задръстването? Но времето тиктакаше. Най- после движението се възобнови и потеглих. Най- накрая…Отдъхнах си, казах си, че съм закъсняла само няколко минути, които би ми простил. Ще ме разбере, поне така се надявах. Забързах се към хотела и паркирах. Часовникът ми показваше вече 7 и 20. Знаех къде се намира, затова направо се качих на асансьора и натиснах копчето за последни етаж. Сърцето ми препускаше бясно, имах чувството, че ще припадна. Това е последната ти надежда, само след няколко минути, когато почукаш на вратата, всичко вече ще е загубено, казвах си аз, докато се движех нагоре с асансьора.

  Слязох бавно. Двоумях се. Можеш да се справиш, казах си аз. Почуках съвсем леко.

  Очаквах да видя хубав мъж с усмивка на уста. За моя изненада, наистина имаше хубав мъж, но усмивка не видях. О, Боже, бях го ядосала с ужасното си закъснение.

  Без да каже и дума, ми посочи къде да вляза. Страх обзе цялата ми душа. Какво направих? Какво направих? Какво щеше да стане сега? Това трябваше да е нощ, която да се запечата в съзнанието ми завинаги. Той изглеждаше толкова зъл и сърдит. Какво ли трябваше да направя? Какво можех да кажа? Той съблече палтото ми и го сложи на един от столовете. Мина зад мен, докато ме наблюдаваше как се прокашлям, за да изчистя гърлото си. Когато започнах да му се извинявам, голяма топка с въжета отсрани беше завързана около главата ми. Нямах думата повече.

  - Казах ти да си тук точно в 7, а погледни колко е часът, закъсня с 25 минути. Това неподчинение няма да ти бъде простено лесно. – каза той с твърд и мрачен глас. Със страх в очите, аз само поклатих глава и я наведох, засрамена. С ръка повдигна главата ми и ме погледна с властните си очи, имаше наистина сексапилен и възбуждащ поглед. – каза ми, че искаш истински господар. Е, животно, вече си намери един. Заради неподчинението си сега ще получиш опит от първа ръка и ще знаеш защо не трябва да ми противоречиш. – допълни той с монотонния си невероятно мъжки глас.
  - А сега искам да видя какво ми принадлежи. Смъкни си блузата и поличката- продължи той- но го направи възбуждащо. Искам да ме възбудиш, да ме накараш да те пожелая.

  Както ми беше наредил, аз бавно започнах да разкопчавам блузката си. Едно по едно копчененцата се отвориха пред очите му. Блузката се спусна по раменете ми и надолу и я хвърлих на земята. Наведох се леко назад и започнах бавно да откопчавам и поличката си. Тя също падна на земята съвсем свободно, и аз излязох внимателно от нея. Стоейки там, пред него, само по дантеленото си бельо, усетих как срам и възбуда се преплетоха в едно и ме завладяха. В устата си все още имах онази топка, а той ми се усмихваше порочно и злобно.

  Сигурно хареса това, което вижда, си казах аз. Сигурно няма да е само лошо, това, което ме очаква. Но в следващият миг отново ме обзе страх. Усмивката му изчезна. Дойде към мен без да каже и дума и докосна лицето ми. А после и чашките на сутиена ми, от който гърдите ми бясно се опитваха да се освободят. Мина зад мен и съвсем леко докосна дупето ми със силните си ръце. После същата тази ръка се пусна между бедрата ми и ги разтвори със страшна сила. Бях изплашена до смърт, макар и да се възбудих от докосването му. Но как можеше да се случи всичко това? Да се възбудя просто ей така? Ръката му се плъзна по бедрото ми и нагоре и два пръста започнаха да галят вътрешната сгъвка на крака ми. Усети мокрото ми котенце, което мъркаше за малко нежност.

  - Ахх, тиии- каза той- Ти си наистина много палаво момиченце.

  Поклатих глава в знак на съгласие. Ужас се четеше в очите ми.
  - Добре си се облякла, кукло, но заради неподчинението си, ще трябва да бъдеш наказана.

  Сложи ми черна превръзка на очите. Каза ми да стоя спокойно и да помисля над въпроса как да се подчинявам за напред. После взе ръцете ми и ги върза зад гърба ми. Чух как стъпките му се изгубиха. И сега какво? О, Боже, дали щеше да ме убие? Ох, знаех си, че идеята беше лоша. Такива мисли минаваха през главата ми, докато не го чух, че се връща.

  Пое ръката ми и ме поведе към друга стая. Каза ми да легна по лице на леглото. Направих това, което ми бе наредено. Закопча ръцете ми. Мислех си за възможностите си сега, ръцете ми бяха здраво закопчани, разпънати над леглото, разтвори и краката ми и ги закопча и тях добре за леглото. Ох, какво ли ще да се случи сега, си мислех и страхът не ми даваше мира.

  Усетих как ръката му започна да налага млечно бялото ми дупе, а аз изпъшках от болка. Отново усетих твърдата му ръка на дупето си. По дяволите, това ме възбуждаше! Дали трябваше да му го кажа? Не, по- добре не, казах си аз.

  Отново усетих ръката му по дупето си. Цялата се разтребих, когато усетих горещия му удар.
  - Искам да знаеш, мило, че няма да толерирам подобно отношение. Трябва да знаеш къде ти е мястото. – каза ми той. Мислейки си за горещите му длани, които налагаха дупето ми, цялата настръхвах и се възбуждах двойно повече. Но в един момент усетих нещо различно. С какво ме биеше? С бича си? Горещина и болка назряха в мен, исках да изкрещя, но не можех. – Ето така харесвам дупето ти- хубаво и червено…

  Ръката му се спусна по зачервените болезнени линии, оставени от бича, а в мен всичко гореше и пищеше от възбуда и желание. Не можех да повярвам, че това ме възбуди толкова много.

  Няколко пръста се плъзнаха по очертанията на бикините ми и се вмъкнаха вътре.
  - Ох, да, скъпа, виждам, че ти допадна малката ни игричка. Сега ще те отвържа, а ти ще трябва да ме задоволиш.

  Отвърза ми ръцете и краката, а после махна топката. Не беше коравосърдечен господар и ми даде чаша вода.
  - А сега, животно, искам да видя как обслужваш кура ми.- каза той. Каза ми да се досъблека, а аз отговорих само със:
  - Да, Господарю.

  Коленичих пред него, а после ми каза да подам ръка и изсипа малко количество лубрикант, с нареждането да го надървя добре. Направих както ми нареди. Усетих как хуят му наедрява в дланите ми. Когато го надърви до пръсване, ми заповяда да поема в уста главичката. Езикът ми се плъзна по малкото процепче и започна да го гали, а после поех цялата едра глава в устата си. Той хвана косата ми и забучи дебелият си боздуган дълбоко в гърлото ми, а после извика силно:

  - А сега искам да видя как му служиш. Да видя колко обичаш този кур!

  Поех го в уста, а той започна да ме чука бясно. Чувствах как ме разкъсва, хуят му влизаше все по- навътре и по- навътре. Наистина членът му беше страхотен и много сладък.
  Главичката му гъделичкаше гърлото ми, и аз се изправих леко за да видя пламъка в очите му, а после продължих настървено да му духам.

  Хвана главата ми и заби целия си член в устата ми. С див вик се изпразни в мен, усетих как вълни от сперма забушуваха в гърлото ми. Изпих всяка капка и се облизах палаво за още.

  След като се изпразни, се отдръпна от мен. Хвърли ме на земята на колене и ме удари.

  - Научи ли си урока, зверче такова?- каза той.
  - Да, Господарю.
  - Добре, ще ми служиш добре, но заради случката тази вечер нямаш правото да свършваш!

  Нареди ми да се облека.

  - А сега можеш да си ходиш- каза той.
  - Да, Господарю- отговорих аз тихо.

  Облякох се и, когато вече бях готова да си тръгвам, той ме спря:

  - Аз не съм без сърце- промълви, а после ме целуна страстно, целувка, която не бих сравнила с нищо друго. Направо прималях, добре, че вратата беше зад мен. Когато излизах, ми каза:

  - И утре точно в 7. Надявам се да си си научила урока!

  - Да, Господарю! – казах аз с похотлива усмивка и се качих на асансьора. Знаех, че утре щеше да е най- хубавата ни нощ заедно. Дано…


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:15 am

  Женска вечер-2

  - О, купонче, да не би Никола пак да те е оставил сама??! Какъв мерзавец, ще му го върнем, миличка…
  - Даже не може и да си представи какво му мисля…
  Йоана се отзова и обеща да дойде. Остана да се обадя само на Ива и Силвето… ах каква компания щяхме да си заформим…

  - Добър вечер, Ива търся.
  - Да, на телефона.
  - Иве, Ема е, искаш ли да дойдеш на едно купонче, тъкмо се уговорих с Нати и Йоанка…
  - Охо, ще бъде горещо, а Силвето ще каниш ли?
  - И че как!
  - Ми дай аз да й се обадя. Искаш ли?
  - И да се облечеш горещо, чу ли?
  - Е то се подразбира, след като купонът ще е с теб и у вас…

  Така, всички мацки вече бяха уговорени. Оставаше да реша къде да ги заведа и после кого да си доведа…

  След около десетина минути, момичетата вече бяха на лице. Всичките бяха много стилно облечени и от красиви по- красиви. Йоана бе както винаги със сладката си леопардова рокличка и кожено палтенце, а ботушките й стигаха до средата на бедрото, като същинска порно звезда. Дълги черни коси, буйни и диви като нея самата, а очите й черни като маслини, вити вежди и плътни секси устни. Нямаше как да не я пожелаеш, независимо дали си мъж или жена. След нея се завтече към мен Наталия, висока и слаба девойка, с голямо сочно дупе, което обличаше винаги в ултра къси поли за да го подчертае, носеше и високи ботуши, но никога над коляното. Отгоре, и тя като Ани имаше палтенце. Секси, много привлекателна и възбуждаща… Усещах, че вечерта щеше да е върха… Само докато се обърна и им кажа да влязат навътре, и на вратата се появиха двете диви красавици Силвия и Ива- и двете стилни блондинки. Силвия бе с дълга права коса- естествено руса, а Ива- с къси леко изрусени коси, също по принцип естествена, но с леко изсветляване. Силвия бе с дънки, впити по тялото, толкова прилепнали в чатала, че прасковката й се очертаваше. Ива пък имаше най- голямото и яко бразилско дупе, което съм виждала някога. Като го завъртеше и повечето мъже й падаха в краката. Коронният й номер беше да си го клати, докато се набива на някой надървен до пръсване кур…Мъжете просто полудяваха от кеф при нейните изпълнения. Сега Ивка беше облечена с къса черна рокличка и ботушки, а отгоре- сако. Много модно и елегантно, каквато беше и самата тя. Поканих ги вътре и седнахме на диванчето. Разговорът вървеше добре, пиехме винце и се наслаждавахме на компанията си, клюкарейки и оплювайки повечето мъже (всъщност това правят почти всички жени, когато се съберат- клюкарят и оплюват мъже или жени). След като изпихме по бутилка, седнахме и хапнахме, пуснах и музика и се отдадохме на страстта си да танцуваме. Отдавна бяхме научили, че не ни трябват мъже, за да се забавляваме, но тази вечер исках да е специална. Затова проведох последния си телефонен разговор не с жена, а с мъж…

  Момичетата се поотпуснаха доста, изпихме и втора бутилка вино и танцувахме като бесни. Ива и Йоана се бяха прегърнали и се целуваха, а аз и Силвия прегръщахме и гушкахме Наталия. Всичките се забавлявахме максимално. За да не ни захладнее, а и за да се поразгорещят малко страстите, бях пуснала парното малко по- силно и сега момичетата започнаха едно по едно да се събличат. Първа беше Йоана, която свали късата си блузка и отдолу остана само по боди и сутиен. Ива я последва като махна роклята си и също остана само по боди. Отдавна бяхме надживели всякакви притеснения, защото се познавахме от повече от 7 години, първи приятелки от детинството. Силвия и Наталия също не останаха назад и се поразсъблякоха. Аз отдавна си бях само по бельо и боксерки, така, че нямаше какво повече да събличам на този етап.

  В стаята обаче освен горещо, стана и много възбуждащо, особено за участващите. Атмосферата като че се нажежи дотолкова много, че всичките ни задръжки паднаха и се отдадохме на страстите си. Йоана и Силвия се нахвърлиха на Наталия и докато не я съблякоха напълно гола, не я оставиха и за миг. Ива и аз се отдадохме една на друга, и след като останахме голи, допряхме тела и започнахме да се целуваме. Усещането беше просто невероятно, кожата й бе невероятно мека и топла, галеше ме както никой досега. Забелязах, че другата групичка момичета си намериха подръчни материали и започнаха да се оправят с тях, но аз така или иначе си бях приготвила и им ги показах. Те се зарадваха много и всяка си хареса по един изкуствен пенис. Йоана си взе голям и розов реалистичен кур, Силвия пък си взе анално дилдо, което явно много й допадна (тя по принцип си е фен на аналния секс), Ива си избра едно от супер големите ми дилда, а аз… аналните топчета, които много иска да видя как влизат в дупето на Силвето. Хормоните ни вече бяха скочили до небето и никой не подбираше с кого ще си поиграе и кой ще го дразни ли възбужда. Просто всички си бяхме свои. Докато не се позвъни на вратата. Момичетата за миг се стреснаха и се обърнаха към мен. Аз се усмихнах дяволито и отворих вратата…

  - Имате поръчка, ето и доставката…- каза висок и едър мъж с дълъг до земята шлифер. Той влезе вътре, а аз затворих вратата. За щастие, не беше от малцинствата, макар и да беше мургав(точно както си го бях пожелала), с мускулесто тяло и тъмни очи. Той разтвори шлифера и отдолу се показа супер разголената му полицейска униформа. Момичетата се закикотиха и ме поздравиха за оригиналната идея, докато полицайкото не се развихри…
  - Я да видим сега, какви ги вършите тук, а курвички такива?- и той изкара голямата си палка, с дебелината на женска ръка и я развъртя около нас. Момичетата изпопадаха на земята, уж смеейки се, но се запритесниха. Той отиде до Наталия, която лежеше на килима с разтворени крака и, навеждайки се над нея, погали косата й, а после прокара дебелата тояжка по голите устнички на путенцето й. – Ти, защо си се разкикерчила така, а? Я да видим този братко тук дали ще ти влезе?- тя изпъшка леко и наведе глава назад, а мъжът пред нея започна усърдно да плъзга палката по отворът й, а после леко натисна навътре и малка част от нея влезе в путенцето й. Тя извика, а после се изви назад и, плъзгайки ръката си към клитора, започна да се търка и гали с доста бързи темпове. Момичетата хем гледаха, хем се галеха и дразнеха с играчките си, наблюдавайки страшно мускулестото и възбуждащо тяло на стриптийзьора. Мъжът забеляза погледите им и се обърна към тях с премрежен от кеф и желание поглед. Костюмът му всъщност включваше само боксерки и вратовръзка от полицейска униформа, плюс кубинки и шапката. Изглеждаше така, че имах желание на мига да го схрускам. Наталия продължаваше да се търка и пъшка и само след миг изригна като вулкан, а от путето й се изля цял поток от сокове. Мъжът остана поразен, и докато се чудеше как да реагира, Силвия го метна на земята и му скочи отгоре. Йоана й помогна да му свалят боксерите, а после голото котенце на Силвето направо го глътна в себе си. Тя изръмжа от кеф и започна да му се набива и нанизва като подивяла. Йоана стоеше до нея и галеше гърдите й, а аз и Ива лежахме една върху друга на 69 и се галехме с дилдата, които имахме. Изведнъж на мен ми хрумна дива идея, след като Ива се изпразни в устата ми, скочих и минах зад Силвето, тя предугади идеите ми и се наведе напред, а аз хванах голямото анално дилдо и бавно й го нанизах в дупето. Гледката беше толкова възбуждаща и дива, че Йоана свърши само докато гледаше. Наталия продължаваше да се ръга с палката и не виждаше и не чуваше никой друг. След като вкарах цялото дилдо в дупето на Силвия, започна да го движа леко напред- назад, тя толкова много се възбуди, че путенцето й се сви адски много и мъжът под нея започна да й се празни…
  - Ох, какво правиш, бе? Как ще ми свършваш вътре?- изригна тя бясна и скочи. Курът на мъжа продължаваше да хвърля сперма и Йоана се наведе и го пое в уста. Силвия искаше да се измие, но я бутнах на дивана и започнах да я ближа. Още не бях извадила дилдото от дупето й, започнах да го движа доста по- яростно, докато изблизвах спермата от путката й. Тя най- после се поуспокои и отпусна глава назад, а след минута започна да се празни в устата ми. От сочната й пещера се заизливаха соковете й, примесени със спермата, сладки и вкусни като нищо друго. Облизах я цялата от ануса й до клитора, а после се облегнах назад и я погледнах. Беше напълно отпусната и много удовлетворена. Йоана вече беше скочила на полицайчето и бясно го чукаше. Той обаче не се примири с положението си на изчукан и я сложи да легне по гръб и започна да я обладава. Ива и Наталия се оправяха взаимно с двата края на палката, а едновременно с това и се галеха. Мъжът се обръщаше на всички страни, наблюдавайки ни как се забавляваме и се възбуждаше още повече. Той се наслади изцяло на гледката на Ива и Наталия и сигурно щеше да се изпразни още веднъж, ако Йоана не беше скочила и не бе викнала, че иска да си направим заедно една обща оргия, и че иска той да ни се изпразни на лицата. Мъжът нямаше нищо против. Така или иначе оргията беше пълна, наредихме се по голи дупета една до друга и той започна да ни го набива една след друга. Освен в путетата, ни поизчука и отзад, като с някои не издържа и им се изпразни(напълни дупето на Силвия, както и секси бразилското задниче на Ива). След като ни мина всичките и анално, ни нареди да се обърнем и да изплезим езици и започна да ни пръска със спермата си. Усещането беше страхотно. След като свърши, всяка му го облиза, а после всички се отпуснахме кой където може, и заспахме. Полицаят остана между нас, с уговорката, естествено, че ще му заплатим допълнително. През нощта (по някое време), се събудих силно възбудена и реших да му се отдам още веднъж преди да си е тръгнал и тъкмо му се нанизах, когато чух, че вратата се отключва и вътре влезе Никола. Той светна и пред него блесна цялата ни гола дружинка…
  - Закъсня, купонът свърши…


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:16 am

  Женска вечер-1


  - Остани още малко, наистина ли не искаш да прекараш вечерта вкъщи? Купила съм вино, а има и вечеря…
  - Не мога, обещах на колегата да му занеса резервоара. Какво да направя? Да го оставя да си чака ли?
  - Е, то винаги така се почва. А после цяла вечер няма да ми се прибереш. Както всяка вечер…
  - И аз имам нужда от почивка, не мислиш ли?
  - Аз не съм ли ти за почивка и успокоение?

  Никола се обърна с гръб към мен и наведе глава. Високото му слабо тяло леко се прегърби, дългите му коси паднаха пред лицето му и закриха очите му. Ах, какви прекрасни очи имаше този мъж. Какво влияние имаха те над мен… Той се обърна към мен, усетих страстта в погледа му. За миг сякаш копчетата на жилетката ми се разпориха и се пръснаха на хиляди частички. Сутиенът ми падна, нещастно разкъсан на парчета, а големите плътни гърди като сочни гроздове, се разлюляха и аз буквално се отпуснах назад и опрях стената. А той дори не ме бе докоснал… Присви като леопард очи и заби зъби в плътта ми. После надигна жилетката ми и я захвърли на пода. Усетих се като жалка плячка в ръцете му, обърна ме с гръб към себе си, но не спираше да ме хапе и ближе. Навсякъде, усещах дъха му, кожата му, силните му ръце, които обвиваха моите, усещах как цялата настръхнах, а отдолу се навлажних както всеки път, когато се поддам на завладяващия му поглед. В миг той надигна черната ми кадифена пола и с един замах смъкна плитките ми бикини, свали ги до коленете ми, а после ми нареди с твърд мъжки глас:
  - Свали ги, искам да се наведеш и да ги свалиш!

  Не търпеше никакво възражение. Наведох се леко, а полата ми бе високо запретната над гърба ми, бе я прихванал здраво, придърпа ме както си бях наведена и се притисна към мен. Усетих възбудената му мъжественост, когато притискаше слабините си в мен. После с една ръка разкопча панталона си и го смъкна малко по- надолу, смъкна и боксерите си и след дълга обсада, най- после навлезе в териториите ми… Завладя ме от раз, отведнъж влезе в хубаво разораната ми земя, усетих как препуска като див кон, побеснял, възбуден, разбеснял се от необяснимите си пориви. Дълго ора, усещах как ту влиза в мен, ту излиза. Струен извор текна от мен, бистра вода, сладка и кристална като сините ми очи. Възбудата ми беше неописуема. След миг изворът ми бе примесен с вулкан от чисто малко, разми се и всичко побеля. По краката ми се спусна бяла сочна диря от сокове. Той се облегна назад, а побеснелият висеше пред него, отпуснат, разтоварен…

  - Няма да се бавя. Обещавам…
  - Няма значение, ще си намеря какво да правя…

  И така и стана. Още докато се бях надупила пред него, в ума си се развихриха пъклени планове за вечерите, в които ме оставяше съвсем самичка. И какво измислих… Неописуемо, необяснимо…

  - Наталия, здравей, Ема е. Сама ли си? Ако си свободна, имам предложение!- Първият ми телефонен разговор мина добре. Оставаха още четири. Дали щях да имам същия успех?

  Оставих слушалката настрана и се погледнах в огледалото. Сладката ми муцунка издаваше дивата ми страст към мъжете, колекционерка съм, но предпочитам да гледам…

  - Ало, Йоана? Миличка, тази вечер съм намислила страхотен купон, искаш ли да ни дойдеш на гости? Само по женски ще бъде…


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:16 am

  Учителят


  Тя бавно изхлузи презрамката на ефирната си рокличка. Беше много топло и вече час чакаше учителя си по френски да дойде. Беше 18 годишна, с дълга кестенява коса, леко къдрава, висока около метър и шейсет, но доста развита и знойна за възрастта си- имаше доста големи гърди и рядко си позволяваше да излиза от къщи без сутиен. Тази година завършваше 11 клас и ужасно много й трябваше отлична оценка по френски език. Беше си решила да направи всичко възможно за да постигне целта си.

  Учителят влезе. Той беше 26 годишен, с катранено черни коси и гъсти красиво извити вежди. Очите му бяха светло сини, в контраст с леко мургавото му лице и малките му червени устни. Беше облечен с плътно прилепнали черни дънки и бяла тениска, която подчертаваше красиво оформеният му гръб и мускулестите му ръце. Тя се обърна към него и му се усмихна. Цялата й рокля се разтресе, а тя не беше много дълга- бяла полупрозрачна рокля с презрамки и стигаща до средата на бедрото. Роклята й й стоеше прекрасно и страхотно подхождаше на високите й сандали и подчертаваше всичките й достойнства- млечнобялата й още детинска кожа, незасегната от пубертетските мутации, големите й гърди и красивите й синьо- зелени очи, подчертаващи се в различна степен от облеклото й.

  Още с влизането му тя се изчерви страшно много, и красива руменина заля цялото й лице. Приличаше на котка тръгнала на лов. Той се засмя и тръгна бавно към нея. В библиотеката нямаше никой и това малко я смущаваше. Знаеше, че по това време рядко идват хора и щяха да са сами поне още 2-3 часа. Той я поздрави и я попита какво прави тук. Тя не знаеше какво да му каже. Беше загубила и ума и дума пред мъжествения му вид. Та той беше близо метър и деветдесет, и почти два пъти по- голям от нея, а тя се чувстваше просто като дете пред него… каквото си и беше. След дълго мълчание с леко притеснение и заекване, тя му обясни, че й трябва пълна шестица за годината за формиране на бала, а за да я има й трябва и шестица по френски. Той я погледна с лека насмешка и я погали нежно по косите. Краката й омекнаха. Тя си помисли, че ще се пръсне при този негов жест на интимност. Той се наведе леко и я целуна нежно по бузата. А тя толкова много се притесни, че се залюла и замалко да падне. Той я хвана внимателно през кръста и я взе на ръце. Беше толкова лека и нежна, като перце. От нея лъхаше детска невинност и чистота. Тя го обгърна с ръце през врата и зарови лице в косите му. Той я занесе на дивана и я сложи на него. Погледна я дяволито и каза:

  - Ами да започваме!- смигна й леко и се наведе над нея. Започна да целува леко нежната й детска кожа, захапа гальовно вратлето й, а ръцете му зашаваха надолу. Тя се уплаши и се отдръпна назад. Погледна го въпросително и зачака някакъв отговор. Той й каза, че няма да й направи нищо лошо. Просто малко ще си поиграят, а тя ще си спечели шестицата за годината. Малко неуверено, тя се приближи към него и го целуна по бузата. Очите им се срещнаха и прехвърчаха искри на страст и копнеж. Той смъкна чевръсто презрамките на роклята й и пред него се откри невероятна гледка- две доста големи, горещи, девствени гърди напираха под сутиена и упорито се бореха за свободата си. Той ловко се оттърва от сутиена и като стар скулптор, ваящ красива гола жена, започна да гали нежните й гърди, милваше ги нежно с върха на пръстите си и си играеше с върховете им. Тя затвори очи и се отдаде на удоволствието. Той бавно заслиза надолу под корема й, където никой досега не я беше докосвал. Тя застена, изви се и се притисна силно към него. Разтвори страстно крака, докато той вече беше смъкнал гащичките й. Пред него се разкри красивият девствен розов полов орган на това красиво момиче. Той зацелува гальовно малките й тънки, невиждали самобръсначка бели крачета, галейки ласкаво с една ръка бедрото й, а с другата малкото й клиторче. Тя се отпусна на дивана и се потопи в това море от блаженство. Той се покачи нагоре и прокара език по розовите й срамни устни. Бяха толкова сладки и нежни, че не му се щеше да спре. Галеше ги нежно с език, докато търкаше с палеца си възбуденият й клитор, после го пое в уста и започна да го ближе нежно с върха на езика си. Лека вълна я разтресе и тя достигна първия си оргазъм. Но той не спираше, продължи да го смуче нежно, докато лекичко с пръсти разтвори малките й гладки устнички и разкри мъничкото й отворче. Реши се и прокара език и по вътрешната им страна. Погледна я със страстен поглед и бавно вкара езика си в малкото отворче на влагалището й. Тя се разтресе отново и за втори път свърши. Той се изправи и я целуна по бузата. След това хвана ръката й и я натисна към панталона си. Тя го погледна с примрежен поглед и ласкаво смъкна ципа му. Извади члена му. Досега не й се беше случвало да стои пред мъж… с член. Не че не е нормално да ги имат, но не беше виждала мъжки член. Взе го в ръка и го огледа любопитно, хареса й да гали главичката му, а още повече пък се хареса и на него. Изведнъж се приближи рязко към него и я пое в уста. Беше чувала, че така правят някои жени и й се щеше да опита. Започна да гали с устни и език члена му, а в същото време го търкаше и силно в ръката си. Той я гледаше и се учудваше как може момиче на нейната възраст да знае такива неща. Тя го поемаше почти целия в устата си и го търкаше с ръка. Мастурбираше го сякаш цял живот е правила това. Харесваше му да я гледа, да вижда как влиза в девствената й уста и след малко свърши. Изпълни цялата й уста с любовния си сок, а тя като страстна негова почитателка, попиваше всичко… Изгълта го и го погледна лукаво. Той я вдигна и я притисна силно към себе си. Харесваше я и не му се искаше да й отнеме девствеността по такъв начин. Внезапно чуха шум и бързо се облякоха. Целунаха се за последно и се разбраха, че шестицата й е уредена.


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:17 am

  Обрани


  Лили простена, когато слезе от колата. Настроението й беше лошо цял ден и дори и сега не ставаше по-добре. Тя продължи да сумти и мърмори, докато вървеше по пътеката към входната врата.

  - Първо- трябва да работя в събота, закъснявам защото съм се опитала да помогна на най-глупавите хора на планетата и на всичкото отгоре той дори не ми се обади или не ми прати поне един смс да попита, кога ще се прибера, ще закъснея ли и изобщо как съм.

  Обикновено тя беше много спокойна и организирана, дори и в най-лошите дни. Днес обаче изобщо не се чувстваше във форма и не се и опитваше да го прикрие. Тя блъсна вратата и изрита обувките си към шкафчето, където обикновено ги оставяше прилежно. След това се насочи към кухнята- умираше от глад, все пак… тогава нещо привлече погледа й. Тя бавно влезе във всекидневната. Мястото изглеждаше ужасно. Телевизорът го нямаше, също така компютърът и лаптопът й, етажерките бяха разрушени, а книгите разхвърляни навсякъде, възглавниците бяха разкъсани. Докато оглеждаше хаоса забеляза една от любимите си снимки съборена на земята до дивана, със счупена рамка и разтрошено стъкло.

  - С…скъпа…? Ти ли си?- чу тя познат глас и скърцане от горния етаж.

  “Тошо си е в къщи, мястото изглежда ужасно, няма полицаи, а той се крие на горния етаж”- беше първата мисъл на Лили. Лицето й се намръщи и тя се втурна нагоре по стъпалата крещейки:

  - Веднага ми кажи какво е станало и дано да имаш много добро оправдание за това, което се е случило тук или ще те убия!

  Когато нахълта в спалнята, първото нещо което видя, беше закопчаният за леглото с белезници Тошо.

  - Ъ… здравей, скъпа. Ние… бяхме обрани.

  Тя остана като ударена от гръм за няколко секунди, след което се отърси от шока и отиде бързо до леглото.

  - Съжалявам, скъпи. Просто денят ми беше отвратителен. Не исках да ти крещя така. Добре ли си?

  - Да… Добре съм.- усмихна й се той.- Можеш ли да намериш ключовете за тези неща? Стоя така от няколко часа.

  Лили бързо се обърна и повдигна събореното шкафче и отвори чекмеджето, където обикновено държаха ключа за белезниците. След като порови вътре се притесни, че може да са го загубили тя коленичи на пода и след кратко търсене го намери.

  - Ето го!- каза тя и се изправи.

  Тя се качи на леглото, седна на стомаха му и приближи ключа към белезниците, но изведнъж спря. Погледна го и на лицето й се появи странна усмивка. Тошо повдигна едната си вежда, когато видя как тя поставя внимателно ключа на нощното шкафче и се изправи над него. С тънка усмивка тя започна бавно да разкопчава ризата си, като правеше кратка пауза преди да разкопчее следващото копче и така докато не разкопча всичките. Тя остави ризата да се свлече от раменете й и отдолу се разкри розово-черният й копринен сутиен. Бавни плъзна ръце по корема си и сластно размачка гърдите си покрити от сутиена. След това плъзна ръцете си надолу към полата си. Започна да върти леко бедрата си, докато смъкваше полата надолу, докато тя не се свлече около глезените й и беше изритана настрани. Тошо беше много изненадан, докато гледаше нагоре към красивото й тяло, покрито единствено от фините бикини и сутиен.

  - Имах наистина ужасен ден и се надявам, че нямаш нищо против да ми помогнеш да го направя малко по-хубав. – усмихна се тя към него, докато леко търкаше слабините си през бикините. Тошо можа само да се усмихне и да гледа без да мига случващото се пред него.

  Когато стана достатъчно влажна, пъхна пръстите си в ластика на бикините си и отново с въртеливи движения на дупето, ги смъкна надолу по гладките си крака. Лили клекна над него и постави клитора си точно пред устата му. Тошо изплези език и я близна нежно. Лили изпъшка, сграбчи главата му и я придърпа силно към слабините си. Той разбра, че тя не иска да бъде дразнена дълго време и се захвана за работа, като прокарваше езика си бързо по устните и клитора й, а тя притискаше главата му все по силно към себе си. Стенанията й се засилваха и подхранваха ентусиазма му да я задоволи все повече и повече. Пъшканията й преминаха във викове на върховно удоволствие и тя се разтресе над лицето му в оргазма си. Беше толкова приятно, че тя се отпусна напълно и се стовари до Тошо, а гърдите й се повдигаха и спускаха бързо. Той се напрегна и успя да се обърне към нея и обсипа рамене й с целувки.

  - Как ти се струва денят сега?- усмихна се той.

  - Господи…- успя да промълви Лили.

  Полежаха няколко минути на леглото, когато Тошо се усмихна дяволито. Той изви ръцете си, напрегна се и успя да се преметне през кракът й и легна върху нея. Тя разбра намеренията му и бързо разкопча панталона му и ги смъкна надолу, разкривайки подутият му член. Тошо протегна шията си и захапа нежно ухото й, докато проникваше в нея. Тя изпъшка сладострастно и той се усмихна. Искаше да й достави повече удоволствие и ускори движенията си, като започна да натиска малко по-силно. Лили разтвори широко краката си, защото го искаше целия вътре в себе си. Тя отново запъшка силно и направо го побъркваше от желание.

  Тошо усети, че тя е много близо и искаше да я накара да се изпразни още един път. Той заблъска силно между краката й и приближи устните си към ухото й и изръмжа:

  - Кой командва сега, а курвичке? Ти си моята малка курвичка, нали?

  Лили изкрещя в екстаз и започна да се тресе в оргазма си под него. Той спря за малко, като обсипваше бялата й шия с целувки.

  -Страхотен си!- прошепна тя, след което го претърколи от себе си.- Но сега е твой ред!

  Тя се плъзна надолу по леглото и сграбчи все още коравият му член и започна бавно да го масажира. Тошо отпусна глава и затвори очи. Той усети езичето й по ствола на члена си, а след това и топлата й уста. Тя започна да движи устните си по целия му член, като го поглъщаше колкото може и ръмжеше леко, изпращайки приятни вибрации по члена му. След всичко, което се беше случило не му трябваше много за да го докара до ръба.

  - Ох… Ще се изпразня!- изстена Тошо.

  Лили постави устните си около главичката на члена му и започна да го търка много бързо с ръка. Тошо извика силно, разтресе се и изстреля спермата си в смучещата й уста. Той се отпусна омаломощен, докато членът му бавно омекваше. Лили взе ключа от шкафчето, отключи белезниците и ги хвърли на пода. Тошо разтри изтръпналите си китки и прегърна съпругата си.

  - Дори и обрани, все още се притежаваме един друг.- каза той с усмивка.- Обичам те.


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:17 am

  На Лов

  Някъде в средата на нищото, скрита в сенките на нощта, красива млада жена дебне своята жертва. Въоръжена с невероятен чар, дълга руса коса, големи кафеви очи и блестяща усмивка, тя е тръгнала на лов за мъже. Тялото и съзнанието й я карат да изглежда почти като изгладняло животно, готово да разкъса всеки мъж пред себе си.

  Тя се оглежда внимателно и забелязва мъж под уличната лампа до кръстовището. Той стои изправен и самоуверен и няма никаква представа, че го наблюдават. Оглежда го внимателно, а после се приготвя за атака. Излиза бавно от тъмнината, оставяйки възможност на светлината да я облее изцяло и да затанцува по тялото й при всяко нейно движение. Тя носи само дълго черно палто, което се свлича по едното й рано с единствената цел да покаже толкова, че да го възбуди. Примигва с влажен поглед, а после се приближава. Лекият бриз развява косите й и те се разпръскват във въздуха като нощни птици. Той я наблюдава внимателно, обляга се на стълба на лампата, а после пали цигара без да я изпуска от поглед. Тя спира за секунда и го оставя да полюбопитства, докато гледа грациозните й движения.

  Момичето плъзва ръка по гърдите си и откопчава бавно първото копче на палтото. Само след секунда горната част на гърдите й се показва. Тя отново тръгва към него, но така сякаш се плъзга. Той продължава да стои неподвижен, сякаш я е чакал цяла нощ за да дойде точно при него. След като се приближава достатъчно, тя спира и продължава да го гледа. Само на една ръка разстояние е, но никой от тях не протяга ръка за да достигне другия. Той се навежда напред за да я прегърне, когато я вижда как почти е допряла гърдите си до него. Гмурка се в дълбоките й тъмни очи и протяга ръка за да разкопчае следващото копче. Тя стои с високо вдигната глава, така, че да оголи хубаво шията си, а и ръцете и гърдите й са почти разкрити. Той разкопчава следващото копче и гърдите й се отпускат голи и свободни пред очите му, готови да бъдат сграбчени и мачкани от него. Той спира за момент, а после поема дълбоко дъх, облизвайки се, и ги хваща с ръце, готов да опита и оближе гърдите й. Той спуска ръка надолу и стига до следващото копче на палтото й, а в същото време устните му се движат нагоре към шията й. Той я ближе и гали, докато разкопчава и последните две копчета, а после сваля палтото от раменете й и го пуска на земята.

  Тя остава напълно гола пред него, а твърдият му член вибрира в тесните му дънки, докато ръката му се плъзга нагоре и надолу по голата й топла кожа. Сега беше неин ред да действа. Тя стига копчето на дънките му и го откопчава, а той обгръща голото й дупе с ръце. Панталоните и слиповете му се спускат надолу по бедрата му и стигат глезените, разкривайки огромния му надървен пенис. Тя се надига нагоре и подхваща тениската му от долния край и я сваля, наслаждавайки се на мускулестата му фигура. Докато му съблича тениската, той се навежда към нея и я целува по устните. Тя му позволява да оближе устните й. Езикът й среща неговия, докато ръката й хваща здраво голия му член и започва да плъзга длан по него. Надървен до пръсване, той е почти на ръба да й се изпразни в ръката. Мъжът спуска ръце по гърба й, галейки я, стига до голите й бузки, а после пак се качва нагоре, приближавайки тялото й до себе си.

  Той хваща здраво с ръце голите й бедра и я повдига нагоре. Възбудена от силата му, тя обвива крака около него и го оставя да плъзне дебелия си меч в нея. Ръцете й го прегръщат силно, а цялото й тяло се разтреперва от удоволствие при навлизащия в нея член. Главата й се спуска назад и косите й се разлюляват от топлия бриз. Той се навежда към нея и захапва голата й шия, с всеки следващ тласък, той захапва все по- силно и по- силно. Тя изпищява от болката, която й носи невероятно удоволствие.

  - Свършвам! – виква тя.

  Той ускорява тласъците си, забивайки все по- дълбоко дебелия си боздуган. Бедрата й са здраво обвити около кръста му, той я е хванал здраво и я държи, начуквайки я на хуя си. Тя изпищява силно, когато усеща плъзващите се струи жива вода в нея, съживява се и изкрещява силно. Той я притиска силно към себе си, тежки капки пот капят по гърдите й от косите му. Последна целувка като тежко вино се разлива по устните им и той я пуска на земята. Тя е доволна, усмихва му се, а после се изгубва в мрака…


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:17 am

  Празнично  Изнасилена, точно като за осми декември. Вече четири години съм студентка и с удоволствие празнувам студентския си празник, но май последният е един от най- запомнящите се. Не знам точно ли е използвано определението “изнасилена” в случая, защото само докато си мисля и пиша затова, се възбуждам до полуда.

  Беше към 11, вече бяхме прекарали доста време с компанията в ресторанта, замаяхме се всички и се поотпуснахме. Аз лично бях цяла вечер само на вино, което винаги ме възбужда страшно много. След като пофлиртувах с всички мъже на масата, а те не бяха никак малко, казах на гаджето си, че отивам до тоалетната, взех си дамската чантичка под ръка и се изгубих в тъмния коридор, водещ до така необходимото помещение. Тоалетната не беше обща, но като във всеки модерен и луксозен ресторант, беше разделена на две- врата до врата. Влязох в самото тоалетно помещение, исках първо малко да се освежа като си измия лицето, и наведох глава след което пуснах водата. След като намокрих лице и затворих очи, чух, че някой зад мен трясна вратата и врътна ключа. Реших, че някой е влязъл преди мен и не вдигнах глава. Продължих да изплаквам лицето си, когато изведнъж усетих нечии ръце на ханша си. Реших да се надигна и да погледна кой е, но човекът ме хвана за врата и старателно ме държеше надолу. Уплаших се и извиках силно за да разбера кой е, но от човекът за себе си, не получих никаква реакция. Усетих силният му парфюм, който определено не беше на никой от компанията ми. Това сякаш още повече ме притесни, но и ме възбуди. Докато се опомня, мъжът надигна дългата ми до коляното кадифена пола и смъкна чорапогащника ми до коляно, след което му бе необходимо само да отмести прашките ми, за да достигне до целта… Вместо това, обаче, той извади члена си и започна да го търка в устничките ми, които вече се бяха навлажнили от потеклата мъзга, започна да го пляска по дупето ми и накрая само поотмести прашките ми и ми го вкара от раз…

  В този момент като че ли се осъзнах. Макар и да бях възбудена, и да ми бе харесало страшно много, викнах като ощипана и се опитах да го хвана с ръце. Той не ми позволи да се дърпам много и хвана двете ми ръце със своите. И продължи да ме чука. Това обаче ми позволи да надигна глава и да го видя кой е…

  Останах хем учудена, хем безкрайно обидена, когато видях, че зад мен седеше едно от момчетата- сервитьори, на който цяла вечер хвърлях палави погледи и дразнех, разголвайки ту гърдите си, ту краката си. Той не каза нищо, а само наведе глава, хвана ме здраво за ханша и продължи да ме чука. Аз не можах да изрека и дума. Възбудата ми не премина, а даже напротив, засили се адски много, имах чувството, че в мен е зейнала яма и чака да бъде запълнена. Той ме чука още малко, а после усетих как се изпразва в мен, обърнах се за да го прегърна или да покажа някаква нежност, но той бързо се отдръпна, обу се и отключвайки с един замах, вратата на тоалетната, ме остави да седя със смъкнати гащи вътре. Възбудена. Неудовлетворена. Обидена. Имах страшно желание да се чукам, или да бъда изчукана, но не по този начин. А както трябва. Набързо влязох в дамската тоалетна, пооправих се и се върнах на масата. Цялото ми лице бе пламнало от срам, не знаех как да погледна гаджето си, чиито първи думи бяха естествено:

  - Къде се забави толкова много? Чакахме те за да вдигнем тост!
  “И таз добра”, помислих си, ако изпиех още и една чаша вино, сигурно щях да изнасиля всички мъже в заведението. Не дочаках и секунда, и след като видях, че някой мъж се отправя към тоалетната, веднага скокнах и се отправих веднага натам. Дочух как затваря вратата на тоалетната си, без да я заключва(забелязала съм, че мъжете много по- рядко заключват вратите на тоалетната) и преди да е направил каквото и да е, нахлух вътре. Високият тъмнокос мъж на средна възраст остана крайно учуден от действието ми, но не каза нищо. А аз не можех и да искам да каже нещо, защото само след секунда членът му реагира и започна да се надървя. Аз веднага коленичих пред него и му го поех в уста. В този момент се почувствах като някаква долна и дива мръсница. Но всичките ми задръжки си бяха отишли с онзи младеж, който току- така реши, че трябва да ме изчука. Сега като че хич не ми пукаше. Хуят на мъже беше страхотен- дебел и не много дълъг, сладък и с ярко изразени жили. Затворих очи пред него, духайки му, и се оставих на фантазиите си, представяйки си как курът му пори сладкото ми котенце. Явно се бях заиграла твърде много, защото, когато отворих очи, мъжът вече бе сбръчкал лице и се готвеше да изпразни голяма порция сперма в устата ми. Приех я на драго сърце и се облизах лакомо, но когато понечих да му го надървя пак, той ме погледна въпросително и само каза:

  - Трябва да се връщам на масата, жена ми ме чака!

  Притесних се от думите му и осъзнах колко безразсъдно постъпвам, за миг в главата ми се появиха хиляди мисли, замислих се за последствията, когато…

  - Точно тук очаквах да те намеря… Но защо си в мъжката тоалетна? - попита Иво, гледайки ме въпросително. Мъжът, на когото бях духала, отдавна се беше изнесъл, а аз стоях в средата на тоалетната, приклекнала и замаяна и мислех… Какво обяснение трябваше да му дам и какво обяснение очакваше всъщност, тези неща май ме притесняваха най- много. В момента, в който го видях обаче, в мен не се появиха въпросите, а просто се зарадвах, че се появи още един мъж… който може би щеше да ме задоволи… Усмихнах му се и му се нахвърлих, след което… в сравнение с предните два жалки опита, правих най- хубавият секс в живота си и за първи път свърших толкова много пъти. А като че ли обстоятелствата около самата случка, само ме възбуждаха още и още повече…- Та все пак ще ми кажеш ли какво правеше в мъжката тоалетна?


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:18 am

  Да се обичаме по италиянски..  - Пускам те да ходиш, където искаш с когото искаш, но искам да знам. Всъщност… даже ще ми хареса да те гледам. Какво ще кажеш? Но ако го направиш ти, искам да го направя и аз…- това ми бяха условията за една евентуална изневяра на половинката. По принцип съм готова на тази жертва, но всичко си има цена. Няма да се дам лесно. Той така или иначе всяка вечер ми разказваше какви са колежките му, коя какво носи, как си прави косата, какъв грим носят… Фантазирахме заедно, мислехме си какво ли би било ако….

  Ако ли? Той лежеше до мен, превключва каналите на телевизора, беше към 1 и половина. Върти, върти и все до порното стига. Направи ми намек, два, три, целунах го по бузата и плъзнах ръка под завивката.

  - Май си възбуден, а?
  - Иска ли питане… Лежа до теб, все пак. – Отвърна на целувката ми, а после се търколи върху мен. Между нас вече не седеше нищо. Притисна ме силно и ме зацелува по гърдите и шията.- Желая те…

  Прошепна ми го толкова нежно и хубаво, че щях да се разтопя. Обхванах дупето му с ръце, а после го притиснах към себе си. Беше меко и много топло. Членът му пронизваше бикините ми, искаше ме толкова бясно, че бе готов сякаш да ме изнасили. Прегърнах го силно, а после свалих боксерките му. Той хвана леко бикините ми и ги свали надолу. Голото ми и влажно котенце се разкри пред очите му и той залепи устни върху него. Изпъшках тежко и отпуснах глава назад. После се изправи и ме погледна с палав и някак див и непокорен поглед. Усмихна ми се и каза:

  - Значи ми даваш да оправя някоя от колежките?
  - Може, обаче искам да е умна поне колкото мен…
  - Точно това е много трудно за изпълнение… Знаеш го много добре…

  Ох, знам, знам… Замълчахме, притиснах го към себе си и плъзнах ръка по корема му, насочих твърдия му инструмент към целта и надигнах дупе. Усетих как се вряза в мен и затворих очи. За миг си представих как вместо мен под него стои Надежда- високо стройно момиче, на моята възраст, с дълги кестеняви коси, крака като на манекенка и доста приятна, но леко свирепа физиономия.

  - Надя по- добре ли би се справила от мен с това?- попитах аз, а после се обърнах върху него и зацелувах гърдите му. Беше много топъл и мек, кожата му бе невероятно нежна и влажна, зацелувах зърната му, а после направих кръгче около пъпа му с език, целувах го навсякъде, а той само пъшкаше и стенеше. – Иска ти се да й смъкнеш онзи тесен панталон ли? Може би ще изглежда много хубаво надупена на бюрото ти, докато си проверява пощата, а ти й го набутваш в тясната путка, а?- След тези приказки продължих надолу и обиколих с език скротума му, налапах в уста топките му и ги засмуках съвсем леко. Той продължи да пъшка и стене, соковете ми бяха по целия му член и топки. Когато приключих с облизването на последните, се спрях повечко на пениса му. Поех го в уста, заоблизвах го, но преди да се съсредоточа изцяло върху него, продължих разговора си- Да, тя има много хубаво и стегнато дупенце. Сигурно ще се събере в едната ти лапа. Мускулесто и изпъкнало, сигурно устничките й се очертават хубаво между дългите й колкото на газела бедра. Месести и плътни, а по- навътре- хубави топли малките срамни устнички, крият голия й клитор, а отвътре- червено и мокро като пещерата на падащ връз нея водопад…- Той отметна глава назад, запъхтя, запръхтя, а аз налапах члена му, наплюнчех хубаво и започнах да го ближа и лапам чевръсто. Не му трябваше много при тази моя палава игра… Само след секунди той свърши мощно в устата ми и се отпусна изморен.
  - Не знаеш как бих й разпорил путката…
  - О, сигурна съм, че би…

  Отпуснахме се един до друг, прегърнати и заспахме. На другата сутрин станах рано за да му направя закуска и кафе. После се вмъкнах в леглото, нацелувах го, хванах вече еректиралия му пенис и го предупредих, че е време за ставане. Той ме повали на леглото и ме прегърна.

  - Знаеш ли как искам да те взема ей така, както си само по нощничка, с леко подпухнали очи и без бикини?
  - Всяка сутрин искаш….Но май вече сме говорили за сутрешната ти ерекция…
  - Все още ли мислиш така?

  Той не дочака отговор, запретна ми нощницата нагоре и ме напълни до край. Изпъшках високо, не бях много влажна и действието беше малко по- болезнено отколкото очаквах. Но той не се спря, продължи да ме обладава, душейки ме с ръце, и след минута ме напълни с лепкавата си и топла сперма. Отпусна се на една страна и затвори очи.

  - Ох, обичам сутрините… Хайде да пием кафе.
  - Всичко е готово, идваш ли?

  Прегърнати, отидохме до кухнята и седнахме, той ме придърпа в скута си и ме сложи да седна в него. Хапнахме заедно, пиейки кафе, а после се заприготвяхме за работа.

  - Днес до колко си?
  - Ами, не знам точно, може би до към 6 и половина.
  - Аз се прибирам към пет, ако искаш ще направя вечеря- каза той, усмихна ми се и ме целуна.

  Тръгнахме заедно и се разделихме малко преди кръстовището със светофарите. Пожелахме си лек ден и се оставихме в ръцете на работата.

  Зачаках вечерта с нетърпение. Отдавна не ми беше правил вечеря, учудих се на ентусиазма, с който го каза. За щастие работата ми тръгна добре и още към 5 и 20 бях приключила. В 5 и 40 вече си бях пред вратата. Направи ми впечатление светнатата лампа и липсата на каквито и да е аромати, носещи се. Очаквах вечеря…Какво ли щях да заваря?

  Влязох и видях чужди ботуши- високи, кожени, лъскави, а над тях- красиво кожено палто. За миг всичко се преобърна в мен, какво се случваше, какво става? Главата ми се завъртя, стана ми лошо и клекнах, от палтото й се носеше аромата на стилен дамски парфюм. Стана ми още по- зле. Облегнах се на стената и си поех дълбоко въздух, трябваше първо да се успокоя. Огромни дози адреналин се изляха в кръвта ми, събрах смелост, грабнах единия ботуш и нахлух в стаята с мъжа ми и момичето- Надя. Гледката беше потресаваща. Тя легнала по гръб с широко разтворени крака, а той- между тях, забил нос в путката й. Още преди да реагират, в главата ми се завъртя мисълта колко рядко го правеше той с мен. Ярост, злоба, гняв и дива ревност ме обзеха, завъртях ботуша и яко я шибнах по ръката. Тя изцвили и зарева, а мъжът ми скочи като опарен, погледна ме с шокирани очи, а аз с дивашки поглед изпратих втория си удар към него, удряйки го през лицето с токчето на ботуша на мадамата. Не съм малка, никак даже, скочих му неочаквано и го повалих на земята, после се втурнах към шибаната кучка, хванах я за косата и я затътрих към входната врата. Тя все още беше отключена, за мое щастие, изхвърлих боклука навън, барабар с високите й кожени ботушки и палтенцето й, и заключих след нея. Върнах се в стаята, той изглеждаше разярен. Още по- възбуждащ, сексапилен, див… Исках да го изям, но бях бясна и полудяла от ревност. Затичах се към него и му шибнах як шамар през лицето, той хвана ръката ми и я завъртя зад гърба ми, за първи път и аз да усетя болка… физическа. Беше силен, много силен, затова ме възбуждаше и толкова бясно. Но не исках да му се дам толкова лесно. Наведох се надолу и обърнах глава назад. Той отпусна ръката ми, а аз успях да се претърколя, ритнах го в слабините и, когато го видях, че се навежда с плачевен вик, до бутнах напред към леглото. Той се строполи там, но злобата и страстта в очите му не бяха преминали, викна диво и ми се нахвърли, нахапа ми врата, хвана ме за гушата и ме хвърли на леглото. Не си казахме и дума. Скочи връз мен, разкъса ми розовата блузка с деколте до пъпа, махна сутиена ми и захапа до кръв зърното ми. Изпищях и хванах главата му, но той бе предвидил това и хвана ръцете ми, изпявайки ги нагоре. Крещях и ревах като бебе, болката беше нетърпима. Едната му ръка бе все още свободна захвана да маха панталона и бикините ми, но скъса и двете, макар и не много. Останах гола под него- гол, див и разярен като бик, а аз двойно по- разярена дива кучка. По кожата ми се стичаха ситни капчици пот, бях млечнобяла, а сега и розовичка. Гърдите ми- големи и плътни, се тресяха от ускореното ми дишане. След като успя така да ме обиди и разсърди, просто нямаше начин да му се дам лесно, ритах и хапех на поразия, но той ме зашлеви два- три пъти силно през лицето и ме накара да кротна. После ме сложи на коленете си и ме удари силно по дупето. Подивях. Обърнах се и с лакът му счупих носа, исках да му сторя и още много неща, но не ми даде сърце… След като се строполи назад с кървящ нос, се нахвърлих отгоре му, членът му бе още твърд като скала, нанизах се и запъшках и запръхтях като дива кобилка. Усещането беше страхотно. Загалих клитора си и само след миг усетих най- невероятния оргазъм, който някога съм изпитвала. Макар и да го болеше нечовешки, той ме прегърна през кръста и започна да ме начуква на кура си. Възбудата му бе по- дива дори и от моята. Разтърсващ оргазъм го повали почти на земята. Беше като в безсъзнание. Отпуснахме се един до друг, изморени, запъхтени, потни, с кръв и сополи и много сълзи. Носът му кървеше все още, останахме да лежим така. Гледах го с най- влюбения и освирепял поглед и не можех да повярвам, че всичко това се беше случило и то за толкова кратко време. Насилието ме възбужда. И то страшно, но не съм предполагала, че мога да изпадна в такъв бяс. След това веднага се приготвихме и отидохме да го прегледат. Не си казахме и дума, но не беше нужно. С момата така и не разбрах какво стана. Ама на кого ли му пука за нея?


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:19 am

  За човешките отношения или защо се държим гадно..


  Беше вечер. Поредната вечер, в която не си казахме и дума. Готвех се за изпит, изнервена до неузнаваемост, само стисках зъби и се сдържах да не изкрещя. Мина 6 вечерта, той не се появи. Минах през кухнята за да видя наред ли е всичко. Масата беше сложена, чиниите- измити, всичко беше идеално. Липсваше само той. Върнах се на бюрото си и задълбах пак в дебрите на човешкия мозък. Скука. Отново станах, разходих се из хола, отворих лаптопа, видях, че няколко човека ми бяха писали. Скука. Затворих го и седнах. За миг всички спомени от връзката ни изплуваха пред мен. Присетих се за първата ни среща, за първата целувка, първия ни път… за семейното гнезденце, което си бяхме скроили. И за ревността. Мразех тази черта от характера си, рядко признавах, че ревнувам, защото още по- рядко го показвах. Но ако ми се случеше да излея гнева си, бях непоколебима. Изсипвах всичката си злост наведнъж…

  Затворих очи и се опитах да се абстрахирам от всички тези мисли. Дънковите ми панталонки ми стягаха и някак търкаха голото ми котенце, бях с боди, което в горната си част бе с дантела. Носех го без сутиен. Огледах се и се запитах какво става с мен, защо ли се държах така, наистина…

  Чух, че вратата се отключва. В същия миг в мен се надигна страшна ярост… Сякаш досега не се бях опитвала да се успокоя, а напротив… Останах в тъмното със затворени очи и се опитах да се успокоя… Уви, не успях. Вратата на хола се отвори и той влезе вътре. Светна и ми се усмихна.

  - Здравей, миличко. – дойде и понечи да ме целуне.- Какво става?

  Не последва отговор. Опитвах се да не му отговарям, опитвах се… но ми беше страшно трудно да не го направя…
  - Къде беше, по дяволите?
  - Моля? Защо е този тон?

  Не продължих. Замълчах, поех дълбоко дъх. Какво ли беше това в мен, така и не разбрах. Гърдите ми забушуваха, а устните ми сякаш се вцепениха. Отидохме заедно до кухнята. Не си казахме и дума. Вечеряхме без да се гледаме и без да си говорим. Нямах апетит, но въпреки всичко се насилих и хапнах малко. Чувствах се като наказана, самотна там на стола, без човек да ме прегърне и да ме успокои, че не съм сама, че и мен ме обичат. Трудно ли беше да го направи, трудно ли ми беше да го преглътна. След вечерята се отправихме отново към хола, като всеки се паркира на компютъра си сякаш другият за него не съществува. Нямах какво да правя, порових се малко из нета и пак седнах да чета. Изнервих се само като видях темите, за пореден път, за безброен път прочетени и препрочетени. Тежко ми беше вече да го преглътна. Станах и си налях голяма чаша вино. Не го попитах иска ли. Не ме интересуваше…Но вътрешно душата ми крещеше, защото го желаех бясно, но го чувствах толкова далечен и неприкосновен… толкова недосегаем и велик. Прочетох страница и се спрях загледах го. Косите му бяха сламено руси, зеленоок, с невероятни рамене и красиво сложено тяло… Седеше само по боксерки и тениска пред мен, вените му изпъкваха и му придавах още по- мъжествен вид. Наблюдавах го и пак се зачетох. Успокояваше ме да го наблюдавам, но ме беше страх да му покажа колко го желаех… Зачетох се пак, времето летеше невероятно бързо, докато се обърна и вече бе станало 11 и половина. Спрях се пак и го погледнах, стоеше с гръб към мен, виждах само част от монитора на компютъра му. И после видях сайта за онзи чат… Говореше си с някого, а аз даже не бях забелязала. Дали се бях унесла в четене или пък просто ядът ми се беше изпарил, не знам. Изправих се и тръгнах към него с идеята да го прегърна, и тогава видях какво правеше той…

  - Така значи… А мен даже не ме забеляза…- нямах сили и желание вече да се ядосвам, обидата ми беше пълна, макар че не бях наясно обидена ли трябваше да се чувствам или не. Държах се гадно цяла вечер, посрещнах го на нож, а сега искам учтивост и добро поведение, ласки и любов… Колко лесно само звучи, но нима човекът е машина, която работи по определен график и върши само каквото трябва?

  Обърнах се и, вземайки лекциите си, се върнах в стаята си. Самотна, обидена, не чаках отговори, нито исках да ми се задават въпроси. За миг осъзнах, че самата аз отдавна бях сложила край на отношенията ни. И то с поведението си. Самата аз не исках да отключа вратата и да го допусна до себе си, но постоянно се сърдех, че той не идва при мен. Затворих очи. Плачеше ми се, но не можех. Викаше ми се, но не исках. Знаех, че той нямаше да дойде. Отдавна го бях загубила за да се надявам на тези детски игрички. Съблякох се, и оставайки само по бельо, се наместих в леглото. Макар и секси, бельто се носи такова само за хора, които биха го оценили, може би заради същата причина и на мен ми изглеждаше смешно. Свалих го. Вмъкнах се гола и се завих през глава. Имах нужда от утеха, но не я намирах. Нямаше я, нямаше ме и мен самата. Ръката ми, блуждаеща и топла, се спусна между бедрата ми намери дивата и страстна градина, до която досега като че ли не бях допускала никого. Колкото и скована да бях аз в отношенията си, толкова по- диви бях фантазиите и усещанията ми към секса. Уви… Забих пръсти в топлия процеп и започнах бавно да ги вкарвам и изкарвам от там. Малката зряла пъпчица над разтворените устнички беше се разтворила и развила като царевично зърно в пуканка. Възбудата ми растеше с всеки дъх, който поемах. Затворих очи и се впуснах в хилядите си мистериозни светове. Освободих се на острова на страстта, където ме чакаха хилядите мъже, за които мечтаех, Отдавах се ту на един, ту на друг, ту на трети, а накрая ме вземаха и тримата едновременно. И пак, усещах обливащата ме отвсякъде сперма, която бликаше като фонтан от многото надървени пениси около мен. Толкова жива и истинска я усещах, че имах чувството, че изпълва устата ми. Преглътнах тежко от мъка и страст и натиснах малко по- силно клиторчето си. Разтресох се диво и непокорно, без да се съобразявам с никого. Отворих очи и се отпуснах назад, докато…

  - Така значи… А мен даже не ме забеляза…- каза той, докато ме гледаше. Той- най- големият ми блян, и пак Той- най- големият ми страх. Досмеша ме, макар и да знаех, че всичко, което щеше да се случи сега, щях да го помня дълго време.- В Новия завет се казва: “Поискай и ще ти се даде…
  - “Почукай и ще ти се отвори…”
  - Поиска ли си?
  - А ти почука ли?

  Нямахме нужда от думи, той се нахвърли върху мен като свирепа граблива птица и засмука гърдите ми- големи, напращели с топли и набъбнали като желирани топчета зърна. Ръцете му се спускаха ту към котето ми, ту галеха краката ми, а после милваха и шията ми. Беше навсякъде, а след миг- и в мен. Без да разбера как и кога, той бързо смъкна панталона и слипа си и ме облада, лягайки върху мен, както си бях с разтворени крака. Усетих как навлезе в мен с дебелия си твърд и жилест член, поех си дъх и се отпуснах назад, отпуснах съзнанието си и затворих очи. Пренесох се пак в страната на страстта, но този път с него…


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:19 am

  Дуцка-дудуцка


  Аз съм си воайор по природа- обичам да гледам, да наблюдавам останалите и да анализирам. Именно воайорството ми доставя удоволствие, а не самия секс. Така сега ще ви разкажа една история за моя съученичка, която всички наричахме Дуцка Дудуцка, защо ли? Има много за разправяне.

  Бяхме още в 8 клас, когато се запознах с Дуцка, и въпреки това вече славата й се носеше. Вече в 10 клас, когато и аз си намерих гадже и започнах да излизам с него, дадох ухо на тези клюки по неин адрес и така се стигна до едно от най- запомнящите се в моя живот преживявания. По повод коледните празници, излязохме с класа на заведение, естествено понеже класната ни не беше съгласна, събирането ни се водеше неофициално. Важното е, обаче, че всички момчета от класа дойдоха, и то само заради Дудуцка. Събрахме се на маса и всеки си поръча. Вечерта се очертаваше да е много хубава, макар и зимната приказка, която се разказваше навън- сняг до коленете и градуси под нулата. След втората или може би третата изпита ракия, повечето момичета решиха да се прибират, останаха само момчетата и 5-6 момичета, които нямаха вечерен час. Аз по принцип нямах никакъв поставен час, а и имах уговорка да спя при гаджето след събирането. Трябваше само да му се обадя и после щеше да дойде да ме вземе. Дуцито, Мария, Елена и Никита и аз бяхме останали от едната страна на масата, а срещу нас седяха Даниел, Юлиян, Тодор и Денис. И четиримата бяха страшно навити на Дуца, но тя не го правеше с хлапаци, пускаше се все на едри риби и то с големи пачки(поне такъв беше слухът). Тази вечер обаче, Дуцито май беше зарязана от гадже и се чувстваше много кофти, не беше никак в настроение и затова набързо вкара 4-5 малки водки, които й се отразиха мигновено. Усещах още от началото, че ще има купон вечерта, но не знаех какво точно щеше да се случи. Та… понеже така и така пропуснах да кажа, че Дуцито беше най- голямата ни по възраст съученичка, но затова пък най- малката по размери- страшно ебливо миньонче- 145 см, с дълги руси коси и зелени очи, голяма уста, която бе само за минети и малки сладки ръчички… в които си представях как всеки кур изглежда гигантски. Малкото девойче вече се беше отдало на страстта си да разпалва мъжете и диво търкаше краче в двете момчета срещу себе си- Юлиян и Даниел. И понеже вече минаваше 2, тя смело се премести при тях и седна в едното от момчетата. Дуцка по принцип си носеше само къси полички, а отдолу с дебел чорапогащник, но този път имаше хубави жартиери и прашки. Когато седна в Тодор, само изпъшка леко и мен бързо ми стана ясно, че Тошко й го е заврял без изобщо да му мигне окото. Мария и Еленка бързо се изнизаха, пожелавайки ни “лека нощ”, а Никита се присламчи към Денис и започна да му духа. В подобна ситуация, честно казано досега не бях изпадала и нямах представа как трябваше да реагирам. Още повече, че нямах никакво желание да правя секс, с който и да било от тях. Но и Юлиян и Даниел също явно нямаха желание, хубаво бяха обиколили Дуцка и пляскаха дебелите си топузи по сладката й блондинска муцунка. Бяхме в отделно помещение и нямаше други пълни маси, затова и никой от заведението не ни видя. А и да ни бяха видели… какво ли щеше да се промени? Аз продължавах да си стоя седнала от едната страна на масата, а от другата момчетата и двете момичета вече яко се плющяха. Дуцка се поразхвърля и остана само по сутиен и поличка с жартиери, а Никита пък- висока, стройна мома с кестеняви коси и кафеви очи, свали пуловерчето си и панталона си и се набучи сама на Денисовия кур. Дуцка се облегна на масата, то какво ти облегна, направо си легна на нея с разтворени крака, а отстрани Юлиян и Даниел се наслаждаваха на страхотната минетчийка, докато Тошо безжалостно я шибаше, пляскайки топлото й мокро котенце с ръце през червеното езиче. Облегнах се назад, за да ми е по- лесно и пъхнах палавата си ръчичка в бикините си и започнах да се галя. Дуца викаше и пъшкаше доста, а Даниел първи започна да се празни в устата й.
  - Абе, копеле, аз не гълтам!- извика Дуца, неприятно изненадана от многото изляла се сперма в устата й.
  - Е, к’во като не гълташ, сега ще направиш изключение!- изсмя се Даниел и продължи да й набива в устата дебелото си месо.
  Дуца направи неприятна физиономия и обърна глава на другата страна. Преглътна спермата, но не щеше да лапа повече. Това не се хареса на Юлиян и той й се закани, че ще й скъса путката от ебане. След секунди Тодор се изхвърли на корема й и се наведе да я целуне по бузата.

  - Аз да не съм ти гадже, к’во ми се лигавиш?!- изрепчи се тя, заради което си спечели и шамар. Малката имаше доста неприятен характер, макар и да беше еблива като за 10.
  Юлиян се намести на мястото на Тодор, но обърна Дуцка по корем и й го заби грубо в путето. Миньончето изпищя, а после се обърна и изсъска със сластна усмивка:

  - Обичам грубите и истински мъже!
  - Искаш грубо, а кучко, така ли?- извика Юлиян и изкара хуя си от путката й. После хвана малкото й дупе в шепа, шибна й силен шамар и, поставяйки хуя си отзад, натисна леко в ануса й.
  - Какво правиш бе, изрод!- започна да циври Дуца, но връщане назад нямаше. Юлиян започна да я помпа здраво в дупето без да чува молбите и воплите й и докато не й се изхвърли отзад, не спря и за миг.

  От другата страна на масата, Никита вече беше на колене и духаше усърдно на Денис, който се радваше на страстния й поглед и след малко започна да й се празни в устата. Никита отвори широко уста и пое кура му, изпивайки всичката сперма, която беше изхвърлил мъжа. Юлиян се загледа в погледа на Никита и как с наслада пиеше сперма и възбуден до пръсване, започна да се празни в ануса на Дуца. Дудуцка отдавна беше спряла да скимти и само гледаше сърдито и намусено. След като Юлиян и другите я оставиха намира, тя се изправи, пооправи си полата, облече си блузката и, обръщайки се начумерено, се запъти към вратата. Отзад дупето й още лъщеше, а полата й беше запретната на жартиера, но това никак не я притесняваше. По едното й бедро се стичаше бяла струя сперма, а устничките на котенцето й се виждаха отдалеч. Без да каже и “довиждане” тя си излезе и не се върна. След като и момчетата се приведоха във вид, си платихме сметката и излязохме. Все още бях замаяна от всичко случило се, направо се чувствах като трясната с мокър парцал. Останах сама на улицата, понечих да звънна на приятеля ми, но нещо ме спря. Загледах се в минаващите жени и хиляди мисли минаха през главата ми. Дали и те бяха воайори или пък си падаха по действията?

  А нощта едва сега започваше…


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:20 am

  Ивет-5та част  Ивет бе цялата в бяло- бели ботуши с много висок ток, стигащи до коленете и нагоре, почти до чатала й мрежести бели чорапи галеха красивите й крака, свършващи с фина дантела малко под бялата, впита в тялото й къса рокля от латекс с червен кръст почващ между големите й цици. Деколтето беше огромно, направено да показва, а не да скрива и понеже се впиваше в и без това яките й цици, те напираха да излязат и изглеждаха така сякаш ще гръмнат.Устните й бяха ярко червени, а дългата й коса се спускаше идеално права и сресана върху циците й.

  Свирепият се появи зад гърба ми, а двама военни носеха кръгло легло което поставиха пред Ивет по средата на помещението. Леглото на мига бе осветено от ярка бяла светлина.
  - Застани на колене малка курво и си вдигни ръцете нагоре!
  - Да, Господарю!
  Ива покорно сведе очи към земята и бавно клекна, след което коленете й опряха на земята. Тя вдигна ръцете си нагоре и погледна към Свирепия.
  - Заповедта Ви е изпълнена господарю!

  Двамата асистенти на Свирепия спуснаха 2 вериги от тавана на нивото на китките на Ивет и ги заключиха с белезници, след което опънаха веригите нагоре така че Ива да се повдигне колкото може нагоре. Гърдите й сега бяха изхвръкнали напред от вдигнатите й ръце, деколтето се бе разтворило, а Ива гледаше виновно към пода.
  - Разкрачи се сега, малка курво, искам коленете ти да са максимално раздалечени едно от друго и да ме гледаш в очите непрекъснато!
  - Да, Господарю!

  Ива започна леко да разтваря краката си, като коленете й се жулеха в пода, и след малко успя да се разкрачи и долната част на роклята й се повдигна нагоре и се виждаше виждаше бръснатото и путе.
  - От ляво надясно като извикам някой от вас, ще идва при мен и малката курва, и така докато се изредите всички до един. Първия да дойде веднага!

  Около 45 годишен брадат военен с леко шкембе застана срещу Ива, разкопча си панталона и както се очакваше беше без слипове и кура му , около18см увисна полунадървен на сантиметри от устата на Ива. Пристъпи малко за да му опре в отворената й уста, и Ива го пое, засмуквайки го с устните си навътре в устата си. Започна да му духа, като макар и затруднена от това че бе с вдигнати и заключени ръце и на колене се справяше много добре. Мъжът хвана главата й отзад за да не може Ива да се дърпа и започна да набива дебелия си кур в безащитното й гърло.

  - Ооо да курво, лапай ми кура !!! Не съм се къпал два дена за да може да ти мирише докато ми духаш, харесва ти, нали малка курво….
  Постепенно започна да я чука в устата по- бързо, а лигите на задушаващата се Ива капеха по земята.
  - Как ще те еба малка курво после, ще те изкъртя!
  - Достатъчно! Следващият да дойде да си чака реда! Приключвай с малката!- Мъжът застана на колене и си пъхна брадясалата глава между циците на Ива, ближеше г , целуваше ги и за миг ги стисна, след което стана и се върна на местото си.

  Този си беше ясно че е циганин, мургав, дебел и мазен, вече си беше извадил кура и го лъскаше. Застана пред устата на Ивет и я погали нежно по косата, повдигна лицето й нагоре с пръст под брадичката.
  - Хайде сега да видим, дали малка курва като теб няма да се задави от черния ми мазен и дебел кур!
  Пот се стичаше от напрежение по лицето му докато си пъхаше кура в устата й. Главата на кура му бе огромна и на Ива й се наложи да си разчекне устата за да го поеме.
  - Дааа, обичам да разчеквам устите на малките курви като теб и да повръщат на кура ми! В гърлото го пъхни, навътре!

  Ива се бе концентрирала върху дебелия член и го почистваше с уста и език и свикнала вече с дебелината му започна да го поема навътре в гърлото си. Беше я гнус, личеше си от изражението на лицето й на моменти, но нямаше избор.

  - Следващия да идва насам, а ти циганино приключвай с малката!
  Циганинът приклекна и си вдигна камуфлажната блуза нагоре и корема му лъсна.Започна да си лъска бързо кура.
  - Искам да ми оближеш с малкото си езиче корема курво!
  Ива с погнуса започна да ближе корема му. Езикът й описваше кръгове и за миг си го пъхна в пъпа му, след което чакащият го потупа по рамото и застана на неговото место.

  За около 30 минути се изредихме всички, след което Свирепият, който бе през цялото време до Ивет и гледаше целия спектакъл, отключи ръцете й от белезниците.

  - Наведи се малката и застани на четири крака! Лази бавно към леглото!
  Явно ръцете и бяха омаляли понеже щом ги опря на земята започнаха да й треперят и Ива с мъка започна да лази към осветеното кръгло легло.
  - Браво, курво малка! За награда сега ще те ебем всички и понеже си послушно момиче ще те ебем само в путката и ще поемеш на всички ни спермата дълбоко в осемнайсет годишната си тясна путка! Седни на леглото разкрачена и си опри ръцете назад!
  - Да, Господарю!

  Ива се изправи, коленете й бяха леко надрани и почервенели. Тя се разкрачи както е права оправи си косата, и плъзвайки си ръцете по циците и надолу по тялото, седна на ръба на леглото и си постави ръцете назад, облягайки се на тях.

  Първият, на който духаше, беше и първия, който я бутна с шамар да падне по гръб на леглото.
  -Ей сега ще те изкъртя, малката!!!
  Нагласи си кура на мократа й путка и натисна рязко. От очите на Ива се плъзнаха сълзи когато военния започна да я ебе като животно.
  - На ти малка курво! На! На! На! Ще ревеш и ще те ебем цяла вечер!
  Лицето му бе почервеняло и в един момент усещайки, че ще му идва, си заби кура до край и стискайки брадичката на Ива, викна:
  - Отвори си устата курво и ми кажи къде искаш да се изпразня!?
  - Искам да ми напълниш путката със сперма, моля те!!!
  -Ето ти….. Дааааа! Охххх, курво, даааа!!!

  Следващият бе циганина, аз бях седнал на леглото и и хванах лявото коляно и я разкрачих още, и гледах лъскайки си го как циганина пъха мазния си кур в путката на приятелката ми.
  - Ето ти курво!
  Циганинът отпусна туловището си върху Ива, и изкарвайки й въздуха, започна да я ебе нежно галейки й косите. Устата му обходи раменете й, езикът му се плъзна по вратлето й, а курът му я чукаше така, сякаш й прави бебе.
  - Как обичам да се празня в малки курви като теб! Искаш ли да се изпразня в теб малката?
  - Охх, искам да, напълни ме със сперма!
  Циганинът се разтрепери целия истискайки малкото й дупе, започна да се празни дълбоко в Ива, целувайки я в устата с език.
  След десетия мъж вече цялата й путка бе във сперма, сперма се стичаше и от путето й, имаше и малко по коремчето и, но аз след като всеки си го изкара го подсещах да й вкара с пръст спермата, която е излезнала навън, обратно в путката й.

  Свирепия застана предпоследен, преди мен. Курът му хлътна без никакъв проблем в смазаната й със сперма путка. Хвана я за вратлето и започна да я ебе, душейки я леко, и я псуваше непрекъснато .
  - Ще еба и майка ти, ще те еба и теб винаги когато поискам, курво!
  - Искам да се изпразниш в путето ми, моля те!
  - Да Ива, ще те напълня яко със сперма! Няма по пълна путка от твоята в момента, нали знаеш?
  - Да искам сперма, искам още, изпразни се в мен!Свирепият го заби до дъно и започна да скубе косата на Ива, и викайки като животно, се изпразни дълбоко в нея.

  - Любов моя, готова ли си за батко?
  - Да, Алекс искам те мило!
  Толкова бях превъзбуден от лъскане и гледане, че нямаше как да издържа повече от минута , както и всички преди мен.
  Смъкнах презрамките на роклята й настрани и циците й се рзлюляха в темпото, в което я чуках. Започнах да й смуча зърната едно по едно, хапех ги и засмуках колкото мога да поема в устата си гърдите й една по една. Идваше ми и то така чувствах кура ми, сякаш е изтръпнал .
  - Идва ми миличка, пъхни пръстче в дупето ми, докато се празня!
  - Ето мило! Напълни ме сега!- Започнах да се празня така, сякаш не съм го правил цял месец. На силни откоси спермата ми се сля с тази на предишните мъже и заля матката на Ива.

  - Сега всички се наредете в кръг един до друг и се изпикайте върху малката курва!
  Двайсет мъже започнаха да уринират върху Ива, като няколко насочиха струите в устата й, други по гърба й, други към пълната със сперма путка. Ива кашляше и се давеше, не можеше да си отвори очите, гадеше й се, но изтърпя всичко това до последната капка.
  - Отведете я да се изкъпе, а ние през това време да пием по едно питие и да изгледаме филма, който току що заснехме!


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!
  avatar
  zay4e
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 2100
  Location : Bulgaria,Plovdiv
  Registration date : 07.12.2007

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  zay4e on Съб Дек 22, 2007 11:20 am

  Ивет-4та част


  Когато си извадих члена от путката на Ива, спермата ми започна да изстича от там. Свирепият застана между разтворените й крака и вкара по два пръста от двете си ръце в пълната със сперма путка.
  - Ще ти изкъртя путката курво!!!

  След като разтвори путката й хубаво , майора започна да я чука с пръстите на двете си ръце като първо вкарваше пръстите на лявата си ръка и изкаваше тези на дясната ръка и после повтаряше движението. Спермата ми започна да тече стичайки се по седалката, а Свирепия насочи кура си към путката на Ива.

  - Я да те осетя как си между краката малката… Имам дъщеря на твоите години… Ооох дааа! Супер, ох колко тясна си тука долу!

  Кура му започна да се движи бързо като шевна машина. Ивет се тресеше цялата от мощните му тласъци.Свирепия я чукаше бясно и гадно. Ръцете му ту мачкаха циците й ту я стискаха за нежното вратле. Пъхна пръсти в устата й , и я отвори насила, наведе се над красивото лице на приятелката ми и се изплю в гърлото на й.

  - Гълтай кучко малка и ми благодари!
  - Благодаря ти господарю! Накажи ме, за това че съм малка мръсница!!!
  - Отвори си устата широко!

  Ивет тресеейки се от животинските тласъци с които я ебеше майора послушно отвори красивата си уста и Свирепия стискайки я с пръсти да не я затвори се изплю два пъти и пъхна показалеца на дясната си ръка в гърлото и.

  - Гълтай курво малка! Къде искаш да се изпразня?
  - В путката ми, моля те изпразни се вътре в мен ….
  - Ето сега, ето идва ми курво! Дааа…. Ето ти сперма дааааа….
  Свирепият заби до дъно кура си в Ива и започна да й пълни путката като побеснял нерез, като докато се празнеше в приятелката ми той я скубеше за косата и псуваше.

  - Страшна путка имаш Алекс , невероятна е, супер курва е тая твойта Ивета!
  - Да я развържем и да влизаме в Щаб квартирата!
  След като развързахме Ива и свалихме белезниците от ръцете й по китките и по глезените й бяха останали леки следи.
  - Краката ми треперят, немога да ги събера. Моля ви дайте ми само една цигара да изпуша, немога да стана просто…

  Подадох и току що запалената ми цигара и след пет минути тримата влезнахме в Щаба на поделението. Мъжът който ни посрещна на портала ни очакваше и виждайки Ивет се обърна към Свирепия.
  - Господин майор , да я отведа ли в банята да се изкъпе и облече с дрехите които заповядахте да й дам?
  - Да и я искам в мазата до 15минути! Имай късмет да я докоснеш или да закъснеете…

  Майора отвори една врата , която се оказа че води не към кабинет, а към добре осветено в червено стълбище към мазето , построено може би след затварянето на полка.След малко се озовахме пред друга метална врата която след като се отвори малкото прозорче и ни видя пазача от другата страна ни отвори да влезнем.
  Тайната подземна зала беше огромна.Осветена ту в ярко червено, ту в бяло, а по стените бяха наредени различни видове камшици, свещи ,огромни дървени релефни вибратори , хикс образен кръст за разпъване и всякакви спиращи дъха уреди за изтезаване.

  От тавана се спускаха вериги свършващи със белезници, а под уредите за изтезаване имаше червен кожен диван който обикаляше всички стени , а пред дивана масички,
  Преброих 19 мъже, всички до един облечени в камоуфлажни дрехи седнали по дивана и гледаха огромната плазма която бе над вратата през която влезнахме.

  На екрана американската порно звезда Макс Хардкор беше вързал глезените на красиво русокосо момиче зад главата й. Задника и устата й бяха идеално достъпни за актьора който в момента чукаше малкото дупе на момичето, а в путката й бе вкарал юмрука си и го въртеше наляво надясно сякаш искаше да я разпори.От очите на момичето се стичаха сълзи, но явно болката бе смесена с удоволствие понеже тя го насърчаваше да я изкърти,разчекне и накаже затова, че е малка курва.

  Актьора си извади кура и започна да се празни в разчекнатия й задник след което вратата се отвори и на прага застана Ивет, облечена в най-перверзното облекло което бях виждал през живота си досега.


  _________________


  За всяко нещо си има точно определено време!

  Sponsored content

  default Re: Мръсни Секс Истории !

  Писане  Sponsored content


   В момента е: Пет Яну 18, 2019 11:44 am